Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Мнениеот olimpi » 05 авг 2011 09:33

Колкото за мача....
Второто полувреме и продълженията направихме всичко възможно да не спечелим този мач. Айде почнахме с минус двама Йовов и Младенов , но вкарахме така важния гол и дотук. Гонзо защо остави цял мач Йовов не се разбра, а постъпката на Грийн просто без коментар.
След едно добро първо полувреме после типично по левскарски се издънихме...така е било и преди 30г (от първият ми мач на Левски, който съм гледал срещу Динамо) та до този....имало е издънки имало е успехи както във всеки клуб. Но затове сме Левски да има емоция драма и при победи и при загуби и затова си обичаме отбора и аз поне не коментирам другите просто защото не ме интересуват. Затова н а хейтърите един голям ... поздрав
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 05 авг 2011 09:34

levski_shampion написа:коментарът ви за игратана вашия съпруг Христо Иовов?

че ти да видя Ицо да играенещо ,тадаима какво да се коментира.....беше толкова жалък че просто нямам думи
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 05 авг 2011 09:35

Не заслужавахме да продължим,не и след такава игра която показахме вчера...жалко,много жалко защото се видя,че имаме играчи само,че 1 човек без грам идея за развитие на отбора с много съмнително образование и много спорни човешки качества провали всичко...

Откъде да започна-каква подготовка са правили нашите като нямаха въздух и не можеха да тичат?!Кой нормален треньор няма на резервната скамейка централен защитник?!Защо титуляр излезна Йовов при положение,че не тренира с отбора почти цяла седмица и защо пак същия този Йовов излезе да бие дузпа като няма психика за тея неща?!Защо смени Цветков,защо не смени Младенов по - рано?

За мен сезона е тотален провал-ДА ИМАШ ТАКИВА ИГРАЧИ И ДА ИГРАЕШ В А ГРУПА,Е ТОВА Е СМЕШНО :evil: Оттук натам не ми пука особено какво ще се случи в България,това беше най - големия срам от Беверен и Тампере насам-отбора НЕ ИГРА НИЩО,ама абсолютно НИЩО...

Може би е за добро,за какво да бъдем брашнен чувал в групите на ЛЕ...Време е Батков да вземе кардинални решения и да назначи човек,който наистина си разбира от работата - например Илиян Илиев,Люпко Петрович или един Херо...ВСЕ ЛЕВСКАРИ,само че не искащи да работят с ИНЖЕНЕР ИВАНОВ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Искам да кажа и няколко думи за слагачеството на нормалните медии сред които и Гонг...С тоя медиен комфорт който осигурявате на ОСМОКЛАСНИКА му направихте най - лошата услуга-помисли се за гениален...Та освен Балоните,Спортлайна и Спорт1 никъде другаде не може да се прочете критика срещу Левскиньо,никъде...просто съм бесен :evil: :evil: :evil:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 05 авг 2011 09:38

Много са причините които доведоха до тази нова порция срам,то сините фенове започнахме да свикваме в последните три години но,поне понякога имаше и някоя и друга победа з да забравим.
Грешките на Георги Иванов
-постоянното преквалифициране на играчите ,не може да имаш на скамейката си Башлиев и да преместиш Грийн централен защитник,от тук дойде и изнервянето на холандеца
-Йовов крило,във форма или не големият грешник на тази възраст не става за този пост.Трябва играча да е повратлив и бърз като Райков,все качества които ги имаше Йовов преди години обаче.Наистина на всеки се случва да изпусне дузпа,но беше безобразен и на реванша
-Относително закъснелите смени,втората трябваше да се извърши максимум 5 минути
-От горните 3 идва и сбърканият състав на Левски,смените трудно могат да се сбъркат при наличните играчи като резерви,но Гонзо и това направи този път като не смени Йовов,като си решил да смениш Цветков пусни Тасевски ,или смени Йовов
-пролича си,че имаме спешна нужда от още един централен нападател защо не и двама,ако на Арс не му тръгне играта,ние в момента сме само с него,сигурно единственият отбор в света с един ЦН
Грешката на Батков
Не може един човек да бъде треньор,директор,финансист(не бих се учудил в скоро време) едновременно.Такава глупост я няма никъде освен в консервативна Британия

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 05 авг 2011 09:39

Е не е истина просто :o
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 05 авг 2011 09:41

Ще ми е много интересно как сега Гонг ще подходят към Гонзо,дали пак ще му целуват краката или ще се престрашат и ще му поискат оставката.Или поне да го попитат,дали случайно е мислил по темата.
Последна промяна от talpata на 05 авг 2011 09:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 05 авг 2011 09:43

talpata написа:Ще ми е много интересно как сега Гонг ще подходят към Гонзо,дали пак ще му целуват краката или ще се престрашът и ще му поискат оставката.Или поне да го попитат,дали случайно е мислил по темата.

оставка на Гонзо сега е мнооого грешно! не го разбрахте, че треньор не се сменя по това време на годината!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 05 авг 2011 09:44

Случи се нещо напълно очаквано за мен.Много по-зле дори от първия мач в София отбора няма никаква физическа подготовка,адски сме зле тактически,в защита сме пълна паника,бавни и тромави,неорентирани.И всичко това идва от треньорското недоразумение Гонзо.Няма как да имаш флангови футболисти като Райков и Калво и да пускаш по-крилата куция кон Йовов и Младенов и сляп да беше щеше да видиш още на полувремето,че Йовов не става за нищо и щеше да го смениш а пловдивския спец го остави 120 минути...та гърбушкото неможеше да ходи още след 10-тата минута бе.
Главния виновник за състоянието на отбора за мен си остава Гонзо.И в двата мача обърка ТОТАЛНО състава и именно тия треньорски грешки му костваха продължаването...
Яд ме е че заради хора като Гонзо и като кмета и заради техните игрички и далавери в клуба страдаме ние обикновените фенове!
Успех на другите евроучастници!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 05 авг 2011 09:46

Santiago Munezz написа:Главния виновник за състоянието на отбора за мен си остава Гонзо.!

ама това подлежи ли на съмнение :? :?: .. и да печели отбора и да пада.. винаги ТРЕНЬОРА е виновен!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 05 авг 2011 09:48

от NIKSANA на 05 Авг 2011 09:43

talpata написа:Ще ми е много интересно как сега Гонг ще подходят към Гонзо,дали пак ще му целуват краката или ще се престрашът и ще му поискат оставката.Или поне да го попитат,дали случайно е мислил по темата.

оставка на Гонзо сега е мнооого грешно! не го разбрахте, че треньор не се сменя по това време на годината!

Не,точно в тоя момент и точно в ситуацията "Гонзо" не е грешно,той за три години нищо не направи,та отсега нататък ли,вече е ясно,че той не осъзнава грешките си,а ако е осъзнал някои,много сериозно показа,че не се учи от тях.

Върни се в “Архив”