Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селчо май пак ще ни излъже.
НИКОИ ДА НЕ ВЯРВА НА ТАЗИ ПОРЕДНА ЛЪЖА!!!!
- PLOVDIV PEE 1912
митю е много много болен.....
- BrigadaTrakia
- Контакти:
Прав см със всички незнамне съм си го измислил вижте в http://www.plovdiv24.com там така пише
Така е, отново се опитва да спечели време. Но вече няма кой да му вярва! поне се надявам, че нито един фен не му е повярвал!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
Селчо може да се изпържи, но не и да ни изпържи... вече НЕ!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Re: Сделка или НЕ ...part 2...
vranchevi написа:Имало е доста фенове с Пичоне, когато Фредерико му се е обадил и му казал, че е успял да намери още трима инвеститори и така е събрал парите, които Селския иска.Радвам се, че вчера въпреки тази информация беше решено да се отиде при Селския, попречи се на тренировката и се извършиха и други неща по обявяването във фалит на Селския и по създаването на новия отбор.Всички бяха на мнение, че след финализирането на сделката ще се обсъди дали феновете ще подкрепят "италианския" Ботев.Още миналия път на купувачите им беше казано, че това забавяне ще има своите последствия.
А именно-че Ботев вероятно ще изпадне и че феновете никога няма да им вярват на 100%.
тва сега откъде изникна?
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Хора, в никакъв случай не защитавам селяка, но поставете се на негово място....заради натиска под който е подложен , аз съм сигурен, че прави всичко възможно да продаде отбора възможно най-скоро...вие бихте ли живяли в такъв тормоз и страх за живота си , когато половин Пловдив гледа как да ви резне главата? Така че съм сигурен, че мъките ви скоро ще свършат и ви очаква по-светло бъдеще, когато ще играем дербитата не само заради самото дерби, а и за борба за призовите места в шампионата....!!! Успех!!!
Като нищо... такива идиоти като този и Батков нищо добро не заслужават!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
lokofan написа:Хора, в никакъв случай не защитавам селяка, но поставете се на негово място....заради натиска под който е подложен , аз съм сигурен, че прави всичко възможно да продаде отбора възможно най-скоро...вие бихте ли живяли в такъв тормоз и страх за живота си , когато половин Пловдив гледа как да ви резне главата? Така че съм сигурен, че мъките ви скоро ще свършат и ви очаква по-светло бъдеще, когато ще играем дербитата не само заради самото дерби, а и за борба за призовите места в шампионата....!!! Успех!!!
Селският нито някога е искал НАИСТИНА да продаде БОТЕВ , нито пък може реално да го направи. Той е ченге от службите , точно това му пази задника вече 11 години от омразата на феновете. Всички приказки на Селяка са пълни щуротии , които той пуска нарочно за да отлага и отлага... Верният начин е единствено този ,който започнаха отново феновете - натиск и тероризиране на бряговския Урод.

- PLOVDIV PEE 1912
Все още не мога да проумея на какъв болен човек попаднахме....