Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Re: 50 лв. не се равняват на нашето достойнство

Мнениеот KategorieC » 16 юни 2013 23:54

1242 написа:Ти в коя държава живееш ми е много интерестно? Естествено, ако не си партиен член, тогава си се ориентирал доста добре в обстановката.

В коя държава ли? Ами... в една объркана такава. Партиен член съм, ама още не са учредили партията, на която симпатизирам, защото са я обявили за антиконституционна. :mrgreen:
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Волен Сидеров и малкото привърженици на Атака се изложиха

Мнениеот Синьо сърце » 16 юни 2013 23:55

Така. Отговарям на четиримата отгоре: искам аргументи! Че с единия сме прехвърлили по няколко епитета-сефте! Не е важно, но аз искам да ме убедите в правотата на протеста. За Пеевски-добре, но за оставка? Повтарям-нямам претенции за непогрешимост, бъркал съм и съм имал честта да се извиня! Архивите го говорят, не аз.
Сега пуснах канал 3, не знам кво е станало, и не пия ракия, а розе !
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 16 юни 2013 23:56

KategorieC написа:
1242 написа:
MCMXIII написа:Я ти обяснявам, че ако за три дни съм Зел 150 лв. за мен + 150 лв. за детето, щеше да е Убаво. Ама ти рупаш ли рупаш и не разбираш.
Пък и съм сигурен, че лъжеш. В най- добрият случай, не си лъжец, а теб са те излъгали.
Обясни на нас всички, как за по- малко от 10 часа се плаща на над 12 Иляди човека.

Няма как да са ме излъгали трима човека, които почти не се познават.
Аз не казвам, че всички 15 000, са платени. но има едни, които са или платени, или са партийни членове на едни партии, които казах. И целта им е да се контролира протеста. Самия факт, че пред офисите на ГЕРБ хората, не спираха е показателен.
И още нещо със сигурност има един автобус, със хора от Благоевград, който дойде в Софияя за протест. Или тия хора са толкова богати, че да дойдат да протестират в София, че в Благоевград няма за какво да се протестира.

Я да тЪ запитам, кое е по-логично: Да си докараш симпатизантите или да търсиш случайни хора да купуваш ? ;) А защо не са спирали пред ГЕРБ- ми не са на власт тъпаците, затова никой не ги закача и не им иска оставките.

Кви слуайни хора бе момче? нали това ти обеснявам. Отива човека X в местния фитнес примерно, където познава хората и казва на 10-15 момчета, които познава. И им казва, че му трябва от еди колко си хора и т.н. И човека Y прави и той същото...

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 16 юни 2013 23:57

1242 написа:
KategorieC написа:
1242 написа:
MCMXIII написа:Я ти обяснявам, че ако за три дни съм Зел 150 лв. за мен + 150 лв. за детето, щеше да е Убаво. Ама ти рупаш ли рупаш и не разбираш.
Пък и съм сигурен, че лъжеш. В най- добрият случай, не си лъжец, а теб са те излъгали.
Обясни на нас всички, как за по- малко от 10 часа се плаща на над 12 Иляди човека.

Няма как да са ме излъгали трима човека, които почти не се познават.
Аз не казвам, че всички 15 000, са платени. но има едни, които са или платени, или са партийни членове на едни партии, които казах. И целта им е да се контролира протеста. Самия факт, че пред офисите на ГЕРБ хората, не спираха е показателен.
И още нещо със сигурност има един автобус, със хора от Благоевград, който дойде в Софияя за протест. Или тия хора са толкова богати, че да дойдат да протестират в София, че в Благоевград няма за какво да се протестира.

Я да тЪ запитам, кое е по-логично: Да си докараш симпатизантите или да търсиш случайни хора да купуваш ? ;) А защо не са спирали пред ГЕРБ- ми не са на власт тъпаците, затова никой не ги закача и не им иска оставките.

Кви слуайни хора бе момче? нали това ти обеснявам. Отива човека X в местния фитнес примерно, където познава хората и казва на 10-15 момчета, които познава. И им казва, че му трябва от еди колко си хора и т.н. И човека Y прави и той същото...

Добре де, но защо да плаща, след като може да си докара симпатизантите безплатно? Къде е логиката ?
А, да, "МОМЧЕ" ще викаш на сина си, объркал си адресата и ЕГН-то :!:

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 17 юни 2013 00:00

Синьо сърце написа:Така. Отговарям на четиримата отгоре: искам аргументи! Че с единия сме прехвърлили по няколко епитета-сефте! Не е важно, но аз искам да ме убедите в правотата на протеста. За Пеевски-добре, но за оставка? Повтарям-нямам претенции за непогрешимост, бъркал съм и съм имал честта да се извиня! Архивите го говорят, не аз.

Давам - зам.министри на отбраната,на образованието на дпс, министър на социалните грижи на дпс, 9 областни на дпс, и т.н. и атака мълчи

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 17 юни 2013 00:01

Синьо сърце написа:Така. Отговарям на четиримата отгоре: искам аргументи! Че с единия сме прехвърлили по няколко епитета-сефте! Не е важно, но аз искам да ме убедите в правотата на протеста. За Пеевски-добре, но за оставка? Повтарям-нямам претенции за непогрешимост, бъркал съм и съм имал честта да се извиня! Архивите го говорят, не аз.

Ако искаш пий от бутилката, твоя си работа. Протестът все още е срещу Пеевски. За момента, той все още е избраният от парламента на РБ човек, който да оглави ДАНС. Има едни заявления че щели да гласуват от парламента оставка или той щял да я депозира, но документално, все още той е на поста и не е освободен или напуснал. Или твоята информация е друга?
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 17 юни 2013 00:03

Защо коментирате една умряла вече партия ?

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Волен Сидеров нападна екип на Канал 3

Мнениеот DANS » 17 юни 2013 00:03

Волен Сидеров нападна екип на Канал 3, полицията гледа и бездейства,

гледайте на живо по Канал 3!!!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 17 юни 2013 00:04

Ами 5 човека в МС са пренебрежимо малко. То и Вежди е турчин. За 9 областни управители не знам, май всичките области са толкова. Не съм запознат. Разбрах за Бг и Пловдив. Май и Пз. Наистина не знам.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 юни 2013 00:04

1242 написа:Искам да призова Българите, да не се продават за 50 лв на мутрите- Пашата, Каратиста, ББ и ЦЦ. Трябва промяна, а не да се върне в същото положение като зимата ;)

Пич, това че ти си се продал на турците и комунистите за 50 лева, не значи, че и останалите се продаваме. Не съди за околните по себе си.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”