Според мен срещу Реал им беше и най-силният мач през този сезон
Не знам що хвалите непрекъснато Алегри, един от най-слабите треньори в днешно време, дълго време си спомням, че Милан не знаеше на кой свят се намира, затова го харизаха и на Юве, просто има качествени състезатели от заварено положение все още и бере плодовете сега той. Нещо като нашия Дерменджиев в Лудогорец! Е, тактик е определено, но само головата немощ на Барет Гейл (отива му това име на уменията сякаш, а и той какви умения има- сто милиона пари за един гол спринт, мани, аз щях да им изляза по-евтино и краката ми са по-дълги, хронометър само да имат) и незнайно защо пълната незаинтересованост на Роналдо цял мач попречиха на Юве да си стегне куфарите ако трябва да съм откровен.
Иначе, факт играчите на Барса носят много повече точки от тези на ЮВЕ (във фентъзито), което заложните къщи са отчели и Барса има голямо предимство за Берлин.
Бтв, нямам търпение УЕФА да пуснат онлайн курсове за треньор. Входното ниво ще е да изгледаш 8 поредни мача; да познаеш поне 50% от 10 прогнозирани мача и да победиш 10 бота във фентъзито им, но в Лига Европа, че да е по-зор!