rhaegar написа:Най-добре да ви закрият и двата отбора. Всички ще сме доволни. Няма какво да се лъжем.
Вие ако биете следващия кръг край канала влизате в битката за титлата с нас.Не се разсейвайте със закривания
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Най-добре да ви закрият и двата отбора. Всички ще сме доволни. Няма какво да се лъжем.
KOPScousers написа:Santiago Munezz написа:KOPScousers написа:kingofpop написа:Докерчетата ако и сега изпуснат тилтлата дали ще ги ебаваме, как мислите![]()
![]()
![]()
Не знам аз, ама ако отцепниците отпаднат от ШЛ след победа с три гола разлика в първия мач, определено ще ви ебаваме, няма кво да го мислим.![]()
![]()
А ако отпаднат още в групите, дали няма да е по-сладко
Е то това е най-добрият вариант, пък и не знам какво против имат феновете им. Сега, друго си е да гледаш Лео Меси от трибуна "Коко Моци", и без това повечето не са го виждали наживо и най-вероятно няма да го видят...
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:Потресен съм от причината за бана на Бернардо Силва. Да им сера на шибаната политическа коректност, с която развалят всичко на тоя свят. Пожелавам на хората, движещи света в тая насока, да умрат в адски мъки и да си дадат всичките изкарани пари, покрай тея гадости за лекарства
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
bubka написа:Те Барселона хубаво са се запътили към Лига Европа, ама 6естогорец как ще излезат от групата не е ясно. Иначе Моци срещу Меси ще е сблъсък на гиганти.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
KOPScousers написа:Soulen написа:Потресен съм от причината за бана на Бернардо Силва. Да им сера на шибаната политическа коректност, с която развалят всичко на тоя свят. Пожелавам на хората, движещи света в тая насока, да умрат в адски мъки и да си дадат всичките изкарани пари, покрай тея гадости за лекарства
Кво ти пука, нали няма да играе срещу вас. Простотията на ФА е ясна на всички, по-лошото е, че не е само там. В последните седмици се нагледах и наслушах на какво ли не, така че вече нищо не ме учудва. Айде поне врътнете най-малкото един хикс на Сити.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
smoothc написа:И за финал, само ще напомня следното, нищо лично: "Ливърпул ще стане шампион(отново), едва когато Милуол се завърнат в елита".
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост