Висша лига - сезон (2019-20)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Висша лига - сезон (2019-20)

Мнениеот slash1912 » 13 ное 2019 19:44

rhaegar написа:Най-добре да ви закрият и двата отбора. Всички ще сме доволни. Няма какво да се лъжем. :lol:

Вие ако биете следващия кръг край канала влизате в битката за титлата с нас.Не се разсейвайте със закривания :)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 13 ное 2019 20:38

KOPScousers написа:
Santiago Munezz написа:
KOPScousers написа:
kingofpop написа:Докерчетата ако и сега изпуснат тилтлата дали ще ги ебаваме, как мислите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не знам аз, ама ако отцепниците отпаднат от ШЛ след победа с три гола разлика в първия мач, определено ще ви ебаваме, няма кво да го мислим. :lol: :lol: :mrgreen:

А ако отпаднат още в групите, дали няма да е по-сладко :lol:

Е то това е най-добрият вариант, пък и не знам какво против имат феновете им. Сега, друго си е да гледаш Лео Меси от трибуна "Коко Моци", и без това повечето не са го виждали наживо и най-вероятно няма да го видят... :lol:

Те Барселона хубаво са се запътили към Лига Европа, ама 6естогорец как ще излезат от групата не е ясно. Иначе Моци срещу Меси ще е сблъсък на гиганти :lol: .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 13 ное 2019 21:30

Потресен съм от причината за бана на Бернардо Силва. Да им сера на шибаната политическа коректност, с която развалят всичко на тоя свят. Пожелавам на хората, движещи света в тая насока, да умрат в адски мъки и да си дадат всичките изкарани пари, покрай тея гадости за лекарства :twisted:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

На линия
Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 13 ное 2019 22:00

Soulen написа:Потресен съм от причината за бана на Бернардо Силва. Да им сера на шибаната политическа коректност, с която развалят всичко на тоя свят. Пожелавам на хората, движещи света в тая насока, да умрат в адски мъки и да си дадат всичките изкарани пари, покрай тея гадости за лекарства :twisted:

Кво ти пука, нали няма да играе срещу вас. Простотията на ФА е ясна на всички, по-лошото е, че не е само там. В последните седмици се нагледах и наслушах на какво ли не, така че вече нищо не ме учудва. Айде поне врътнете най-малкото един хикс на Сити. :mrgreen:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

На линия
Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 13 ное 2019 22:02

bubka написа:Те Барселона хубаво са се запътили към Лига Европа, ама 6естогорец как ще излезат от групата не е ясно. Иначе Моци срещу Меси ще е сблъсък на гиганти :lol: .

Лесно - бият унгарците в Разград и те са хората. Тия загуби от Еспаньол, особено това 6-0, се изс*а на метеното. Ще бъде много жалко, ако след този страхотен старт все пак не успеят да излязат от групата. :oops:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 13 ное 2019 22:23

KOPScousers написа:
Soulen написа:Потресен съм от причината за бана на Бернардо Силва. Да им сера на шибаната политическа коректност, с която развалят всичко на тоя свят. Пожелавам на хората, движещи света в тая насока, да умрат в адски мъки и да си дадат всичките изкарани пари, покрай тея гадости за лекарства :twisted:

Кво ти пука, нали няма да играе срещу вас. Простотията на ФА е ясна на всички, по-лошото е, че не е само там. В последните седмици се нагледах и наслушах на какво ли не, така че вече нищо не ме учудва. Айде поне врътнете най-малкото един хикс на Сити. :mrgreen:

Абе пука ми, единственото, което ме задържа да гледам тая пародия, в която се е превърнал футбола, е любовта към Челси. Ако не бяха те, отдавна да съм приключил. Аз съм принципен човек, лишавам се от доста неща, които съм харесвал. Последно зарязах Хартстоун, заради простотиите на Близард, въпреки че съм играл години и съм налял поне 200-300 лв.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 13 ное 2019 23:18

Ливърпул определено са най-постоянният отбор в последните близо 12 месеца, но ако трябва да се направи паралел с Ман Сити от предходните 2 шампионски сезона - категорично са далеч от тяхната доминация/категоричност в играта и резултатите. Не ме разбирайте погрешно, не искам да омаловажа постигнатото от тях, но в интерес на истината доста от точките им бяха спечелени в т.нар. правилен момент, както и с доза спортен шанс, особено в последните 5-6 мача. Което респективно води и до извода, че Ливърпул дори и като не играе добре - печели. Под правилен момент имам предвид следното - ако условоно разделим мача на 6 периода по 15 минути, то в 2-3 от тях Ливърпул изглежда така, че нямат ден и играта не върви, но изведнъж... за един миг/интервал и всичко се променя, било то с гол за 2-0 или победен гол в последните минути.

Прави впечатление и следното:
Ман Сити имат 8 победи - 7 от които с 2+ гола разлика.
Ливърпул имат 10 победи - 6 от които с 1 гол разлика.

Победата в дербито(на хартия) изглежда заслужена, но в генезис резултатът лъже за някои неща/евентуални разлики в класите, ако някой случайно си мисли подобно нещо. С показаното през по-голямата част от мача и шансовете пред вратата, в друг ден, Ман Сити биха качили на разлика който и да било отбор, докато Ливърпул както се казва просто се възползваха от въможностите на 100%.
Въпросът, който изниква е следният: Докога ще продължи тази работа? Нека не се заблуждаваме, че Ливърпул може повече от това - не, таванът вече е достигнат и в доста моменти се кара изцяло на т.нар. автопилот(в положителен смисъл). Реално, подобно постижение е атестат точно за рутина, самочувствие и устойчивост, но също така тук се крият и някои коварни капани, защото в крайна сметка не може винаги да се измъкваш по терлици, метафорично казано и в един момент фортуна си връща(понякога и с лихвите) даденото.

След дербито много хора и анализатори едва ли не коронясаха(с половин уста) Ливърпул, но истината е, че тепърва най-трудното предстои! Нека не се забравя, че чисто математически Ливърпул вече е бил и то много по-близко до титлата отколкото сега, но и в двата случая се провали - 2014 и 2019.
На практика остават още 2 х 12 и тези 9 точки от този хоризонт изглеждат като детска игра, особено за опитен майстор в това отношение като Ман Сити(3 от титлите им са плод на наваксване 2012, 2014, 2019) и от друга страна, когато срещу теб е карък като Ливърпул, който има навика да профуква подобни аванси.

И за финал, само ще напомня следното, нищо лично: "Ливърпул ще стане шампион(отново), едва когато Милуол се завърнат в елита".

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 13 ное 2019 23:30

smoothc написа:И за финал, само ще напомня следното, нищо лично: "Ливърпул ще стане шампион(отново), едва когато Милуол се завърнат в елита".

Тая мантра ще стане истина колкото и финала на Юнайтед в ШЛ преди 2 години. Т.е и двете ще си останат само ментални :? :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 ное 2019 23:43

Ливърпул взеха някои победи и доста точки, които в предни сезони не биха и помирисали. Дали е белег на шампионско израстване, или късмет, който ще се изчерпа, предстои да видим.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 14 ное 2019 08:38

Според мен е по-вероятно Десподов да изпълни мечтата си и да отиде в Реал Мадрид отколкото да отпаднем в тая група :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Архив”