Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)

Мнениеот LaRgO » 27 юли 2012 23:30

Оттук нататък като ми кажат, че ФК Левски е евроидиот, няма да ми остава нищо друго освен да наведа глава и да замълча конфузно. Писна ми да падаме от слабаци, писна ми от тези резили, писна ми от този срам. Писна ми в Левски да играят бездушници. Писна ми от скапаната политика на ръководството. Някой казват, че Левски има нови собственици...Ако е така и тези са като батков.
Вън некадърниците и бездушниците от Левски :!:
Как искам да вляза с бухалка и бокс в Син Сити и да размажа мутрите на футболистите. :evil:

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 28 юли 2012 00:21

LaRgO написа:Оттук нататък като ми кажат, че ФК Левски е евроидиот, няма да ми остава нищо друго освен да наведа глава и да замълча конфузно. Писна ми да падаме от слабаци, писна ми от тези резили, писна ми от този срам. Писна ми в Левски да играят бездушници. Писна ми от скапаната политика на ръководството. Някой казват, че Левски има нови собственици...Ако е така и тези са като батков.
Вън некадърниците и бездушниците от Левски :!:
Как искам да вляза с бухалка и бокс в Син Сити и да размажа мутрите на футболистите. :evil:

Ами потърси ги сега. В момента са във вихъра си! :lol:
Последна промяна от Levski4Ever на 28 юли 2012 00:25, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 28 юли 2012 00:24

daniel875 написа:Защо не ми отговярате на другия коментар, а само се заяждате, демократи? На ви демокрация! "Левски" е жалък заради нея. И стига с тези "евроепопеи"! Ако не бяха благосклонните съдии и жребий през 2006, Стоилов никой нямаше да го е запомнил. Смешник!
Тогава "Левски" играеше футбол само според заблудените, но не и в действителност. Онази игра беше лесно разгадаема, но имахме услужливи съдии в наша полза.
Да живее социализма!

Колко беше благосклонен жребия като ни нареди първо с Динамо Б., ЦСКА Москва (действащ носител на купата на УЕФА), Олимпик Марсилия (с Рибери, Насри и т.н.) и Хееренвен за купата на УЕФА и следващата година с Челси, Барселона и Вердер. Големи сме късметлии, да.
Изображение

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 28 юли 2012 02:34

terata написа:
Stanislav_Ivanov написа:В Левски от доста отдавна не се е работило така.Селекцията беше готова още на първия ден от подготовката.Играчите започнаха всички контроли заедно.Почти всичките ни играчи са национали на страните си.Това,че за два мача не си разгърнаха потенциала не значи,че са слаби.Калво беше същия през есента,но пролетта сякаш беше нов играч.Ето затова отбора се нуждае от подкрепа,защото започва нещо ново и му трябва време,а вие за 2 мача изгонихте дори Илиев.

Колега, доволен си викаш от селекцията? Значи за теб е нормално сегашната ситуация а именно: трябва ни централен защитник, привличаме бек - Ели и го налагаме в центъра! Друг пример - Прохазка, значи взимаме офанзивен и го правим дефанзивен? ЗАЩО? Не може ли на каквито постове ни трябват играчи такива да взимаме? Но не, не може и знаеш ли защо? Защото водещото в трансферната политика на Левски е новите да за БЕЗ ПАРИ? Ми Опоку, Ангелов, абе никой не си играе по постовете. Защо мислиш снощи на мача първите 15 минути не знаеха къде се намират? Ами защото цяла подготовка Опоку, който е централен нападател, се налага като ляво крило, а вчера "великия" Илиев го пуска вдясно. Старокин- доказал се некадърник за левия бек и очевидно не можещ да играе там отново застава на тва място. Ангелов от халф влиза в центъра на защитата. Най-скъпата покупка и уж "голямата" звезда Силва ли е къв е там, резерва във втори пореден мач. За Иво Иванов пък думите са излишни. Колко години трябва да търпим този доказан некадърник на Герена? Защо Йовов, за който първоначално се каза че няма да играе вече, а ще влиза само при необходимост беше титуляр в първия мач? И още много въпроси....

Изброените от теб слаби играчи на Левски сигурно не помниш кой ги докара.Не помниш,че именно Гонзо доведе Иванов,Райков и Старокин.Тези които в момента са най-слаби.Той доведе и други слаби играчи като Даниел Младенов,но именно това ръководство го махна от Левски.Ели може да играе и като централен защитник и като бек,така че в това няма нищо лошо.С един трансфер си подсигуряват на практика две от позициите.Така ако има контузии може да се запълват по лесно дупки.Вие не може да разберете,че Левски започва на ново всичко.Левски изгражда нов отбор,отбор на който му трябва време.Играчи които имат нужда от подкрепа.Защото като ги освирквате всеки мач едва ли ще стане по-добро положението.Това което направи Гонзо за тези 3 години,трудно ще се оправи дори в следващите 1-2 сезона.Не говорете за тези 7 точки в ЛЕ и отстраняването на 3 отбора.Точно пък най-малка вина за тях има Гонзо.Основната заслуга за тези добри резултати както в първенството така и в ЛЕ се дължаха на Дембеле.Видя се,последния сезон,че без добър нападател Левски страда.Значи на един Гонзо можехте да дадете 3 години време да съсипе отбора а сега за 2 мача искате да изгоните Илиев,който имаше 1 месец за работа.Ми той не е магьосник и няма да направи чудеса за толкова време.Дайте да изчакаме до лятото и като видим,че не става ще се махне.Сигурно сте прочели статията на Русев в Гонг.Не може Левски който има претенции да е най-добрия отбор в България да има цели 11 треньора за четири години.Е това никъде го няма.То се иска поне 2 години един треньор да наложи стила си в някой отбор,а ние сме уволнили 11 треньора за 4 години.Това просто е смешно.Хайде Илиан да не е дванайстия а ? Поне не сега и то само след 2 мача начело на Левски. :)
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 юли 2012 02:47

BadBoy написа:
TristaNNN написа:
BadBoy написа:Сараево също са с осем нови попълнения, те как успяха да се обиграят, че да ви и унижат игрово, а само нашите отбори не могат.

Ще те помоля да споделиш източника си на информация, не че поставям под въпрос истинността на мнението ти, нито пък от това ще ни стане по-леко, но форумчето все пак има и образователна цел :!:

Утре ще ти ги напиша всичките, сега ще почна с номер 7 Said Husejinović, идва в Сараево в края на месец март тази година

Не си спазваш думата, това не е типично за силния пол. Аз лично не успях да намеря такава информация, възможно е да търся по грешни критерии, затова се надявах да споделиш извора на факти. Наистина, искам да науча повече за този отбор и да видя защо,аджеба, при тях се получи а при нас не стана.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 28 юли 2012 03:04

Тия нещастници които са в момента полу-футболисти в ФК Батков нямат нищо общо с ФК Левски !!!

Другарю Батков смени цвета и емблемата не ни излагай пред света !

Ако случайно напипам някой от нежните душички например ГАДЖЕВ МАДЖЕВ ЩЕ МУ СПУКАМ ТИКВАТА .......

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 28 юли 2012 03:15

Батков ще те призная като истински комунист ако сложиш всички скопени нерези със синя фанелка на минимална месечна заплата която е 290лв.
Последна промяна от balef на 28 юли 2012 03:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 28 юли 2012 03:16

balef написа:Тия нещастници които са в момента полу-футболисти в ФК Батков нямат нищо общо с ФК Левски !!!

Другарю Батков смени цвета и емблемата не ни излагай пред света !

Оказа се , че без Бай Ганьо Боратков сме още по-зле , парада в момента се командва от комунистическото-железничарско-ГЕРБ -недоразумение Иво Тонев .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 юли 2012 05:13

Абе, не бе, Гонзо е виновен, бе. Аз се чудя как никой не храчи по него. Тюююю, странна работа. Или пък ще да е Тасевски, хм... Ма те пък и двамата ги няма отдавна... Хм... знаете ли какво Йовов ще да е виновен...
Офффф... то, па и него го нямаше... Хм, я да си измислим...

Значи, аз за форума вече съм разбрал това онова-онова. Лошото е обаче, че той отразява деградацията на българския фен, като цяло и синият специално.

След миналия четвъртък, що се отнася до сините фенове, нещо в мен се счупи, и никой няма да го закърпи. Помните ли форума преди 4 (преди да се регна тук, главно четях, после ми дотрябва някакъв съвет...)години, и какво е сега? Еми общо взето същото е и положението офлайн.

Цяла България изпростя супер много за 4 години. Това обаче стана с наше участие, така както всичко, което се случи през последните 10 години е пак с наше участие.

Иначе два дена от главата ми не може да излезе това:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kHGWeu1NdFo[/youtube]

. Имам горчилка в устата си от всичко, и последните за мен са виновни за което Илиан (с малоумният титулярен състав и в двата мача), или пък футболистите (като Марсиньо, дето не знаеше на кои е, като Иванов, дето няма вина, че е титуляр, като Пелето, който не е виновен, че беше защитник, или като португалеца, който пък не е виновен, че е в България. За Карвальо няма и да споменавам...)

Оттук нататък като ми кажат, че ФК Левски е евроидиот, няма да ми остава нищо друго освен да наведа глава

Пич, айде по-спокойно, става ли? Аман от истерии.

А и наречете ме, както искате, но Онзи горе гледа! ;)
Миналият четвъртък бе извършена супер свинщина! Срещу "Левски", срещу патрона ни - Левски, и срещу всички невинни жертви на едни самозабравили се сръбски ненормалници (към които някои изпитват такова дълбоко уважение, че ми се повръща от тяхната идиотия и безродщина!) и срещу идеята създала този клуб! Да, "Левски" винаги е значил СВОБОДА (но не и слободия, или още по-малко пък расизъм и ксенофобия, защото ксенофобите не харесват свободата. Тя им пречи!), а 20 келеша с кръв в очите и мухи в главите - тотални дупки на обществото - накараха много хора да гледат на "Левски", като на нещо друго. Те опозориха клубът и последствията не закъсняха.

ТЕ УСПЯХА!

Всичко се връща.
Виждам обаче, че във форума имат и не малко поддръжници. Да, момчета, епитетите, които употребих са и за вас. ;)

Оказа се , че без Бай Ганьо Боратков сме още по-зле , парада в момента се командва от комунистическото-железничарско-ГЕРБ -недоразумение Иво Тонев .

Нема такова нещо, но ввиждам, че е успял да заблуди не малко народ. Наско, Гонзо, Тонев - всички те бяха буфери, към които т.нар. "народно недоволство" изливаше гнева си.

На Герена и чистачка не назначават без знанието на Батков. Разберете го най-после. А това как е щял да се отказва...

Потърсете информация за обществените поръчки спечелени от фирмите му благодарение на "Левски". Забравих, той реално няма участие в тези фирми, защото пере пари.
Сега сетихте ли се чии са "руските пари"? Да, да, оттам, от Казан и те идват, най-вероятно. А кой му извива ръцете да продава. Нали се сещате, че ако има такова лице, то по-честен от него няма да е.
;)
Българинът от съществуването си е научил един много хубав принцип: "Ако си мислиш, че не може да е по-зле, то най-вероятно ще стане по-зле." Мърфи го е чул от българи. :mrgreen:
Така че дерзайте.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 28 юли 2012 06:22

"Левски" отпадна още във втория предварителен кръг на ЛЕ. След два изиграни мача. Когато отпадат аматьорските отбори. Вече не всички. Изненада? Не. Случи се нещо съвсем закономерно. "Левски" беше надигран категорично. От посредствен тим. Следствие от стила и методите на работа на ръководството, довели до сегашното състояние на отбора.
1. Многобройни пресконференции и изявления, давани с повод и без повод, изпълнени с противоречащи си сентенции и откровени глупости, от които би трябвало да се засрами всеки средноинтелигентен човек. Отразявани и коментирани с патос и възторг от няколко журналисти и участници във форумите. Аргументи обикновено липсват, но всеки, който изрази неодобрение най-малко е обявяван за неистински левскар и получава обидни и иронични реплики.
2. При селекцията продължава да се залага основно на свободни агенти, никому неизвестни имена от школите на реномирани клубове (дали), или футболисти, за които се знае, че вече никой не ги желае. Но в "Левски" получават много висока заплата, титулярно място, някои дори капитанската лента... Споменатата по-горе групичка журналисти и пишещи във форумите веднага ги обявяват за звезди, за най-добрите на постовете си... Те се добавят към едни други звезди и легенди, които не са направили добър мач през целия сезон. Всеки техен точен пас или гол (случва се :) ) предизвиква споменатите патос и възторг от споменатите групички. Но те са "дали много на клуба", те са "истински левскари" и могат да помогнат много с опита си. Могат да поддържат "подходящо" настроение в съблекалнята. Когато се налага могат да организират бийкот и дори превратче на треньора. Същите тези звезди, легенди и "истински левскари" са силно обидени, когато биват освирквани и са готови да напуснат "Левски" веднага. Но тъй като липсват впечатлени от качествата им мениджъри и треньори те се жертват за клуба като титуляри и капитани. Естествено местата за момчетата от школата са силно ограничени. Особено за тези, чиито майки и татковци не са достатъчно авторитетни. Е, някои ще потъркат пейката. Други... отказват да сключат договор в ръководството...
3. Почти винаги назначеният старши треньор си подбира екипа от помощници. Нормално е да има консултации с ръководството. Но да се назначи измислен помощник-треньор само защото е "легенда" и е "дал много" е грубо вмешателство в работата и лична обида за Илиан Илиев. С какво може да бъде полезен Христо Йовов? Дали притежава необходимите качества и образование?
4. Няколко дни преди първите срещи от ЕКТ в "Левки" е назначен нов член на ръководството. Иван Вуцов. На длъжността " много полезен съветник". И той помогна с каквото може.
...
Група номенклатурчици. Със съответен стил. И адекватни резултати.
С тях "Левски" се опитва да покорява Европа. И се сгромоляса отново.

P.S. Не се съмнявам, че доказалите и доказващи своята некадърност ръководители и футболисти ще продължат да получават подкрепа. Те могат да си я осигурят.

Върни се в “Архив”