Бандата изобщо не е в групата .
Караджов,Дечев,Попов,Стоянов,Трифонов,Янчев,Галчев,Зику,Нелсън,Делев,Платини .
Това ще е състава има малка вероятност вместо Дечев да започне Виданов.
Около 8 мисля да съм вече на стадиона .Напред червените !!!
ЦСКА (София) - Литекс (Ловеч) - 3:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА (София) - Литекс (Ловеч) Суперкупа На България 30.07.11
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
Радващото в случая е че билетите се изкупиха,и ще се играе пред пълен стадион.Айде след час тръгвам да подкрепям любимия отбор
Поне тази година ще ги гледам 2 пъти 

- WeAreCSKASofia
- Контакти:
CSKARCHETO-BS написа:Радващото в случая е че билетите се изкупиха,и ще се играе пред пълен стадион.Айде след час тръгвам да подкрепям любимия отборПоне тази година ще ги гледам 2 пъти
Няма ли повече билети? :O ! Някой хора искаха да купуват билети точно преди мача... жалко за тях.
България значи ЦСКА!!!
- Roger_Federer
- Контакти:
Приятно гледане на тези от вас,които ще могат да отидат да гледат мача на стадиона.За нас пък е супер,че все пак ще го дава една хубава телевизия с голямо покритие и така много хора ще могат спокойно да гледат.
Очаквам доста труден и интересен мач,интересно ми е как ще изглеждаме през новия сезон.Едва ли още сме готови и в нужната форма и сработка,но това е една добра репетиция със залог Суперкупа,в която можем да видим нашите какви ще ги вършат тази година.Не че ще е особено показателно,още е рано за някакви крайни изводи.Литекс са стабилен отбор със стабилно лоби в БФС и при съдиите,така че никога не можеш да бъдеш сигурен за изхода от мач с тях.Но тази година ще сме по силни,усещам го,този път направихме силна селекция,остава Миленчо да направи състава,да го доизглади,а ние да се наслаждаваме на красив футбол с марка ЦСКА.Защ не още от тази вечер.
Прогнозата ми е 2:2 в редовното време с голове за ЦСКА на Зику и Апата,след което победа с дузпи.Нека си пожелаем хубав,драматичен мач с много голове!Само ЦСКА,дайте да ги почваме оранжевите граждани,този път няма прошка.
Очаквам доста труден и интересен мач,интересно ми е как ще изглеждаме през новия сезон.Едва ли още сме готови и в нужната форма и сработка,но това е една добра репетиция със залог Суперкупа,в която можем да видим нашите какви ще ги вършат тази година.Не че ще е особено показателно,още е рано за някакви крайни изводи.Литекс са стабилен отбор със стабилно лоби в БФС и при съдиите,така че никога не можеш да бъдеш сигурен за изхода от мач с тях.Но тази година ще сме по силни,усещам го,този път направихме силна селекция,остава Миленчо да направи състава,да го доизглади,а ние да се наслаждаваме на красив футбол с марка ЦСКА.Защ не още от тази вечер.
Прогнозата ми е 2:2 в редовното време с голове за ЦСКА на Зику и Апата,след което победа с дузпи.Нека си пожелаем хубав,драматичен мач с много голове!Само ЦСКА,дайте да ги почваме оранжевите граждани,този път няма прошка.
- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
WeAreCSKASofia написа:CSKARCHETO-BS написа:Радващото в случая е че билетите се изкупиха,и ще се играе пред пълен стадион.Айде след час тръгвам да подкрепям любимия отборПоне тази година ще ги гледам 2 пъти
Няма ли повече билети? :O ! Някой хора искаха да купуват билети точно преди мача... жалко за тях.
Ами вчера като си купувах бяха от последните за В сектор,А,Б и Г бяха изкупени
- WeAreCSKASofia
- Контакти:
CSKARCHETO-BS написа:WeAreCSKASofia написа:CSKARCHETO-BS написа:Радващото в случая е че билетите се изкупиха,и ще се играе пред пълен стадион.Айде след час тръгвам да подкрепям любимия отборПоне тази година ще ги гледам 2 пъти
Ами вчера като си купувах бяха от последните за В сектор,А,Б и Г бяха изкупени
Лошо, лошо! Доста хора ще останат без билети значи...
България значи ЦСКА!!!
- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
Много притъмня,и сигурно ще завали.Почна и да гърми яко 

Айде,дано довечера направих добър мач срещу вас и стане шоу за публиката.
А колко билета са пуснали за мача?Струва ми се невъзможно да се изкупи стадиона 

- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
Masaba написа:Айде,дано довечера направих добър мач срещу вас и стане шоу за публиката.А колко билета са пуснали за мача?Струва ми се невъзможно да се изкупи стадиона
Незнам колко са пуснали,но защо да е невъзможно да се напълни стадиона.Все пак сега край морето е столицата.Отделно ще идват хора от Шумен,Варна,Пловдив,Сливен,Карнобат

- hard_hitter
- Контакти:
Само и пороя , ако спре ще е супер ...