Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Re: 50 лв. не се равняват на нашето достойнство

Мнениеот KategorieC » 16 юни 2013 23:46

MCMXIII написа:Я ти обяснявам, че ако за три дни съм Зел 150 лв. за мен + 150 лв. за детето, щеше да е Убаво. Ама ти рупаш ли рупаш и не разбираш.
Пък и съм сигурен, че лъжеш. В най- добрият случай, не си лъжец, а теб са те излъгали.
Обясни на нас всички, как за по- малко от 10 часа се плаща на над 12 Иляди човека.

бОнак си Дани, такива кинти за 3 дена да отървеш :) Утре и жената, и детето да вземеш. 1 седмица и изкарваш една прилична заплата ;)
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 16 юни 2013 23:47

MCMXIII написа:Я ти обяснявам, че ако за три дни съм Зел 150 лв. за мен + 150 лв. за детето, щеше да е Убаво. Ама ти рупаш ли рупаш и не разбираш.
Пък и съм сигурен, че лъжеш. В най- добрият случай, не си лъжец, а теб са те излъгали.
Обясни на нас всички, как за по- малко от 10 часа се плаща на над 12 Иляди човека.

В един болен мозък всичко е възможно!
Така е и когато друг ти спуска мислите в главата!
Я да каже колко добра е МУКАДДЕС НАЛБАНТ, която от онзи ден е заместник-министър?
Тоя ханъма искаше да изтрие от българските учебници АПОСТОЛА ВАСИЛ ЛЕВСКИ!
НЕЯ КОЙ ЩЕ Я МАХНЕ, ЩОМ СА МАХНАЛИ ПЕЕВСКИ!
ЧЕРВЕНАТА СГАН С ВСЕКИ ДЕН ГОНИ НОВИ ВИСОТИ В ТЪПОТИЯТА И АНТИБЪЛГАРСКАТА СИ ПОЛИТИКА!
ОСТАВКА НА МИГА!

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Re: Волен Сидеров и малкото привърженици на Атака се изложиха

Мнениеот Daniel Levski » 16 юни 2013 23:47

suburban написа:
Синьо сърце написа:
praistoria написа:Не ти ли хрумва, че щом 95 % от хората наричат Волен предател при положение, че гледате едни и същи новини, споделяте еднакъв социален статус и предполагаемо близки ценностни системи, може би ти си в грешка и Волен наистина е пълен боклук? Вместо да настояваш някой да му "бара бахура" вземи прочети някоя от статиите му от зората на демокрацията- ще се хванеш за главата, убеден съм ( има и такива в защита на Доган, мисля че статията се казваше: "Няма по-голям фашизъм от комунистическия" ) ;) .

95 %, ама от феновете на ГЕРБ! Бахура е логичен отговор на заглавието! Нямам претенции на безгрешен, но чакам някой да се аргументира! Онзи ден го предложих и казах, че ако има аргументи, ще ида на протеста! А в този форум има доста хора, които знаят, че държа на думата си! Е?

Тия тук ли са феновете на герб.... ХУБАВО ГИ ОГЛЕДАЙ.. Искрено се надявам да си осъзнаеш грешката и да се видиш и намериш своето място в протеста..
http://www.livenews.bg/Treti-den-na-pro ... iya_g_5971

На тези митинги има най различни протестиращи. Но без ГЕРБ толкова голям протест няма да стане. Аз съм привърженик на Герб и бях там. Имаше много костовисти също. Основно десни избиратели са на него. Затова има толкова интелигентни хора

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 16 юни 2013 23:47

KategorieC написа:

бОнак си Дани, такива кинти за 3 дена да отървеш :) Утре и жената, и детето да вземеш. 1 седмица и изкарваш една прилична заплата ;)

Ти пък нямаш чувство за хумор.
Утре сеч. Банани и те така :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 16 юни 2013 23:49

MCMXIII написа:
KategorieC написа:

Абе имам предложение, да намериш тоя с пачката и да го пратиш насам. Всеки ден ще протестирам за тея 50 кинта, поне и аз да намажа, ти като не вземаш- аз вземам! :mrgreen:
Утре съм по съдилища, нотариуси, имам и среща с клиенти сутринта и следобяд. Не сеч, ами генг-бенг ще ми се случи :lol:

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 16 юни 2013 23:49

Няма как да са ме излъгали трима човека, които почти не се познават.
Аз не казвам, че всички 15 000, са платени. но има едни, които са или платени, или са партийни членове на едни партии, които казах. И целта им е да се контролира протеста. Самия факт, че пред офисите на ГЕРБ хората, не спираха е показателен.
И още нещо със сигурност има един автобус, със хора от Благоевград, който дойде в Софияя за протест. Или тия хора са толкова богати, че да дойдат да протестират в София, че в Благоевград няма за какво да се протестира.

onceMORT
Контакти:

Re: Волен Сидеров и малкото привърженици на Атака се изложиха

Мнениеот onceMORT » 16 юни 2013 23:50

Синьо сърце написа:
praistoria написа:Не ти ли хрумва, че щом 95 % от хората наричат Волен предател при положение, че гледате едни и същи новини, споделяте еднакъв социален статус и предполагаемо близки ценностни системи, може би ти си в грешка и Волен наистина е пълен боклук? Вместо да настояваш някой да му "бара бахура" вземи прочети някоя от статиите му от зората на демокрацията- ще се хванеш за главата, убеден съм ( има и такива в защита на Доган, мисля че статията се казваше: "Няма по-голям фашизъм от комунистическия" ) ;) .

95 %, ама от феновете на ГЕРБ! Бахура е логичен отговор на заглавието! Нямам претенции на безгрешен, но чакам някой да се аргументира! Онзи ден го предложих и казах, че ако има аргументи, ще ида на протеста! А в този форум има доста хора, които знаят, че държа на думата си! Е?

Снимчицата, която си постнал е първосигнална реакция на примитив. Ако имаш аргументи защо не си на протеста на атака, нали го играеш техен привърженик? Поведението на Волен е меко казано идиотско. Виновни са му полицаите, журналистите, вселената, само не и той самият. Интересен е момента, къде да го е.. е министъра на МВР, да не говорим какво иска волен през огражденията при охраната в парламента по това време на денонощието? Той е депутат, но парламента не е хан да влиза там когато си иска.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 16 юни 2013 23:50

KategorieC написа:
MCMXIII написа:
KategorieC написа:

Абе имам предложение, да намериш тоя с пачката и да го пратиш насам. Всеки ден ще протестирам за тея 50 кинта, поне и аз да намажа, ти като не вземаш- аз вземам! :mrgreen:
Утре съм по съдилища, нотариуси, имам и среща с клиенти сутринта и следобяд. Не сеч, ами генг-бенг ще ми се случи :lol:

Ти в коя държава живееш ми е много интерестно? Естествено, ако не си партиен член, тогава си се ориентирал доста добре в обстановката.

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 16 юни 2013 23:52

1242 написа:

Няма как да са ме излъгали трима човека, които почти не се познават.
Аз не казвам, че всички 15 000, са платени. но има едни, които са или платени, или са партийни членове на едни партии, които казах. И целта им е да се контролира протеста. Самия факт, че пред офисите на ГЕРБ хората, не спираха е показателен.
И още нещо със сигурност има един автобус, със хора от Благоевград, който дойде в Софияя за протест. Или тия хора са толкова богати, че да дойдат да протестират в София, че в Благоевград няма за какво да се протестира.

Я да тЪ запитам, кое е по-логично: Да си докараш симпатизантите или да търсиш случайни хора да купуваш ? ;) А защо не са спирали пред ГЕРБ- ми не са на власт тъпаците, затова никой не ги закача и не им иска оставките.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 16 юни 2013 23:53

Герб си доказаха че са силова партия решават проблемите чрез натиска,все едно сме в каубойска кръчма,ама то лидера им нали до там е стигнал в развитието си на прочит на книги какво друго да се очаква.

Върни се в “Архив”