Трябва ли господин Хубчев, да си подаде оставката?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Трябва ли господин Хубчев, да си подаде оставката?

Да
72
37%
Не
104
53%
Не мога да преценя
21
11%

Общо гласове: 197

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Re: Трябва ли господин Хубчев, да си подаде оставката?

Мнениеот Yellow major » 12 сеп 2011 22:00

Сега вече влизаме във фазата на слуховете. Естествено след "безрезервната" подкрепа на ръководството към треньора нещата започват да се преекспонират от феновете и медиите както си искат. Все пак ми е интересно как ще промени треньора състава след толкова неубедителна игра. Обзалагам се,че пак ще започне с П. Атанасов в Бургас. Искрено се надявам да бием, но едва ли ще се случи с тази тактика.

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 12 сеп 2011 22:09

Месершмит,успокой се малко,пускаш тема и след това 2/3 от мненията са твои,и те са само плюнки.Както виждаш останалите 1/3 които са успели да се вредят от теб за да си изкажат мнението продължават да подкрепят треньора.
п.п.Моля всички които са на мнението на Месершмит да неидват в Бургас,отбора няма нужда от вашата подкрепа/псувни/.

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Мнениеот 1912chaflio » 12 сеп 2011 23:24

Абсурд е да гоним Хубчев,да влиза в съблекалнята с един кол и да ги почва,е тогава да ги видя другия път дали няма да играят

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 12 сеп 2011 23:46

емо73канар написа:Месершмит,успокой се малко,пускаш тема и след това 2/3 от мненията са твои,и те са само плюнки.Както виждаш останалите 1/3 които са успели да се вредят от теб за да си изкажат мнението продължават да подкрепят треньора.
п.п.Моля всички които са на мнението на Месершмит да неидват в Бургас,отбора няма нужда от вашата подкрепа/псувни/.

Дооообре,само че не мога да разбера че като тук изразяваме мнението си и явно несъгласие с нещата до тук си мислиш че по време на мачовете псуваме.Аз лично едвам издържах до края на полувремето с Любимец на ТЗ където стигнахме до бой с един такъв дето още от 2 минута псуваше и второто го гледах от ТИ.Между другото единственото с което съм съгласен с Хубчев което каза на пресконференцията след мача е че феновете които той е виждал-визирайки ТИ са подкрепяли отбора си.Може би е по резонно тези които искат да подкрепят отбора си да сядат на ТИ за да може някои хора да си се напсуват на воля.Е кво значение има че сме 6,7,8,9,хиляди тогава.Много ме е яд на реакцията по трибуните спрямо нашите футболисти но това не значи че не трябва да имам лично мнение по въпроса за проблемите в клуба.Така че такива като Месершмит,мен и още други такива ще бъдем в Бургас пък нека ний сме лошите стига Ботев да върви нагоре.
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 12 сеп 2011 23:50

карлито написа:
емо73канар написа:Месершмит,успокой се малко,пускаш тема и след това 2/3 от мненията са твои,и те са само плюнки.Както виждаш останалите 1/3 които са успели да се вредят от теб за да си изкажат мнението продължават да подкрепят треньора.

Дооообре,само че не мога да разбера че като тук изразяваме мнението си и явно несъгласие с нещата до тук си мислиш че по време на мачовете псуваме.Аз лично едвам издържах до края на полувремето с Любимец на ТЗ където стигнахме до бой с един такъв дето още от 2 минута псуваше и второто го гледах от ТИ.Между другото единственото с което съм съгласен с Хубчев което каза на пресконференцията след мача е че феновете които той е виждал-визирайки ТИ са подкрепяли отбора си.Може би е по резонно тези които искат да подкрепят отбора си да сядат на ТИ за да може някои хора да си се напсуват на воля.Е кво значение има че сме 6,7,8,9,хиляди тогава.Много ме е яд на реакцията по трибуните спрямо нашите футболисти но това не значи че не трябва да имам лично мнение по въпроса за проблемите в клуба.Така че такива като Месершмит,мен и още други такива ще бъдем в Бургас пък нека ний сме лошите стига Ботев да върви нагоре

Колега, исинският фен дори да е недоволен, пак ще подкрепя отбора си! В този смисъл, евала ти! Само,че за съжаление в редиците ни има изключително противна мърша и докато не я изчистим няма да прокопсаме!

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 12 сеп 2011 23:53

Sled kato otnesem 3-4 gola ot naftata, pak shte si govorim za Hub4ev

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 13 сеп 2011 00:45

1912chaflio написа:Абсурд е да гоним Хубчев,да влиза в съблекалнята с един кол и да ги почва,е тогава да ги видя другия път дали няма да играят

ще ги бие, че са играли прекалено офанзивно, даже гол сме успели да вкараме. Друго си е да играеш с 5 защитника и 5 халфа, нападател естествено че не ти трябва :mrgreen:

айде плюйте ме и ми кажете че Ботев Пловдив няма нужда от фенове като мен :mrgreen:
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”