Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Мнениеот Кировец » 04 яну 2013 13:21

Син до гроб_ написа:Ами значи първото ,което ми дойде на акъла е загубилият да държи емблема на противника за аватар 1 седмица ,но .....ми се вижда много крайно,поне за мен . :)

Нямам нищо против.Като ще е гарга да е рошава! :lol: Прибавяме към аватара и подпис с цитат от песничка на "врага". :lol: За 1 ден обаче - 1 седмица е много време.

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 04 яну 2013 13:22

Ivo-Chernomoretz написа:
Teo написа:
дано не се случва това на никой български отбор, пожелавам ви го от сърце, последните няколко години едни мафиоти искат да убият нашия отбор. :cry: :cry: :cry: :cry:

Искренно ви пожелавам да се оправите наистина от сърце ......... писна ми да гледам как някакви си селяни съсипват футбола !

Аре стига си се мазнел :!:

Потребителски аватар
Levskar_90

Златен скункс за Стойчо Младенов

Мнениеот Levskar_90 » 04 яну 2013 13:23

Вече бившият старши треньор на ЦСКА Стойчо Младенов получи статуетката за гафове „Златен скункс” от предаването „Господари на ефира“, след като бе уволнен от поста старши треньор на „червените”.

Младенов прие статуетката с усмивка. Тя му бе връчена заради поредната раздяла между ЦСКА и Младенов.

Специалистът изпрати много поздрави на водещите на предаването, като отказа да коментира подробно пред репортера връчил му статуетката.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=319439
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 04 яну 2013 13:23

С оглед резултатите напълно нормално е да бъде освободен!!Дано само заместникът му не е "психично болният" Йешич.Най добрият избор на Титан в момента е Паро Никодимов.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 04 яну 2013 13:24

flo написа:
Ivo-Chernomoretz написа:
Teo написа:
дано не се случва това на никой български отбор, пожелавам ви го от сърце, последните няколко години едни мафиоти искат да убият нашия отбор. :cry: :cry: :cry: :cry:

Искренно ви пожелавам да се оправите наистина от сърце ......... писна ми да гледам как някакви си селяни съсипват футбола !

Аре стига си се мазнел :!:

Какво се мазня е ........ изказвам си моето мнение бе палячо ? Писна ми от хора дето не знаят какво говорят

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 04 яну 2013 13:25

Кировец написа:
Син до гроб_ написа:Ами значи първото ,което ми дойде на акъла е загубилият да държи емблема на противника за аватар 1 седмица ,но .....ми се вижда много крайно,поне за мен . :)

Нямам нищо против.Като ще е гарга да е рошава! :lol: Прибавяме към аватара и подпис с цитат от песничка на "врага". :lol: За 1 ден обаче - 1 седмица е много време.

Приемам с усмивка ,ама песничката да не е обидна ,става ли ?
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 04 яну 2013 13:25

Rivaldo10 написа:Искаше ми се Стойчо да остане, достатъчно резили сътвори, сега има шанс да нацелите точният треньор и да ви извади от калта, доколкото е възможно.

Няма кой да ни вдигне, който и да дойде ще бъде още по-зле, ще го изгонят и него след 3 мача и пак ще дойде друг и така.......... :cry: :cry:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 яну 2013 13:26

Rivaldo10 написа:Искаше ми се Стойчо да остане, достатъчно резили сътвори, сега има шанс да нацелите точният треньор и да ви извади от калта, доколкото е възможно.

Бързо си забравил как с трепет очакваше края на мача решаващ титлата миналата година...Кораво момче си. :lol:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 04 яну 2013 13:27

Може да се бъзикама,ама Андоне за мен беше единственият истински треньор от "ерата" Титатан.И вината за честите смени трябва да се подели м/у Гърнетата и част от публиката.Горе-долу по равно са изгонените треньори и от едните и от другите.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 яну 2013 13:28

Син до гроб_ написа:
Кировец написа:

Приемам с усмивка ,ама песничката да не е обидна ,става ли ?

ОК, обиди във форума не се приемат като допустимо изразно средство и без това. Ти ще кажеш какво да пиша аз, аз аз ще кажа какво да пишеш ти.

Върни се в “Архив”