Иво Тонев -официална тема.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kufur

Re: Иво Тонев -официална тема.

Мнениеот kufur » 26 яну 2012 22:34

zlobul написа:
turbogena написа:И за какво е тази тема? Темата за Гонзо се превърна в плювалник. Същото ще стане и с тази...

Ами ето ти атестат за работата му в клуба . Ако си вършеше добре работата , темата за него щеше да прилича на книга за похвали .
Дано не се налага пак да обяснявам каква е разликата между това да плюеш по някой и това да наричаш нещата с истинските им имена .

И тази се очертава да е плювалник :lol:

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 26 яну 2012 22:39

куфур ,
това изцяло си зависи от Тонев . За този месец от който е на "герена" успя да изгуби на 95 % моето доверие , но има още 5 , така че ще гледаме .
Дано да му се получат нещата , макар , че силно ме съмнява .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
levskar forever
Контакти:

Мнениеот levskar forever » 26 яну 2012 22:44

Няма да е плювалник според мен тази тема.По-добре е да вземем сега малко попълнения,но качествени от колкото да вземем на кило и да ги плюем пролетта по форуми те.Нека да се даде шанс на човека.
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 26 яну 2012 22:47

zlobul написа:куфур ,
това изцяло си зависи от Тонев . За този месец от който е на "герена" успя да изгуби на 95 % моето доверие , но има още 5 , така че ще гледаме .

Ти му даваш само ден половина бе човек. :(

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 26 яну 2012 22:52

levskar forever написа:Няма да е плювалник според мен тази тема.По-добре е да вземем сега малко попълнения,но качествени от колкото да вземем на кило и да ги плюем пролетта по форуми те.Нека да се даде шанс на човека.

И ти си прав . Насадиха го на пачи яйца да оправя простотиите на го*ньо , който до момента е главния виновник за слабите резултати и провалената селекция. Не случайно съм писал и в темата на Костов и сега , че първото нещо което трябва да направи новия ръководител е да изгони Го*ньо . Този само може да пречи на отбора . Ако има някой който да каже с какво би могъл да помогне , нека го направи , в противен случай няма да трая нападки заради тва че съм го обиждал т.е. старата песен на нов глас .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
ruashh
Контакти:

Мнениеот ruashh » 26 яну 2012 22:59

гражданин от село написа:
zlobul написа:куфур ,

Ти му даваш само ден половина бе човек. :(

Ха! Ако става въпрос за февруари коефициента за доверие драстично намалява!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 26 яну 2012 23:02

С тези селекции на кило вече става досадно.Това е първото изречение на всички "разбирачи".Невиждате ли,че и доста сериозни европейски отбори имат също толкова сериозни финансови проблеми та само претенции.И аз кото чета какво се иска от привърженици в моя отбор се хващам за главата.Някои чуждите пари ги нямат за нищо.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 26 яну 2012 23:13

ми като не им се дават пари да си хванат некое отборче от а-окръжна . Така ще си спестят натиска на феновете ама Левски си е Левски нали ?
След като искат да са под прожекторите , след като искат да са ръководители в Левски ,ще трябва да похарчат някое друго евро .Никой не иска да купуват Меси или Лампард , но малко от малко поне , дето се вика -от хорска срама.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 26 яну 2012 23:50

Ти неразбираш ли,че няма кой да дава повече от тези,ако и тях ги няма и вие и ние изчезваме.Нали видя с Локо Сф,ако си беше тръгнал Гигов отбора си отиваше.И не си фантазирайте,че сме най-големите и винаги ще има кой да ни издържа.Никой не се е наредилна опашка да ни купува.По лесно и евтино е да отборче от А окръжна - справка Лудогорец.С нашите мега претенции може да се появат няколко такива отборчета отколкото ние или вие да си намерим шейх или олигарх,като сложиш и проблеми с вечно мрънкащите привърженици е няма кой да си сложи такъв таралеж в гащите.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 27 яну 2012 00:40

Успех му желая!
Работата ще я коментирам, когато видя футболистите в игра!
8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Върни се в “Архив”