THE G.A.M.E написа:То кой му беше партньор в Болтън ... Елмандер ли беше ?
Ами и той, но по-често него го извеждаха на фланга, а му партнираше К. Дейвис
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:То кой му беше партньор в Болтън ... Елмандер ли беше ?
Sardukar написа:Ами и той, но по-често него го извеждаха на фланга, а му партнираше К. Дейвис
Sardukar написа:Италия доста прилича като стил на игра на ЮВЕНТУС от този сезон. А, ЮВЕНТУС поне за мен играеше най-силен и атрактивен футбол в ЕВРОПАУжасяващо бяха смачкане доста сериозни отбори при това във серия! Доста директен стил на игра с много тичане и положения за гол. Дразнещо е, че се изпускат много! ПИРЛО ми е слабост, но впечатление прави и израстването на МАРКИЗИО! СТРАХОТЕН Е! Има удар и с двата крака! Тича като изтърват и има доста добра техника! В защита Бардзали направи уникален сезон. Аз не съм гледал дори Джон Тери да прави подобно нещо
Гледах всички мачове на ЮВЕ без едно полувреме и в тях той направи една единствена грешка! Абсолютно всяко решение му беше правилно! Ще кажеш, че е робот! Според мен имат достатъчно класа да станат шампиони! Трябва да бият Англия, която играе доста разумно и отборно. Според мен това е финал преди финала и победителя от срещата ще ми е основен фаворит за купата. Италия има предимство в средата на терена, а Англия по-крилата! Ще е интересно!
ChelseaTheBest написа:Убеден съм,че няма да играем 4-4-2!А и аз лично предпочитам 4-2-3-1!С крилата,които имаме ще е просто необяснимо да не ги използваме подходящо!
На мен само едно ми е интересно кой измежду Мата и Азар ще играе зад нападателя и кой отляво?Според мен Азар има по-добри индивидуални качества от Мата и без проблем може да мине 1 или 2 противникови играчи!Освен това е и по-бърз!А Мата се разбира отлично с Торес и зад него ще е по-ефективен!Но Азар нали беше казал преди да дойде,че държи да играе зад нападателя,така че ще видим как ще ги нареди Ди Матео!
CHELSEA_FOREVER написа:ChelseaTheBest написа:Убеден съм,че няма да играем 4-4-2!А и аз лично предпочитам 4-2-3-1!С крилата,които имаме ще е просто необяснимо да не ги използваме подходящо!
На мен само едно ми е интересно кой измежду Мата и Азар ще играе зад нападателя и кой отляво?Според мен Азар има по-добри индивидуални качества от Мата и без проблем може да мине 1 или 2 противникови играчи!Освен това е и по-бърз!А Мата се разбира отлично с Торес и зад него ще е по-ефективен!Но Азар нали беше казал преди да дойде,че държи да играе зад нападателя,така че ще видим как ще ги нареди Ди Матео!
Според мен ще играем с схема 4-2-3-1 или някаква нейна разновидност, а когато играем в купите ща е по-добре схема 4--4-2, без Мата и Азар, със Есиен(защото ми е любим играч), Микел, Рамирес и там още някой, а в нападение наистина ми хареса онова предложение Лукаку(въпреки че едва ли ще остане) и Стъридж. А иначе според мен ще върти Мата и Азар в зависимост от състоянието им и положението, в което са изпаднали. Защото според мен всеки един от тях е добър и на двете позиции, но както каза Мата се резбира по добре с Торес, а азар е по-бърз и според мен има същата техника като Мата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта