Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nikiobicata
Контакти:

Re: Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)

Мнениеот nikiobicata » 28 юли 2012 06:31

Прочетох целите 132 странци от тази тема ! Мисля, че трябва да се премахнат всички с изключение на последните две мнения! Не бих могъл да го кажа по добре !

Браво на авторите

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 28 юли 2012 08:36

ЦСКА си махат боклуците , а ние ??? Май ще играем с Йовов , Главата , Пелето и Старока ???

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 юли 2012 08:46

kempesmario написа:ЦСКА си махат боклуците , а ние ??? Май ще играем с Йовов , Главата , Пелето и Старока ???

Човек, защо не извисиш малко поглед и не погледнеш на нещата малко по-отгоре. И какви са тея сравнения с ЦСКА.

Ще го повторя за последен път: НЯМАМЕ НИЩО ОБЩО С ЦСКА!!! Ние сме различна организация, като клуб, като идея и философия, като фенове (макар и напоследък...), като всичко. Това е все е едно да сравняваш Реал - на краля, на Франко, на парите и наемниците, с Барселона - клубът, градът от който тръгва Гражданската война през която клубът бива мачкан яко, а даже президентът им убит от кучетата на Франко!, отборът не на наемниците, а на младите, отборът, който доскоро нямаше рекламен надпис на фланелките си.
Ние нямаме допирни точки с тях!

Жалко е, че напоследък феновете на "Левски" и ЦСКА толкова си приличат напоследък. Имам предвид умопомрачената част от феновете - тези дето вечно смърдят за нещо. Те от тото да спечелят от тото, ще си скъсат фиша, сигурно, за да има за какво да мсърдят.

С ксенофобските изстъпления, с ненормалното отношение към клуб и играчи, и със странната търпимост проявявана към ръководството.

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 28 юли 2012 09:55

Хич не ме интересуват мене цска ! не можеш да ми разбереш мисълта ! На Левски му трябват задължително двама централни защитници за да може да бори за шампионска титла. Това искам да кажа : С Йовов , Иванов , Райков , Старокин няма как да сме шампиони ! Издънките ще почнат още в първия кръг , независимо от отличната програма която имаме и ни задължава да вземем разлика от точки в края на сезона.

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 28 юли 2012 10:13

Най-лошото е, че любимият ни клуб се спуска по наклон и не се вижда как ще обърнем посоката. Според мен от номера, който Батков спретна на Кокъла/Боримиров, всичко се прецака...Много вътрешни борби, скарани легенди, безброй загуби от знайни и незнайни отбори вкл. и на Герена...Едва ли вече дори и слабите отбори в А група се страхуват като излязат на Герена. Не че има и от какво де...То само с приказки не става. Всичко около клуба ни е неясно. Като се почне от собствениците (ясно е че това с Тонев е някаква врътка) та се стигне до позициите на футболистите на терена...Става сериозно пране на пари, то няма друга причина да си собственик на футболен клуб в България...И евентуално черно тото, но да кажем, че там е малко по-опасно. Уж... Та клубът ни се превърна в аматьорски, това е истината. Само заплатите на "звездите" са професионални. А насреща не можем да видим два, ДВА !!! паса на повече от 1 метър, не можем да видим повече от едно свястно центриране (дори и от статични положения) на мач, не можем да видим желание, физика или каквото и да е...Срещу Сараево това беше срам за историята на футболен клуб Левски. И без оправдания, че било рано и не са се сработили. Нашите само да бяха бягали (защото почти никой не бягаше, а подтичваха) и нещата щяха да изглеждат добре. Ама явно и физика нямаме. За тактиката някак по-мога да го приема - не са учени от малки (макар че взимаме вече и европейски футболисти), слаби тренери и т.н. Ама ти да не можеш да извървиш 60 мин ??? За какви лагери говорим. Тея пари за 4-5 лагера годишно по-добре да пускат свободен вход на Герена бе...Без това вече никой не иска да ги гледа тея мърди...Освен хората с абонаментни карти, дето са се прецакали за цяла година...Еми извинявайте от 7 годишен гледам съзнателно Левски (вече 18 год.) ама и аз вече претръпнах. Болеше ме, трових се, година след година...Въпреки това все си подкрепям отбора, не съм викал оставки, пляскал съм им, въпреки, че не заслужават...Това с подкрепата докрай вече видяхме, че няма ефект. Надявам се, че всички вече са се убедили... Истината е, че на никого от ПФК "Левски" (П-то го сложих по навик) не му пука за феновете и самият отбор, историята му. легендите му...Ние се обезличихме като клуб, почваме да свикваме с посредствеността, не предприемаме нищо, примиряваме се, а отборът ни затъва. Сега пак ще махнат зимата 4-5 с високите заплати за "пробива" в Европа и ще се вземат уж страхотни футболисти, свободни агенти...Юношите бягат...Е за какво да стоят...нека всеки фен на Левски да си сложи ръка на сърцето и да каже, ако той е на 16-17 год. били останал в Левски или би си потърсил късмета примерно ,ако има шанс, да пробва навън??? Всички искат да ги налагат, ама нямат смелост и това е защото знаят, че след 1-2 загуби и айде аут...Сбъркана история...Не знам, ама позитивното и оптимистичното в мен май вече го няма. Ние вече 6-7 загуби от 30 мача в А група ги имаме за нормални...

evj
Контакти:

Мнениеот evj » 28 юли 2012 10:35

естествено 4е е сбъркано .1Назна4ават временен тренер,и обявят нов който ще е от лятото и какво става новия да има време да опознае отбора да си направи селекцията и т.н. Временния през това време работи с цялото си сърце за каузата Левски,класират се за ЕКТ като през цялото това време по медиите излизаха информаций 4е този ще гонят другия ще продават и на вси4кото това отгоре този същия ВРЕМЕННИЯ един път не се оплака няма колектив има проблем в съблекалнята.А този големия спецалист ИлИл сега в един момент бил дошъл в отбора на 14 .06 и нямало как толкова бързо да се ориентира.Ама доколкото си спомням те го обявиха за тренер на4алото на април а това 4е той през това време е нямал желание да разбере каква е обстановката си е негов проблем.Извода е само един ИлИл е никакъв специалист,голям стахливец и смешко,не може ве4ерта да говориш едно на сутринта друго.С него толкова .........

Потребителски аватар
Gonewild
Контакти:

Мнениеот Gonewild » 28 юли 2012 10:45

Какво става сега, Батков още ли не е казал ще закриваме ли този клуб или не?
DMS LEVSKI на 17777

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 юли 2012 11:38

Gonewild написа:Какво става сега, Батков още ли не е казал ще закриваме ли този клуб или не?

ПФК Левски никога няма да бъде закрит докато НАС ни ИМА !
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 28 юли 2012 15:16

ralka_levskarka написа:
Gonewild написа:Какво става сега, Батков още ли не е казал ще закриваме ли този клуб или не?

ПФК Левски никога няма да бъде закрит докато НАС ни ИМА !

Ралке,добре е да вярваш,но прекаленият оптимизъм ни свали на земята.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юли 2012 16:09

Tommi написа:
ralka_levskarka написа:Такаааа.. точно преди 4 месеца казах, че НЕ искам Левски да играе в евротурнирите. След това ми беше зададен въпроса "Защо". Амиии ето защо, защото знаех какво ще стане, защото знаех че ще има 2-4 мача и това ще им е и не виждах смисъл. Просто знаех, че няма да се справят. Те знаят, че ние очакваме много от тях и след всеки провал, след всяка неспечелена титла в А група напрежението в отбора расте и расте. Може би затова приемам толкова спокойно нещата - може би, защото знаех, че така ще стане, да, можеше и да греша ( това щеше да е доста сладка грешка ) , но при наличието на това, което стана с отбора нямаше как. Разочарованието ми може да не е толкова голямо, защото не съм възлагала такива надежди за Европа, надеждите ги възложих за А група.
П.С. стига с тези с оставки, помня, че вчера преди мача някой беше казал (писал), че дори и да отпаднем истинското лице на Левски ще се види към септември месец ;)

О, милите те. :oops:
Като не могат да играят под напрежение, да си намерят друга професия, при която напрежението не е толкова голямо. Е, няма да взимат 5-цифрени суми, но поне ще са спокойни и няма да има големи очаквания към тях.

Хаха, да бе, какво значи да взимаш 10-15 000 евра заплата, че отделно премии и бонуси, и да не можеш да играеш под напрежение ?! Ми като не могат, да се махат, кеф им Пирин, Берое, Светкавица.... тав напрежение няма, но и паричките ще са в пъти по-малко. Няма как, там където се дават много пари, има и много изисквания. Като не можеш да ги покриеш, ще си живуркаш с 500 лв. на месец в БИроИ....... тая Ралка пълни смехории пише.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”