"Първа професионална футболна лига" 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Нарочно ли се унищожават големите отбори в България?

Мнениеот iliev72 » 21 фев 2017 23:44

Интересно защо като го питаха Кирето дали отбора вече е на печалба той замълча многозначително в едно интервю декември 2016.И тогава започнаха анализи и някои стигнаха до извода , че ако стигнат до 1/4 финал в ЛЕ може и да са на печалба вече ;) но не е много сигурно ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 фев 2017 23:45

Просто всички, които се заемат с отборите са мутри или продължение на ДС и нямат никаква реална представа как се управлява нещо без да погасява някой с фунията.
Всеки гледа да направи някоя далавера и накрая се получава един огромен ###.

Никой не работи в насока от която може да се генерират пари, а се чака някой да им даде. Включително с някакви искания от привържениците да дадат. Естествено по възможно най глупавия начин. Вместо да се опиташ да им продадеш нещо, ти се опитваш просто някой да ти изсипва пари на главата.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 22 фев 2017 00:06

maldin1 написа:Пари нЕма пари...Сума ти "легенди" се изредиха по управленските постове в тия клубове и дереджето си е такова...на упадък. Футбола стана комерсиална игра, а в България се появи един отбор, който си има пари и добър мениджмънт, мениджмънт, който "грандовете" ни нямат и никога са нямали. Преди караха на мускули и крадене на таланти от по-малките отбори. Сега като няма какво да крадат и с купуването на "звездни" свободни трансфери това е положението. Направи си една справка и изкарай всички класирания на отборите ни в Европа за последните 10-15 години. С влизането на Левски в групите и сезона в купата на УЕФА всичко останало е брак. БРАК, от който всички футболни запалянковци ни е срам. Разни мури, трактористи, Бате-та и т.н.

Без да правя справка ще пиша по памет.В сезона на Левски в УЕФА имахме три отбора в групите (Левски, Литекс и ЦСКА), и за разлика от сега (48 отбора в групите на ЛЕ), тогава бяха 40. Левски и Литекс излязоха от групите.Левски стигна 1/4 финал.
След този сезон, след Батета и тракторите, през сезони 2009/2010 и 2010/2011 ,два сезона поред имахме два отбора в групите на ЛЕ (Левски и ЦСКА).Така, че проблема не е , че пари нема!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Истината е, че някои разбраха, че в България може да забогатееш по незаконен начин, да скриваш милиони от данъци и да останеш безнаказан. Състоянието на футболните ни отбори е само част от цялата помия в съдебната ни система. Цяла банка ограбиха помярите , колко оправдателни присъди за укриване на данъци на бивши министри и депутати бяха произнесени.
Лупи беше осъден за други престъпления, на три инстанции и накрая върховния съд го оправда.
Никой не иска умишлено да унищожи големите отбори , това е начина да станеш милионер по незаконен начин, без да те хванат.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 22 фев 2017 00:17

Съжденията са ти по-объркани и от моите понякога. :) Но ще взема отношение разбира се по темата. За мен лично и футбола е като политиката, майци, въпрос на модни течения. Ако не верваш виж колко отбори в Шл ми бяха натупани, само за да се хавалят сега некакви Пепита, Диеговци, Унайки утайки и ей такива ментета, а никога Лео Жардим успехи, никога Арсен Венгер в Шл 1/4 финали, никога аспирини със суха мрежа. :lol: Т.е. дори в тези големи и най-прехваление турнири нещата са свързани с политика, много икономически интереси и много бой по моите отбори! :cry: :lol: Дали страдам когато падат те, не. Дали ми е интересно 5-3 убръта. мне чак толкова. Дали страдам, че някакви лоши ми затриха първите два отбора в сърчицето - да, затрит Родопа от лоши, затрит и ЦСКА от лоши! :lol: Ама никога няма да седна и да рева, имам още 20 отбора, които си подкрепяме и ще има още много победи, равни и загуби. :) Ще каже сега някой защо пиша по интернационални въпроси, може и да ми даде некой бан както винаги, ама единственият, който ще ви направи тука шоуто съм аз, не сте вие тролчетата. Единственият от който хората могат да забогатеят от прогнозите ми са моите, не са вашите. Влязох секунди преди начало на чемпиъна и квото и написах то взе че излезе си. Не ми давайте акъл за футболчето, бре деца, мога и сам да преценя кой от кого е затрит, но аз може да затрия всички игри, защото всички ще саднат дето съм ги ступал. Не е нарочно, отдава ми се.. ти взе ли си Фалкао, не аз си го зех и забучил два! И дузпа пропиляло, ама иначе не ще бъде интересен реванша. :mrgreen: Аз имам друг въпрос за друга тема и ако искате я направете: Защо трудещите се хора не успяват нунка, а ментетата да? Успехите за тех, парите за тех, резултатите от ШЛ пак за тех, в А група лидерче са некакви селски отбори и водят с култови и незапомнени през трийсетте ми години футболен стаж разлики! Ама фенове кога на стадионче?

