Лудогорец – Левски - 2:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Re: Лудогорец – Левски -7 кръг нед, 25 септември, 17ч.

Мнениеот Hakercheto » 20 сеп 2011 17:03

гредата беше на димо атанасов ,а той е от лудогорец :idea: и пропуските бяха пред вратата на локо :!: . те имаха инициатива само 10 - 15 мин. от мача м/у 60- 75 мин

До колкото знам има такава тема в подфорума на Лудогорец също. Бихте ли коментирали мненията си там,а ние нашите тук?
Само Левски!
You'll never walk alone!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 20 сеп 2011 17:07

BLUE CHAMPIONS
до там ли я докара бе пич
сигурно тръпнеш в очакване на резултата от мача между Левски и "великия" лудогорец .
та ние сме задължени тия да ги бием дори с 9 играча , без треньор (за предпочитане с оглед възможностите на говньо), даже и тия деветимата да не са взимали заплата 3 години .
И не за друго , просто ние сме Левски , НО НЕ НА ГОНЗО .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
boi4eto68
Контакти:

Мнениеот boi4eto68 » 20 сеп 2011 17:11

Абе, какво толкова се страхувате от Лудогорец, какви успехи имат, то се прави отбор с пари, но трябва и опит в елита. Левски, ако играе на 80% от възможностите си ще ги отнесе като куцо пиле домат. Само Левски,оле!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 20 сеп 2011 17:24

zlobul написа:BLUE CHAMPIONS
сигурно тръпнеш в очакване на резултата от мача между Левски и "великия" лудогорец .
та ние сме задължени тия да ги бием дори с 9 играча , без треньор (за предпочитане с оглед възможностите на говньо), даже и тия деветимата да не са взимали заплата 3 години .

Аз и всички верни левскари си тръпнем след всеки един резултат на нашия Левски! Погледни се ти докъде си се докарал :shock: Хубаво си заплю темата за Гонзо там да си водиш монолозите, какво дойде са тука, че и да ме занимаваш с глупостите си. айде моля ти се на ме занимавай, нито ти чета поустовете,нито нищо...
[offtopic]модератора на подфорум Левски ще свърши ли някаква работа във форума най сетне??? докога потребителите трябва да четат определения като ГОВНЬО,ГРОЗНЬО,ЦИГАНИНА и т.н и т.н. каква по-гляма проява на неуважение към името чакате??? добре,че не съм модератор, тоя доживот щеше да изхвърчал от тук :x[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 сеп 2011 17:30

BLUE CHAMPIONS написа:
zlobul написа:BLUE CHAMPIONS

Аз и всички верни левскари си тръпнем след всеки един резултат на нашия Левски! Погледни се ти докъде си се докарал :shock: Хубаво си заплю темата за Гонзо там да си водиш монолозите, какво дойде са тука, че и да ме занимаваш с глупостите си. айде моля ти се на ме занимавай, нито ти чето поустовете,нито нищо...

Не се заблуждавай!И той тръпне!Само,че с "обратен" знак!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 20 сеп 2011 17:31

аз съм , където си искам :))) окс ?
що се отнася до тръпненето , Да , има защо , та нали такива като тебе носят трона на тара и онзи тъпанар гонзо .
Ако нямаше овце като вас , отдавна нямаше да ги има на герена .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 сеп 2011 17:42

Ко става с билетите бе?Дали ще може да си вземем в деня на мача?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 20 сеп 2011 19:03

Понеже съм от Русе и искам да отида на мача, за да подрепя Левски, някой знае ли дали , ако отида по-рано ще ме пуснат в сектора за гости ? В смисъл дали ще има билети за гостуващия сектор ? Някой осведомен да помогне, моля. :?
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Потребителски аватар
Joro_Barca
Контакти:

Мнениеот Joro_Barca » 20 сеп 2011 20:20

Битката за титлата пред взрив- Фенове на Левски заплашиха да разрушат новия стадион на Лудогорец

"Още не са влезли в А група, а започнаха с номерата; ако не ни пуснат да влезем, ще стане страшно", беснеят сини запалянковци
Обстановката преди дербито Лудогорец и Левски става все по-обтегната предвид важността на срещата.
Фенове на сините останаха крайно недоволни, след като стана ясно, че едва 400 от тях ще могат да подкрепят своите любимци на обновения стадион на домакините.
Това дава предпоставки за ексцесии, тъй като се очаква за Разград да пътуват близо 1500 фенове на столичани. Те заплашиха, че няма да се спрат и ако трябва ще разрушат новия стадион на домакините, който бе реконструиран и ще бъде открит именно срещу отбора на Гонзо. Най-крайните ултраси на Левски обявиха, че са готови да развалят празненството на новака в А група и да съсипят модерното съоръжение на хита в шампионата ни.
Според привържениците на 26-кратните шампиони дори и перничани били по-гостоприемни, въпреки че се водят за едни от най-негостоприемните отбори.
"В Перник поне не ни правиха проблеми с бройката, а в същото време ни бяха осигурили и достатъчно място", заяви ядосан фен на Левски, пожелал анонимност.
"Тия още не знаят какво е А група, а вече въртят тарикатски номера на Левски. По-добре да не ни пречат да влезем всички, че иначе може набързо новото "бижу" да се превърне в кочина", коментираха гневни левскарите.
Двубоят е в неделя от 17 часа като билетите вече свършиха, въпреки че има цели 5 дни до срещата.

Още не са влезли и се помислиха за Ман Сити :evil: Или ще влезем всичките в клетката или не ;) Мощно в Рязград неделя кото ще да става 8-)
Изображение

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 20 сеп 2011 21:15

Извинявайте, но няма места и за нас. Поне 1000 - 2000 души от Разград, няма да могат да влязят и да искат. Капацитетът на този етап е 6000 места, 10% от това са 600 места, отпуснали сме Ви 700 билета. И ние очакваме да завършат стадиона, но това ще стане след година - две. Два дни по два часа се редя за билети, за 4 часа всичко се разпродаде.
На стадиона ще е празник, надявам се да не го развалите, защото хората в Разград водят децата си на мачове. Следя почти виско около отбора и мога да кажа, че ръководството е изключително коректно и създалата се ситуация не е "номер". Надявам се догодина да съборят старите трибуни и да вдигат новите, за да има място за всички.
Успех и нека по-добрият победи:)
Последна промяна от D.Georgiev на 20 сеп 2011 21:21, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”