2022 Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Buck32
Контакти:

Re: 23

Мнениеот Buck32 » 12 юни 2022 14:42

Drunken_Master написа:Moйто момче, колкото разбираш от История на БГ, толкова и от баскетбол. Още в дебютния сезон, Булс вече не са същите, и това са думите на самият Айзея Томас, който вижда черно на бяло разликата на биковете с триъгълното нападение и предишния Булс. Пистънс все пак отново бухат Булс, но с 4-3, но думите на великия Айзея са: "Скоро ще бъде невъзможно да победим Майкъл Джордън !" Бил г-н Никой... Че той и Меджик е oще г-н Никой в дебютният си сезон, ама става "МВП на финалите", нали ?

Добре, че ти си най-разбиращият и от двете, че да ни просветлиш. Как така за Лари Бърд не можеш да вземеш отношение, а за Джордън и за първия сезон на Фил Джексън можеш? Те са по едно време, а ти още не си бил роден. Ама което ти изнася - може, нали? Фил Джексън идва като асистент на Дъг Колинс и първия сезон не се наблюдава някаква промяна. Преди това е треньор в Пуерто Рико.
Меджик идва като първи пик тази година, не е точно никой.
За историята на България си има тема, но и там е смешно, като човек, който не е бил роден тогава ми обяснява какво е било.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 12 юни 2022 15:05

Buck32 написа:Как така за Лари Бърд не можеш да вземеш отношение, а за Джордън и за първия сезон на Фил Джексън можеш?

Aми много просто. Това, за което говоря съм го чел в книгата за Майкъл Джордън от Лейзънби. Компренде ? Мисля, че мога да се уповавам на популярен американски спортен писател ? Предполагам, че той ще е наясно по-добре от нас двамата, най-малкото защото е гледал повече мачове на Въздушния и биковете в този период.

Buck32 написа:Фил Джексън идва като асистент на Дъг Колинс и първия сезон не се наблюдава някаква промяна. Преди това е треньор в Пуерто Рико.

Да, бе... никаква промяна. Цитирал съм изказването на самият Айзея. И говоря за сезон 1989-90, когато Пистънс бият Булс с 4-3. Ти къде ме върна, бил помощник... Освен това, по-важно е какво си постигнал след първия сезон, а не какво се очаква от теб.

Buck32 написа:Меджик идва като първи пик тази година, не е точно никой.

Mхм... Сам Боуи пък е втори пик, но това не му пречи да е номер 1 бъст евър... вероятно. Mиличич ? Грег Одън ? Куейм Браун ? Адъм Морисън ?

Buck32 написа:За историята на България си има тема, но и там е смешно, като човек, който не е бил роден тогава ми обяснява какво е било.

Ми, да вземем да не пишем повече за турското робство, предлагам ? За племената ? За Чипровското въстание ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 12 юни 2022 16:05

Drunken_Master написа:
ReBorn1982 написа:Ох, пак ли .... би ли ми казал, когато Фил Джексън отиде в Чикаго, какво точно беше постигнал ??? Кой беше треньорът Фил Джексън ??! .... господин Никой.

Moйто момче, колкото разбираш от История на БГ, толкова и от баскетбол. Още в дебютния сезон, Булс вече не са същите, и това са думите на самият Айзея Томас, който вижда черно на бяло разликата на биковете с триъгълното нападение и предишния Булс. Пистънс все пак отново бухат Булс, но с 4-3, но думите на великия Айзея са: "Скоро ще бъде невъзможно да победим Майкъл Джордън !" Бил г-н Никой... Че той и Меджик е oще г-н Никой в дебютният си сезон, ама става "МВП на финалите", нали ?

Ами, да, господин никой е. И Скоти Пипън е господин никой, когато идва в Чикаго. Е това е разликата. "Великата подкрепа" на Джордан е станала велика покрай него, те не са дошли като завършени треньор-звезда и играч-звезда.

А по темата за историята - да, не чета разни конспирации, нормално е да съм "слаб" по тях. Аз споря само с реални факти и събития. "Една жена каза на пазара ..." не ми е силата ....

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 12 юни 2022 16:37

Kaкъв е баланса на Булс, преди идването на Скоти, Хорас Грант и Фил Джаксън ? Колко време им трябва да се развият ? Говориш си наизуст, все едно Джордан собственоръчно ги е направил играчи и собственоръчно ги е направил шампиони... Просто е случил на добър треньор, добър ГМ и отличен ростър... От едната страна имаш Грант/Родмън и Пипън, а от другата страна Варежао и Илгаускас. Същото е, нали ?

Колкото до "конспирациите", тия неща, за които ти говорих преди няколко дни не са никакви конспирации, а факти...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Re: 2022 Playoffs

Мнениеот ReBorn1982 » 12 юни 2022 17:52

Обратното мога да попитам и аз - какво са постигнали Скоти и Фил, преди да дойдат при Джордан ??! Едно нищо май .... Хорас Грант не знам защо го намесваш даже .....

Drunken_Master написа:Просто е случил на добър треньор, добър ГМ и отличен ростър ...

Брех, колко просто било да си Джордан, просто случваш на "добър треньор, добър ГМ и добър ростър" и воала ... хи хи хи.

п.п.: ти сериозно ли наричаш това извън Джордан и Пипън "добър ростър" ??!

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 12 юни 2022 20:38

Първо, Грант ВЪОБЩЕ не е бил на нивото на Бош или Лав. Лав беше ЗВЕЗДАТА на Минесота преди Леброн систъм да му е*е майката. Второ, от другата страна имаш Дуейн Уейд, Кайри Ървинг и Антъни Дейвис - ТРИ франчайз играча, които играха с Леброн и след всичките трейдове, сменяне на отбори и простотии, които направи в последните 10 години, пак не настигна шестте пръстена на Джордан, които той печели в рамките на шест сезона и половина.

А това, че цитираш Айзея Томас като някакво доказателство срещу Майкъл, говори достатъчно. Айзея Томас и повечето кучета от Детройт мразят Джордан.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 12 юни 2022 22:08

ReBorn1982 написа:Обратното мога да попитам и аз - какво са постигнали Скоти и Фил, преди да дойдат при Джордан ??!

Интересно, кво може да постигне Пипън преди Джордън, при положение, че от новобранския сезон е в Булс. Ако визираш колежанския му период Арканзас Беърс са му извадили номера от употреба, има и две индивидуални награди през 1986-та и 1987-ма. Колкото до Фил, той се доказа и в Лейкърс. Само да питам, понеже много ме интересува, да не би Майкъл Джордън да ги е изградил и двамата ? И съотборника, и треньора ? Тц-тц-тц...

pill написа:А това, че цитираш Айзея Томас като някакво доказателство срещу Майкъл, говори достатъчно. Айзея Томас и повечето кучета от Детройт мразят Джордан.

Кво доказателство срещу Майкъл, ве наркоман загубен ? Ти можеш ли да четеш, кво съм писал ?
Изображение

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 12 юни 2022 22:34

Джордан ги оставя за 18 месеца след трите поредни титли и се завръща в лайнян отбор. Това е иститната. Имали са сили за един не лош сезон без него и до там. Останалото го знаем. Джаксън в Лейкърс случайно нямаше ли в отбора прайм Шакил О'Нийл и Коби Брайънт? А и триъгълното нападение е на Текс Уинтър, не на Фил Джаксън.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 12 юни 2022 22:37

pill написа:Джордан ги оставя за 18 месеца след трите поредни титли и се завръща в лайнян отбор. Това е иститната. Имали са сили за един не лош сезон без него и до там. Останалото го знаем. Джаксън в Лейкърс случайно нямаше ли в отбора прайм Шакил О'Нийл и Коби Брайънт? А и триъгълното нападение е на Текс Уинтър, не на Фил Джаксън.

Много добре знам на кого е триъгълното нападение, въпроса е, че Фил печели с него. Колкото до "прайм Шак и Коби", какво правят преди Фил Джаксън ? Титла ?
А това, че Джордън се връщал в "лайнян отбор", също е тотално невярно. През 1994-та Булс падат от финалиста Никс след 3-4 и изключително оспорвана серия от полуфиналите. Тогава изгрява аурата на Тони Кукоч...
Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 12 юни 2022 22:54

Aми много просто. Това, за което говоря съм го чел в книгата за Майкъл Джордън от Лейзънби. Компренде ? Мисля, че мога да се уповавам на популярен американски спортен писател ? Предполагам, че той ще е наясно по-добре от нас двамата, най-малкото защото е гледал повече мачове на Въздушния и биковете в този период.

Браво, аз пък съм чел книгата на Фил Джексън, мога ли да се уповавам на самия човек, който не е гледал мачовете, а е участвал в тях. Фил се развива като треньор в Чикаго, преди това няма успехи.

Да, бе... никаква промяна. Цитирал съм изказването на самият Айзея. И говоря за сезон 1989-90, когато Пистънс бият Булс с 4-3. Ти къде ме върна, бил помощник... Освен това, по-важно е какво си постигнал след първия сезон, а не какво се очаква от теб

Може ли линк към изказването на Томас, да видим, че наистина е цитат? И какво са постигнали Чикаго след първия сезон? Паднали са с по-малка разлика.

Върни се в “Архив”