Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Messinho написа:Човека е болен...оставете го да си до живее шибания живот![]()
ehh написа:Vasko1912 написа:ehh написа:Добре, де, така ли и не разбрахте, защо Христолов толкова упорито не иска да се разделя с отбора, още повече, че няма пари за него и НЕ печели от него? Много искам да науча истината.
И второто - кои бяха тези италианци, които идваха, уж да купуват отбора.
До скоро правеше пари,а в последно време нежеланието му да се раздели с Ботев е продиктувано от лудостта му и параноята, че някой го лъже и ще изпусне паричките,които много обича...но все пак доктори трябва да определят какво точно се случва в малката му главичка, аз само предполагам.
Италианците бяха някакви дребни тарикати,с които Митето се беше разбрал да въртят далаверки,но те го видяха, че от него и дребен тарикат не става.(лично мнение)
Аз се чудя, как е печелил от Ботев, при условие, че отборът не е помирисвал евро турнири или финал за Купата. Не виждам и отборът да има развита маркетингова политика, както и това, че едва ли може да се похвали с кой знае колко фенове извън Пловдив. Това не важи само за Ботев, но и за почти всички отбори в България. Не мога да си представя някой да печели от бг футбола.
Сега като се размислих, Селския, както го наричате, може би се натиска да остава в Ботев, заради тв правата, които се разиграват от сезон-два насам. Дори и за Ботев да не са голяма сума, както е при други отбори, пак ще капе нещо. Като му видях офиса по новините, ще е доволен и на всякакви суми. Това че не изплаща заплати, сметките за ток и вода, говори, че си прилапва всички постъпления от тези тв права. Поне така си мисля.
Нищо чудно Ботев, като изпадне и да се реши да остави отбора най-накрая.
Don Rumen написа:На сайта и весника с тази новина аз не вярвам, но трябва да се пита Стойчо и ако е истина да се започнат атаки и срещу този "помощник".
STENLI написа:Братя Миневи,Домакинов,Муши,Какалов,Тимонов,Ман4ев,Ж.Христов, каде са парите от тях???
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта