Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Re: Стига вече помощи за селския

Мнениеот daimio » 27 яну 2010 10:56

Отдавна сме го казали и едва ли има неразбрали :evil: :evil: :evil: Човека който ги е дал не милее за БОТЕВ .На него най-вероятно му е удобно селю да е президент.На всички президенти в А група им е удобна тая работа.Такива измислени пари че и по големи селската гад ще намира винаги.И увеселителен парк да построи на Христо Ботев с всякакви илюминаций шадравани и фонтани някой ще трябва да проведе първа тренировка там :evil: :evil: :evil: ДАЛИ???

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 27 яну 2010 10:57

Messinho написа:Човека е болен...оставете го да си до живее шибания живот :lol:

аз призовавам хората който помагат на селския,а то че е болен и луд го доказва всеки ден селския,чакам с нетърпение какво ще му е оправданието за поредната провалена сделка с немци африканци и бразилци
селски вземи си скункса не се сърди

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 27 яну 2010 11:31

На сайта и весника с тази новина аз не вярвам, но трябва да се пита Стойчо и ако е истина да се започнат атаки и срещу този "помощник".

Vasko1912
Контакти:

Re: Селчо май пак ще ни излъже.

Мнениеот Vasko1912 » 27 яну 2010 12:03

ehh написа:
Vasko1912 написа:
ehh написа:Добре, де, така ли и не разбрахте, защо Христолов толкова упорито не иска да се разделя с отбора, още повече, че няма пари за него и НЕ печели от него? Много искам да науча истината.
И второто - кои бяха тези италианци, които идваха, уж да купуват отбора.

До скоро правеше пари,а в последно време нежеланието му да се раздели с Ботев е продиктувано от лудостта му и параноята, че някой го лъже и ще изпусне паричките,които много обича...но все пак доктори трябва да определят какво точно се случва в малката му главичка, аз само предполагам.

Италианците бяха някакви дребни тарикати,с които Митето се беше разбрал да въртят далаверки,но те го видяха, че от него и дребен тарикат не става.(лично мнение)

Аз се чудя, как е печелил от Ботев, при условие, че отборът не е помирисвал евро турнири или финал за Купата. Не виждам и отборът да има развита маркетингова политика, както и това, че едва ли може да се похвали с кой знае колко фенове извън Пловдив. Това не важи само за Ботев, но и за почти всички отбори в България. Не мога да си представя някой да печели от бг футбола.
Сега като се размислих, Селския, както го наричате, може би се натиска да остава в Ботев, заради тв правата, които се разиграват от сезон-два насам. Дори и за Ботев да не са голяма сума, както е при други отбори, пак ще капе нещо. Като му видях офиса по новините, ще е доволен и на всякакви суми. Това че не изплаща заплати, сметките за ток и вода, говори, че си прилапва всички постъпления от тези тв права. Поне така си мисля.
Нищо чудно Ботев, като изпадне и да се реши да остави отбора най-накрая.

Гергов и КЦМ- 500 000 лв;Кръстева- 700 000 лв;различни фирми правят ремонта по стадиона, за да взима лиценз...и т.н.Бате Мите даваше пари през първият полусезон на далечната 1999г. от тогава той единстено е ан печалба от любимия ни клуб.

Освен парите, които все някой му дава, бате Мите върти трансфери под масата със софийските отбори,а после реве за парлама, че ги били отмъквали.
Първият случай е преди 10 години когато даде Караславов на Славия и взе пари под масата...от тогава има още доста

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Re: Христолов обещава: В сряда продавам Ботев!

Мнениеот STENLI » 27 яну 2010 12:11

Братя Миневи,Домакинов,Муши,Какалов,Тимонов,Ман4ев,Ж.Христов, каде са парите от тях???

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 27 яну 2010 12:34

Don Rumen написа:На сайта и весника с тази новина аз не вярвам, но трябва да се пита Стойчо и ако е истина да се започнат атаки и срещу този "помощник".

Именно!Както и да няма повече други такива глупаци да "лижат селския задник".
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

VETOB
Контакти:

Мнениеот VETOB » 27 яну 2010 13:19

Също така е искал пари на ръка /по 15 000 / ако някой пожелае да играе в БОТЕВ

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 27 яну 2010 13:30

STENLI написа:Братя Миневи,Домакинов,Муши,Какалов,Тимонов,Ман4ев,Ж.Христов, каде са парите от тях???

За Жоро Христов не е зел една стотинка от Левски , а за Данчо Минев , Муши , Тимонов и Манчев е взел малка част от парите /НАП пребра повечето/ ...
Има толкова други играчи , за които е взимал на тъмно мангизи и е е правил , че нищо не се е случило ... Дали ако не гледаше собствените си интереси и беше застанал като Достоен президент преди 10 години сега Ботев щеше да е на тоя хал?Защото само от спонсори ,ТВ права и турнири е излизал си големи пари отгоре - да не се прави "колко много съм дал,а нищо не съм получил в замяна" :!: ...

ilsengard

Re: Стига вече помощи за Христолов!

Мнениеот ilsengard » 27 яну 2010 13:47

Тоз селския обаче продължава да си върти номерцата и да изправя на нокти злощастните фенове на Ботев, на мен ми се струва че вече сте доста изнервени от тази сага с продажбата на клуба

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Re: 16 скъсаха с Ботев на Арбитражния съд днес

Мнениеот 3latan » 27 яну 2010 14:03

Хубавото е ,че сме обединени и сме приели съдбата на любимия отбор,но аз все още се надявам,че планът„Берое„може да се осъществи и при нас до 10.02!Това е сериозен тест местната изп.власт.Сега е момента да докаже,че Функционира.Дребния СЕЛСКИ измамник в затвора! СВОБОДЕН БОТЕВ!Ако ли не,идват нови избори!

Върни се в “Архив”