Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Re: Левски спазари двама нови, единият играл в ЦСКА

Мнениеот AndreyBG » 05 дек 2011 10:05

george_speed75 написа:1 млн за тея двамата :!: Ти болен ли си :mrgreen:

Е ти какво очакваш, да ги вземете за жълти стотинки ли? Росен е 20 годишен, младежки национал, един от най-големите таланти, които имаме. Сашо е един от най-стабилните защитници, неслучайно след Черноморец ние и Лудогорец сме с най-добрата защита. Пак казвам - ако ръководството ги е продало за по-малко от милион на човек, са абсолютни малоумници и ни разбиват отбора. Но докато автора не даде линк към тази новина ( аз не мога да я намеря), си чешем езиците само. ;)
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 05 дек 2011 10:08

И на мен ми е трудно да повярвам на тази новина...ето линк:

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2723448
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 05 дек 2011 10:14

Levski 1914 написа:И на мен ми е трудно да повярвам на тази новина...ето линк:

А стига бе... Не вярвам на 7 дни спорт много много, дано няма нищо вярно в това. Както и да е, ще разберем скоро. Просто не мога ( и не искам) да повярвам, че ще тръгнем да продаваме и двамата си централни защитници по едно и също време, и то когато нямаме абсолютни никакви алтернативи на този пост. Ако това стане факт, ще е огромно малоумие. Все пак ако това стане, трябва да знаете, че и двамата са голяма класа и ще ви вършат много работа. ;)

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Мнениеот Gesha1986 » 05 дек 2011 10:14

AndreyBG написа:

Е ти какво очакваш, да ги вземете за жълти стотинки ли? Росен е 20 годишен, младежки национал, един от най-големите таланти, които имаме. Сашо е един от най-стабилните защитници, неслучайно след Черноморец ние и Лудогорец сме с най-добрата защита. Пак казвам - ако ръководството ги е продало за по-малко от милион на човек, са абсолютни малоумници и ни разбиват отбора. Но докато автора не даде линк към тази новина ( аз не мога да я намеря), си чешем езиците само. ;)

чакаи чакаи хахахахаха милион на човек !!! :)

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 05 дек 2011 10:17

AndreyBG написа:
Levski 1914 написа:И на мен ми е трудно да повярвам на тази новина...ето линк:

А стига бе... Не вярвам на 7 дни спорт много много, дано няма нищо вярно в това. Както и да е, ще разберем скоро. Просто не мога ( и не искам) да повярвам, че ще тръгнем да продаваме и двамата си централни защитници по едно и също време, и то когато нямаме абсолютни никакви алтернативи на този пост. Ако това стане факт, ще е огромно малоумие. Все пак ако това стане, трябва да знаете, че и двамата са голяма класа и ще ви вършат много работа. ;)

Това ако стане факт означава, че Костов е вдигнал мерника на Иво, и на Милиев, което е добре за нас, защото и двамата ни скъсаха нервите този сезон!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 05 дек 2011 10:21

Gesha1986 написа:
AndreyBG написа:

чакаи чакаи хахахахаха милион на човек !!! :)

Да, милион на човек. Време е да спрем да си мислим, че 500 хиляди евро е някаква особено голяма сума. Това са стотинки за европейския футбол, и е време да почнем да оценяваме младите си таланти подобаващо, а не да ги продаваме при първа оферта някъде във втора дивизия на Турция/Украйна/Русия или някъде там. Сърбите продават техните младежи за по 15 милиона на грандовете в Европа, а ние се радваме, когато ни дадат 2-3 милиона евро. Ето примерно и Паломино - Генов каза, че му готвят голям трансфер, а пък то какво излезе? По-малко от милион, и то в някакви отбори, дето се борят за изпадане. Целият ни футбол е такъв, никой не мисли в перспектива, а само как да приберат комисионната. Вашата работа с Дембеле беше същата, за такъв играч поне 6-7 милиона евро спокойно можехте да му вземете, ако се мислеше малко по-перспективно, а и бяхме малко по на запад. ;)

Потребителски аватар
LL999
Контакти:

Мнениеот LL999 » 05 дек 2011 10:23

Били са на Герена. А доколкото за милион, двамата струват не повече от 200 хил евро общо. Той и Спас беше 2.5 млн., но ако им предложат на ЦСКА 200 хил от някъде ще е добре :oops:

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Мнениеот Gesha1986 » 05 дек 2011 10:23

междо другото ...да не продадохте паломино вече?

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 05 дек 2011 10:26

Gesha1986 написа:междо другото ...да не продадохте паломино вече?

Още не, но ще му вземат жълти стотинки на него в скоро време, ще го пратят да рита за спасение в Турция или Украйна, и ще му съсипят кариерата. А ако беше останал поне още година, можеше да си вдигне доста цената, вече е свикнал с Варна. Откъде знаете, че Роската и Сашо са били на Герена, само по статията ли съдите? Пак ви казвам, засега не възлагайте твърде големи надежди, тази новина ми звучи супер нелогична, ако бяхте Лудогорец добре, но като знам как е Батков с парите, просто не мога да повярвам как такова нещо е истина, освен ако не е някаква размяна на играчи...

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 05 дек 2011 10:28

За какво ще дават пари за играчи? Ей ги футболистите на Локото - безплатни и пълни професионалисти. Трябва им централен защитник - Танко Дянков. Хем го бяха искали, хем сега ще им дойде без пари точно за зимната пауза.

Върни се в “Архив”