Син до гроб_ написа:Ами значи първото ,което ми дойде на акъла е загубилият да държи емблема на противника за аватар 1 седмица ,но .....ми се вижда много крайно,поне за мен .
Нямам нищо против.Като ще е гарга да е рошава!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Син до гроб_ написа:Ами значи първото ,което ми дойде на акъла е загубилият да държи емблема на противника за аватар 1 седмица ,но .....ми се вижда много крайно,поне за мен .
Ivo-Chernomoretz написа:Teo написа:
дано не се случва това на никой български отбор, пожелавам ви го от сърце, последните няколко години едни мафиоти искат да убият нашия отбор.![]()
![]()
![]()
Искренно ви пожелавам да се оправите наистина от сърце ......... писна ми да гледам как някакви си селяни съсипват футбола !
flo написа:Ivo-Chernomoretz написа:Teo написа:
дано не се случва това на никой български отбор, пожелавам ви го от сърце, последните няколко години едни мафиоти искат да убият нашия отбор.![]()
![]()
![]()
Искренно ви пожелавам да се оправите наистина от сърце ......... писна ми да гледам как някакви си селяни съсипват футбола !
Аре стига си се мазнел
Кировец написа:Син до гроб_ написа:Ами значи първото ,което ми дойде на акъла е загубилият да държи емблема на противника за аватар 1 седмица ,но .....ми се вижда много крайно,поне за мен .
Нямам нищо против.Като ще е гарга да е рошава!Прибавяме към аватара и подпис с цитат от песничка на "врага".
За 1 ден обаче - 1 седмица е много време.
Rivaldo10 написа:Искаше ми се Стойчо да остане, достатъчно резили сътвори, сега има шанс да нацелите точният треньор и да ви извади от калта, доколкото е възможно.
Rivaldo10 написа:Искаше ми се Стойчо да остане, достатъчно резили сътвори, сега има шанс да нацелите точният треньор и да ви извади от калта, доколкото е възможно.
Син до гроб_ написа:Кировец написа:Син до гроб_ написа:Ами значи първото ,което ми дойде на акъла е загубилият да държи емблема на противника за аватар 1 седмица ,но .....ми се вижда много крайно,поне за мен .
Нямам нищо против.Като ще е гарга да е рошава!Прибавяме към аватара и подпис с цитат от песничка на "врага".
За 1 ден обаче - 1 седмица е много време.
Приемам с усмивка ,ама песничката да не е обидна ,става ли ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта