Ясен Петров/Георги Иванов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Гонзо-новият старши треньор на Левски
А кои са новите? Аз чух за Иван Цветков от Пирин!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Времето ще покаже.
Притеснителното за сините фенове трябва да е факта, че под ръководството на Георги Иванов, защото той си треньор под прикритие още на Достанич от времето, Левски записа два нулеви сезона.
До момента нито, Достанич, нито Здравков, нито Петров са имали думата за нещо.
"По-страшното" е, че Левски през новия сезон незавоюват ли някакво отличие, то Батков ще махне Георги Иванов, то ест ще е поредната легенда която ще бъде изгонена от клуба за който са дали душата си.
Притеснителното за сините фенове трябва да е факта, че под ръководството на Георги Иванов, защото той си треньор под прикритие още на Достанич от времето, Левски записа два нулеви сезона.
"По-страшното" е, че Левски през новия сезон незавоюват ли някакво отличие, то Батков ще махне Георги Иванов, то ест ще е поредната легенда която ще бъде изгонена от клуба за който са дали душата си.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- controller
- Контакти:
Ако тази година беше провал , то следващия сеозн начело с Гонзо ще катастрофа. Хубавото е ,че след него ще изритат Гонзо - а аз мисля ,че още на полусезона. От всяко дърво свирка нестава.

- фифи перото
cska - maina написа:фифинце- кво ме гониш като диверсантМай съм ти забавен, а? Готино парче съм. Хубавец
Обичам ви момчета, всички ви обичам!
не те гоня и си ми безинтересен.хора с вашите наклонности,не ме вълнуват.харесвам жени
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- BLUE CHAMPIONS
losko написа:Момчета жал ми е за Левски честно!Как не можахте да разберете че Гонзо е най-големият виновник за положението в което е любимия отбор на половин България!Каза ви го С.Стойлов каза ви го И.Илиев каза го Боримиров казват го и резултатите на отбора!Какво още чакате а не се вдигнете срещу Батков?Да не би агиткатави да е станла платрена и да не пискате против Батков понеже ви се плаща?
жал ми е за теб, чесно. пишеш несвързано, мислиш несвързано, а и ти трябва спешно лечение в комуна
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
cska - maina написа:masona84 написа:Л^Геша написа:само не мога да си обянся,защо тази новина ме кара да се радвам...маи имам някакво добро предчуствие
Как няма да се радваш като калъфката ви е сигурна още преди началото на сезона![]()
![]()
Да те поправя малко, ако влезнат в 3та , давам на всички да ми викат говедо
Прасе може ли?
Dust написа:Времето ще покаже.
По принцип си прав, но аз пък им се чудя на акъла на легендите защо се връзват на Батков на номерата. Или парите когато са шефове им са по-сладки от това да станат за резил и да оплескат всичко хубаво което са направили за ЛЕВСКИ!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Каква я мислихме, каква стана
Бог да ни е на помощ
.. друго не мога да обеля в този миг 

Бог да ни е на помощ

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

cska - maina написа:Да те поправя малко, ако влезнат в 3та , давам на всички да ми викат говедо!
Ако влезем в тройката ми даваш една ботилка Джак Даниелс.... ако не влезем аз ти взимам една! Става ли?
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
БОГ ДА НИ Е НА ПОМОЩ.Поредна тъпотия в любимия клуб.Без думи но от сърце.