Вън некадърниците и бездушниците от Левски

Как искам да вляза с бухалка и бокс в Син Сити и да размажа мутрите на футболистите.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
LaRgO написа:Оттук нататък като ми кажат, че ФК Левски е евроидиот, няма да ми остава нищо друго освен да наведа глава и да замълча конфузно. Писна ми да падаме от слабаци, писна ми от тези резили, писна ми от този срам. Писна ми в Левски да играят бездушници. Писна ми от скапаната политика на ръководството. Някой казват, че Левски има нови собственици...Ако е така и тези са като батков.
Вън некадърниците и бездушниците от Левски![]()
Как искам да вляза с бухалка и бокс в Син Сити и да размажа мутрите на футболистите.
daniel875 написа:Защо не ми отговярате на другия коментар, а само се заяждате, демократи? На ви демокрация! "Левски" е жалък заради нея. И стига с тези "евроепопеи"! Ако не бяха благосклонните съдии и жребий през 2006, Стоилов никой нямаше да го е запомнил. Смешник!
Тогава "Левски" играеше футбол само според заблудените, но не и в действителност. Онази игра беше лесно разгадаема, но имахме услужливи съдии в наша полза.
Да живее социализма!
terata написа:Stanislav_Ivanov написа:В Левски от доста отдавна не се е работило така.Селекцията беше готова още на първия ден от подготовката.Играчите започнаха всички контроли заедно.Почти всичките ни играчи са национали на страните си.Това,че за два мача не си разгърнаха потенциала не значи,че са слаби.Калво беше същия през есента,но пролетта сякаш беше нов играч.Ето затова отбора се нуждае от подкрепа,защото започва нещо ново и му трябва време,а вие за 2 мача изгонихте дори Илиев.
Колега, доволен си викаш от селекцията? Значи за теб е нормално сегашната ситуация а именно: трябва ни централен защитник, привличаме бек - Ели и го налагаме в центъра! Друг пример - Прохазка, значи взимаме офанзивен и го правим дефанзивен? ЗАЩО? Не може ли на каквито постове ни трябват играчи такива да взимаме? Но не, не може и знаеш ли защо? Защото водещото в трансферната политика на Левски е новите да за БЕЗ ПАРИ? Ми Опоку, Ангелов, абе никой не си играе по постовете. Защо мислиш снощи на мача първите 15 минути не знаеха къде се намират? Ами защото цяла подготовка Опоку, който е централен нападател, се налага като ляво крило, а вчера "великия" Илиев го пуска вдясно. Старокин- доказал се некадърник за левия бек и очевидно не можещ да играе там отново застава на тва място. Ангелов от халф влиза в центъра на защитата. Най-скъпата покупка и уж "голямата" звезда Силва ли е къв е там, резерва във втори пореден мач. За Иво Иванов пък думите са излишни. Колко години трябва да търпим този доказан некадърник на Герена? Защо Йовов, за който първоначално се каза че няма да играе вече, а ще влиза само при необходимост беше титуляр в първия мач? И още много въпроси....
BadBoy написа:TristaNNN написа:BadBoy написа:Сараево също са с осем нови попълнения, те как успяха да се обиграят, че да ви и унижат игрово, а само нашите отбори не могат.
Ще те помоля да споделиш източника си на информация, не че поставям под въпрос истинността на мнението ти, нито пък от това ще ни стане по-леко, но форумчето все пак има и образователна цел
Утре ще ти ги напиша всичките, сега ще почна с номер 7 Said Husejinović, идва в Сараево в края на месец март тази година
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
balef написа:Тия нещастници които са в момента полу-футболисти в ФК Батков нямат нищо общо с ФК Левски !!!
Другарю Батков смени цвета и емблемата не ни излагай пред света !
Оттук нататък като ми кажат, че ФК Левски е евроидиот, няма да ми остава нищо друго освен да наведа глава
Оказа се , че без Бай Ганьо Боратков сме още по-зле , парада в момента се командва от комунистическото-железничарско-ГЕРБ -недоразумение Иво Тонев .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта