Барселона - Реал Мадрид 3:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Барселона (Финал за Суперкупата на Испания)

Мнениеот TheBest007 » 15 авг 2011 00:55

Този резултат би трябвало да ни удовлетворява :)
Изображение
ImageImageImage
KРАЛ КАРЛЕС :!:

Потребителски аватар
Barca Fan
Контакти:

Re: Барселона - Реал Мадрид (Финал за Суперкупата на Испания)

Мнениеот Barca Fan » 15 авг 2011 01:00

хаххаха, Реал няма да могат да ни бият и третия отбор :lol:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 15 авг 2011 01:00

С този осакатен състав и с няколко основни играча в плачевна форма... това 2:2 е отличен резултат! Двата гола на чужд терен ни дават голямо предимство за реванша, който ще е на наш терен!

Реал играха безобразно грубо, хеле на Иниеста и Педро им счупиха краката от ритане, а онова лайненце с номер 21 от Реал не го знам за какъв се мисли, ама няма никакви футболни качества, само каратистки! Това пишлеменце освен да се блъска, да се ръга с лакти и да ходи да се разправя с тоз и оня друго не показа, че може!

Гуардиола срещу Реал си остава непобеден на Бернабеу и като цяло в официалните 90 минути мачовете. Загубата за купата дойде след гол в продължението. ;)

Пеп го чака ужасно много работа, за да стегне отбора! Допускаха се нехарактерно много грешки при пасовете, хеле Маскерано не го видях да дава 2 точни поса под ред! Валдес също ме изуми със странните си пасове настрани, които почти винаги бяха супер неточни и излизаха в тъч..., той поне се реабилитира многократно със всичките си спасявания! Определено Валдес трябва да бъде избран за играч на мача!

Изключително съм доволен от дебюта на Санчес, много се стара и направи няколко чудесни пробива, но не получаваше подкрепа от съотборниците си, хеле Меси... просто го нямаше този мач, изключвам мига на гениалност при гола му.

Сега видяхте ли защо толкова много исках Пеп да пусне поне за едно полувреме в някоя от контролите титулярният състав да играе заедно?! За да се види нивото на сработеност и както очаквах, то не е на нивото от миналият сезон! Отбора определено не е във форма, но това е характерно за нас, откакто Гуардиола ни е треньор! Винаги почваме сезона по-трудно и след първите 3-4 мача набираме скорост и играта се изчиства от грешките. Явно и този сезон няма да направи изключение.

П.П. Заковах резултата на точен! :twisted:
Последна промяна от megan fox на 15 авг 2011 01:05, променено общо 2 пъти.
[center]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 15 авг 2011 01:03

Определено трябва да сме доволни от резултам. Определено можеха да ни бият с поне 2 гола разлика. Тотален хаос в защитата. Адриано трябва да го подарим на някой отбор. Определено страхотно напрежение всява и си го минават като малка гара. Бускетс липсваше страшно много при изнасянето на топката. (За липсата на Пуйол няма да говоря-Мегън вече написа магистратурапо темата). Алексис много ми хареса, макар, че не си знаеше мястото от време на време. Тиаго-феноменален. Педро-в много слаба форма, мисля, че ще трябва да се стегне защото мястото му може и да изстине. Валдес имаше ден и остави добри шансове за реванша. :) :) :) :)
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 15 авг 2011 01:07

Мегън явно ставаш все по-точен в прогнозите. По-добре недей да залагаш, но можеш да почерпиш.... :) :) :)
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 15 авг 2011 01:08

tibidabo написа:Тиаго-феноменален

Феноменален в какво ?
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 15 авг 2011 01:12

tibidabo написа:Мегън явно ставаш все по-точен в прогнозите. По-добре недей да залагаш, но можеш да почерпиш.... :) :) :)

Аз съм казал, че никога няма да залагам на мач на Барса! НИКОГА!

И както си мислех човек ВИНАГИ ТРЯБВА ДА СЛУША СЪРЦЕТО СИ, а не разума!!! Разума ми казваше, че мача ще е 2:1, а сърцето ми казваше 2:2! Сърцето винаги знае по-добре от разума!
[center]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 15 авг 2011 01:19

megan fox написа:
tibidabo написа:Мегън явно ставаш все по-точен в прогнозите. По-добре недей да залагаш, но можеш да почерпиш.... :) :) :)

Аз съм казал, че никога няма да залагам на мач на Барса! НИКОГА!

И както си мислех човек ВИНАГИ ТРЯБВА ДА СЛУША СЪРЦЕТО СИ, а не разума!!! Разума ми казваше, че мача ще е 2:1, а сърцето ми казваше 2:2! Сърцето винаги знае по-добре от разума!

И аз съм така...никога не залагам за или срещу Барса..... :) :) :) А за Тиаго-кажи ми в скоро време футболист, който прави дебют в такъм мач и с такова хладнокръвие да разздава топката и да финтира по трима играчи, между които МАрсело, Карвалю и третия не си спомням точно, кой беше. А е само на 20 години.

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 15 авг 2011 01:30

Забелязали ли сте, че като пусна химна в темата за даден мач и не губим? :lol: Също и като не прогнозирам победа в мачовете със сериозни съперници. :)
[center][/center]

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 15 авг 2011 01:32

megan fox написа:С този осакатен състав и с няколко основни играча в плачевна форма... това 2:2 е отличен резултат! Двата гола на чужд терен ни дават голямо предимство за реванша, който ще е на наш терен!

Реал играха безобразно грубо, хеле на Иниеста и Педро им счупиха краката от ритане, а онова лайненце с номер 21 от Реал не го знам за какъв се мисли, ама няма никакви футболни качества, само каратистки! Това пишлеменце освен да се блъска, да се ръга с лакти и да ходи да се разправя с тоз и оня друго не показа, че може!

Гуардиола срещу Реал си остава непобеден на Бернабеу и като цяло в официалните 90 минути мачовете. Загубата за купата дойде след гол в продължението. ;)

Пеп го чака ужасно много работа, за да стегне отбора! Допускаха се нехарактерно много грешки при пасовете, хеле Маскерано не го видях да дава 2 точни поса под ред! Валдес също ме изуми със странните си пасове настрани, които почти винаги бяха супер неточни и излизаха в тъч..., той поне се реабилитира многократно със всичките си спасявания! Определено Валдес трябва да бъде избран за играч на мача!

Изключително съм доволен от дебюта на Санчес, много се стара и направи няколко чудесни пробива, но не получаваше подкрепа от съотборниците си, хеле Меси... просто го нямаше този мач, изключвам мига на гениалност при гола му.

Сега видяхте ли защо толкова много исках Пеп да пусне поне за едно полувреме в някоя от контролите титулярният състав да играе заедно?! За да се види нивото на сработеност и както очаквах, то не е на нивото от миналият сезон! Отбора определено не е във форма, но това е характерно за нас, откакто Гуардиола ни е треньор! Винаги почваме сезона по-трудно и след първите 3-4 мача набираме скорост и играта се изчиства от грешките. Явно и този сезон няма да направи изключение.

П.П. Заковах резултата на точен! :twisted:

Да, ако не се лъжа в първия сезон начело на Барса, Пеп разпарчетоса Висла Краков в Испания, а после паднахме с 1-0 в Полша. Беше квалификация за ШЛ. Тогава никои не виждаше кои знае какво в Барселона. След 9-10 месеца Барселона имаше 3 трофие във витрината си. След година и половина станаха 6. Затоваа сичко , вярвам, ще върви добре. ;)

Върни се в “Архив”