Аз лично не съм се карал с никой червен, който си е продал вярата за къшей хляб на 1948 нещо си събрано и съшито от хора, приближени до лошите и няма и да го направя. Но в моите очи са предателчета- предават бате Ице, заради него трябва да правиш саможертвите, за никой друг! Всеки си има глава на раменете и да си размишлява сам, да не търси сметка на другите истинските футболни хора, но за мен като морал е по-важно да подкрепя Христо Стоичков където е, не Вальо Илиев когото харесвах също много ама ни предаде! :cry: Където е бате Ицо този отбор е длъжен да подкрепи всеки истински армеец за мен, за да покажем на лошите кой е номер едно и кой е винаги бил номер едно! :) Лошите и добрите не могат да се обединят в никакъв случай, особено след момента с катафалката и попа, който беше една смешка извършена от много глупави хора и никой интелигентен човек няма да потърси обединение с глупачета, ти мислиш ли, че някой армеец ще им го прости товачка, че после и да се обединим с тех, за да свалим от сцената най-лошите, които ги виждате всички? Има една хипхоп група Ъпсурт, слушайте я повечко! :lol: Знаете ли кое е най-хубавото, че тези най-лошите нямат от девет мача успех в Европа, а продължават да ги хвалят, че са силен отбор нали хегемон, силен дръжки - по-слаби са много отпреди! На Ботев и Локо феновете ще се обединят само ако требе да се гаврим с некакви братя мангасарян, ама да изритат некой общинар или дупетат ги няма, ами нема да си оправиме нещо в загубената държава с егоистични подбуди, защото всички са си егоисти и не искат нишо да се оправи мащабно, искат те да се оправят мащабно и те да ни оправят мащабно! Това искат... Същото се отнася и за останалите, това са ми лични наблюдения- фенове им плащат да ходят на мач, както плащаха едно време Ники Кънчев да си прави шоуто "Стани богат" в нета имаше обяви, че се търси публика. И за финал- то по свето футбола не ворши, майци, ти искаш в беднаса и окрадена държавичка да ни ворши! Лека вечер! Всичко в спорта се урежда за людете с пари, за справка ШЛ и топ пет първенства, щото за едни е сватба, а за други брадва, майци!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: "Първа професионална футболна лига" 2016/17

Мнениеот GOLEADOR » 26 фев 2017 17:06

Венци относно Първа професионална Домуз лига:
Босът на Славия - Венцеслав Стефанов за пореден път привлече вниманието на медиите. Президентът на "белите" говори след победата с 2:1 над Черно море. Той заяви, че най-старият столичен клуб не домакинства на своя стадион в "Овча купел" заради Кирил Домусчиев."Момчетата се бориха през целия мач. Доволен съм, че се хвърлиха мъжки. Играха и мисля, че заслужено победиха. Така трябва да продължаваме, Черно море е труден съперник. Не знам кога ще започнем да решаваме лесно мачовете. Иска ми се това да се реши утре. Сердер Сердеров? Той е футболист на Славия. Ако някой е правил спекулации, дръжте сметка на този, който приказва глупости. Дунга? Кой?! Какъв е тоя? Кой е тоя Дунга бе? Това сигурно е от същия източник, дето е продал Сердер! На Сирни заговезни не прощаваме.

Кога ще се върнем на нашия стадион? Когато реши Кирил Домусчиев! Не знаете ли, че той решава? В нашия футбол виждате, че се угажда на един. Видяхте ли някаква промяна във футбола освен, че мачовете вече се играят в 13:00 или 22:00 часа? Каква промяна друга има? Какво се подобри питам?

Всичко е в интерес на един човек. Всичко се прави за интересите на един човек.Не искам публиката на Славия да се измъчва, че на някой му е така угодно. Къде се вдигнахме? Копитото ли стигнахме или Бонсови поляни? Пишете, не ме питайте само мен. Вие само мен питате, за да говоря аз и да си пълните страниците после. Пишете го вие!

Това не се решава от Изпълкома на БФС - какъв Изпълкома, какви пет лева? Ще играеш или в Каварна, или на майната си. Загубиха в Копенхаген, защото тук не играят на такива хубави терени. Това е, момчета. Трябва да се преместят сигурно в друга държава.Изпълнителният директор на Лудогорец е казал, че сме се срещали по коридорите? Къде има тук коридори? По коридорите не съм срещал такъв директор, не го знам - видях един по-висок човек, тъмен, със сини венци. За него ли говорите? Не може да говори, че съм шут. За такива като него или добро, или нещо.

С Кирил Домусчиев и брат му мога да говоря, но с такъв като този... Все едно да накарам Кольо Янкулов да коментира Домусчиев. Най-малкото не е уважително. Ако те не могат да го озаптят този техен служител, си е техен проблем. Аз с Нищо не говоря. Ако говорите за момчето със сините венци. Аз забелязах, че са синички", изригна президентът на Славия, цитиран от Sportal
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 фев 2017 17:14

Много му се кефиш на тоя тумбак ти! Ръси простотии на килограм и се радват глупаците!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 фев 2017 17:24

Къде видя,че му се кефя,просто го цитирах заради въпросите които задава.А тъпанарите не гледат какво казва един човек,а как изглежда.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 26 фев 2017 18:01

Някак нелепо изглежда господарят на уговорените мачове и един от основните виновници за пародийното ниво на първенството ни да задава каквито и да е въпроси.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 фев 2017 18:03

GOLEADOR написа:Къде видя,че му се кефя,просто го цитирах заради въпросите които задава.А тъпанарите не гледат какво казва един човек,а как изглежда.

Въпросите му са тъпи точно толкова, колкото е дебел и нагъл!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 фев 2017 23:49

Венци напоследък го играе кyрва на Ганчев, личи стремежът му постоянно да плюе делиорманците, а спрямо Литекс и Левски е бая тих ...... интересното е, че докато Томов бе начело на ЦСКА, тоя дебел урод постоянно говореше за дълговете ни и това как не сме си ги плащали, за разлика от неговата Славия ..... ама не млъкваше шибаната свиня. Обаче, откак Ганчев направи врътката и дълговете ни потънаха окончателно, а оня си докара Литекс, Венци Свинята дума не е обелил по темата, а би трябвало да е опищял света за това как преебахме държавата. Поне съдейки по изявленията му предни години. :roll: :roll:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”