Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Re: 16 скъсаха с Ботев на Арбитражния съд днес

Мнениеот Ki Cho » 27 яну 2010 09:20

... Все още не е ясно дали един от най-старите футболни клубове у нас ще започне зимна подготовка. ...

Не е съвсем по темата, но е цитат от статията на Митко Лишев по същата.

Митко, моето момче, НЕ "един ОТ", а НАЙ-стария. Заради ей такива щуротии престанах да ви слушам по радиото, а във гонг.бг съм основно заради форума.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Re: Христолов обещава: В сряда продавам Ботев!

Мнениеот pasaden » 27 яну 2010 09:33

[quote=ehh] Аз се чудя, как е печелил от Ботев, при условие, че отборът не е помирисвал евро турнири или финал за Купата. Не виждам и отборът да има развита маркетингова политика, както и това, че едва ли може да се похвали с кой знае колко фенове извън Пловдив. Това не важи само за Ботев, но и за почти всички отбори в България. Не мога да си представя някой да печели от бг футбола.
Сега като се размислих, Селския, както го наричате, може би се натиска да остава в Ботев, заради тв правата, които се разиграват от сезон-два насам. Дори и за Ботев да не са голяма сума, както е при други отбори, пак ще капе нещо. Като му видях офиса по новините, ще е доволен и на всякакви суми. Това че не изплаща заплати, сметките за ток и вода, говори, че си прилапва всички постъпления от тези тв права. Поне така си мисля.
Нищо чудно Ботев, като изпадне и да се реши да остави отбора най-накрая.[/quote]

Никой не казва ,че Селяка е печелил от отбора по ясен и честен начин.Всичко е пране на пари, трансфери под масата и над масата, ТВ права, билети и спонсори.Доскоро се даваха пари на Ботев от тази или онази фирма.Селския не помня от кога не е правил трансфер на футболист за който да плати трансферна сума.Последния случай беше с Мапока.Трябваше да се плати 25 000 евро на бившив му отбор, обаче Урода не мисли така и сега онези ни съдят в УЕФА.В същото време ако случайно някой от тия дето ги е взел без пари хване окото на другите отбори- веднага се продава и чича Митя лапа кинти.За подръжка на стадиона и школата се хвърлят трохи, само за най-неотложното.Лагери не се правят, а ако се правят е на прнципа на някаква врътка и т.н.
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
Invader
Контакти:

Мнениеот Invader » 27 яну 2010 09:35

Ki Cho написа:
... Все още не е ясно дали един от най-старите футболни клубове у нас ще започне зимна подготовка. ...

Не е съвсем по темата, но е цитат от статията на Митко Лишев по същата.

Митко, моето момче, НЕ "един ОТ", а НАЙ-стария. Заради ей такива щуротии престанах да ви слушам по радиото, а във гонг.бг съм основно заради форума.

Вчера същата глупост я казаха по радио Пловдив! Няма да се очудя, ако са препрочели статията на Гонг.
Изображение

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 27 яну 2010 10:20

Забравяте и тотото .Ако си президент на БГ клуб все ще знаеш 4-5 резултата на седмица.На точни резултати плюс това.Не ми се вярва селския да е толкова изпаднал колкото твърди.По скоро не може да си покаже парите щото нямат доказване.Не мисля и че иска да продава,щото най-вероятно останалите футболни президенти не искат.Къде да намерят после по-удобен от сельо.За това решили сме нещо ще го вършим!!!

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 27 яну 2010 10:27

daimio написа:Забравяте и тотото .Ако си президент на БГ клуб все ще знаеш 4-5 резултата на седмица.На точни резултати плюс това.Не ми се вярва селския да е толкова изпаднал колкото твърди.По скоро не може да си покаже парите щото нямат доказване.Не мисля и че иска да продава,щото най-вероятно останалите футболни президенти не искат.Къде да намерят после по-удобен от сельо.За това решили сме нещо ще го вършим!!!

+1
И аз мисля така. Затова и не продава отбора. Но тъй като и няма как легално да вкара пари в клуба, лъже непрекънато обществото (не само нас, феновете), че ще продава отбора. Това му е театъра в момента и не смята да го променя. Дато да успеем да го изгоним!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

kishe
Контакти:

Стига вече помощи за Христолов!

Мнениеот kishe » 27 яну 2010 10:29

Точно когато си мислех че селю е наврян в миша дупка и няма на къде да мърда се намерил някой който му помага да плати тока и водата на стадиона това сега го прочетох в 7 дни ето и линка http://www.7sport.net/7sport/fb_1footbg/d5638_16.htm .след някой и друг ден да не се намери и друг който да му плати глобите към БФС абе хора пазете си парите и ги дайте на истинския Ботев който мисля че скоро всички ще припознаем дали във в група или окръжна вече не ме интересува единствено ме интересува отбора да не е в ръцете на селския урод.предполагам че този който е дал парите ги е дал защото милее за отбора но това не е помощ разберете го
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 27 яну 2010 10:41

Драги ми журналисти.Същите от които се очаква да сте будната съвест на обществото.Сега има с какво да се занимаваме ама бат мити е командос, кара батмобил минава през бордюри, градинки, канавки направо си е нинджа-командо.Обаче освобождението идва.!!!Гледайте да сте минали до тогава некой интензивен курс по оцеляване :twisted: :twisted: :twisted:

BultraStyle
Контакти:

Re: Стига вече помощи за селския

Мнениеот BultraStyle » 27 яну 2010 10:42

Селяка ще го има, докато има и такива МАЛОУМНИ ПЛАЗМОДИИ ,който да му плащат сметките !
Последна промяна от BultraStyle на 27 яну 2010 10:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 27 яну 2010 10:42

Аман от такива глупаци. С къв акъл не знам си мисли, че по този начин помага на клуба. В същото време преди всяко дерби за представянето на феновете на трибуните едва ли не събираме и жълти стотинки само и само да се събере няква нормална сума.
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 27 яну 2010 10:45

Човека е болен...оставете го да си до живее шибания живот :lol:
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!