Гавра с комунистическата история

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Гавра с комунистическата история

Мнениеот cska_90 » 18 юни 2011 16:09

Не ме разбрахте или аз не се изказах точно-нищо-имах съвсем други предвид!!Ясно е че тоя паметник няма място там и че е СРАМ!!Да и аз искам да бъде съборен-това е ясно!!Въпросът е друг -че това е направено не щото някой не го харесва този паметник-а защото някой е решил да се прави на интересен!!Щото има и много надарскани и български паметници!!Утре някой може да реши и паметника Левски да изрисува с някви глупави американски герои или с нещо друго!!Това ми беше идеята на тая тема-иначе че тоя паметник е за бутане-спор няма! ;) ;)
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 18 юни 2011 16:09

Дърво без корен написа:Ботев, Левски, Караджата.... те не са свързани с всяко населено място.

След подобен коментар, всички думи са излишни и безпредметни!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 18 юни 2011 16:10

Gonzi_407 написа:
Neron написа:
Gonzi_407 написа:Уникална простотия! Сега неизвестния майстор да отиде и да боядиса в петолъчки паметника на американските летци загинали докато ни бомбардират през ВСВ!!!!!

Има ли такъв паметник в България?Ако има такъв и той трябва да се махне или дори направо да се взриви.

ЕЕЕЕЕЕ пич ако не си разбрал мини през US посолството в лозенец и ще го видиш! Такива са ни били винаги управниците издигаме паметници на тези които са ни убивали....

Видях паметника и е доста малак но това не решава проблема.Да си го качват на самолета и в САЩ.Стига с това чуждопоклонничество.Надявам се да доживеем онези времена в които сме били фактор в Европа да се съобразяват с нас а не като сега който каквото си иска да си прави с нас а ние само да се навеждаме.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 юни 2011 16:10

Viktor4o_Rs написа:
megan fox написа:
Viktor4o_Rs написа:Без коментар просто ... Ботев и Левски не били свързани с цяла България, а с конкретно мято ... И не трябвало да има техни паметници навсякъде , докато на социализма трябва ... Ти и megan fox, не ви е срам бе :evil: :evil: :evil:

Айде като няма какво да кажеш да не ни извърташ думите! Поне не и моите! Къде съм казал, че трябва да има паметници на социализма навсякъде?! Хайде посочи ми къде съм го казал това нещо и ще спра да посещавам форума на Гонг!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Просто казах, че вече наличните паметници трябва да се съхраняват! Но както вече се убедих ти не можеш да мислиш и логиката яко ти куца! За сметка на това обичаш да извърташ чуждите думи и да ги представяш така както ти е удобно!!!

Не, нищо не извъртам, би трябвало да се срамуваш, за това което си написал, че хилядите имена на паметника от жертвите на комунизма са едва ли не въображаеми и всеки можел да го напише, просто това е гавра с паметта на хиляди загинали българи ;)

Чисто теоретично нима не е възможно? ;)
И така и не ми отговори къде съм казал, че трябва да има повече съветски паметници, отколкото наши?!

А дали трябва да се срамувам или не... не ти определяш! Ти май се помисли за нещо повече и че едва ли не си някакъв съдия, че ти да определяш кой и от какво да се срамува, а?!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Дърво без корен

Мнениеот Дърво без корен » 18 юни 2011 16:10

Viktor4o_Rs написа:
Дърво без корен написа:Ботев, Левски, Караджата.... те не са свързани с всяко населено място.Трябва ли в София или Благоевград да има паметник на Ботев или Караджата, а във Варна на Яне Сандански?Докато цяла България си беше свързана със социализма и е нормално да има повече такива паметници.И Александър Втори има паметник само в София, но с неговата война е освободена цяла България.Хан Аспарух е създал държавата, но не мисля, че ще е уместно да има паметници във всеки град и село.Граденото е градено и да се срива, само защото не е от "нашите" е не съвсем нормално.
Питах за бул. "Мария Луиза"-защо трябва да носи това име?Какво е направила тя за България?

Без коментар просто ... Ботев и Левски не били свързани с цяла България, а с конкретно мято ... И не трябвало да има техни паметници навсякъде , докато на социализма трябва ... Ти и megan fox, не ви е срам бе :evil: :evil: :evil:

Естествено, че не са?Ти колко паметника на Ангел Кънчев знаеш, извън Русе и Трявна?А на Филип Тотю?Трябва ли в с. Тричене да има паметници на всички апостоли и дейци на Национално освободителното движение?На Добри Чинтулов песните се знаят от всеки истински българин, но мястото на паметника му е в Сливен, а не в Дългопол.Това, че има паметник с петолъчка в някое село, то той не е задължително посветен на Съветската армия,а обикновено на някой местен комунист, или група комунисти, убити преди 9-и.От кого са убити ще кажеш ти!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 18 юни 2011 16:14

Дърво без корен, с истински дървен философ комунист и безродник нямам желание да разговарям, не се обръщай към мен много те моля, подмокряй се там пред съветските паметници и толкова ;)
Изображение

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 18 юни 2011 16:14

Дали одобрявам този жест, няма значение, важно е да се разбере каква е истината. Този паметник е на окупатори, не на хора освободили България, затова не му е там мястото.Тези "освободители" и до ден днешен държат България за топките, зависимостта от бензина и газа която излиза на над 85 % , ме кара да мисля така. Ако не съм прав, опровергайте ме. Надявам се да започнете да четете повече, него да драскате по форумите. Самите Вазов, Стамболов и Кунчев са писали предостатъчно на тази тема, ЧЕТЕТЕ. Паметника трябва да се премахне от това място, да го ДЕМОНТИРАТ , не да го събарят. Той трябва да ни служи за урок, когато не сме единни какво се получава. Не може да 300 метра по надолу да имаме паметник на Левски, който да е 2 пъти по малък от този на руските ла.на ! А на тези дето питат каква е разликата между руската армия и паметника на ус летците, препоръчвам да четете блога на Иво Инджев !От руснаците нищо добро не може да се очаква.В тази най богата на суровини държава,живее един от най бедните народи. Как да очакваш от такива хора нещо добро ???

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 юни 2011 16:14

Neron написа:Стига с това чуждопоклонничество.

Интересен и доста лицемерен коментар! Значи стига с чуждопоклонничество, но в същото време ника ти е "Нерон", а на аватара ти има някакъв дето определено не е българин... - това какво е, ако не чуждопоклонничество?! :? :? :? :?

Мда, интересен не чуждопоклонник си! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 18 юни 2011 16:17

megan fox написа:
Neron написа:Стига с това чуждопоклонничество.

Интересен и доста лицемерен коментар! Значи стига с чуждопоклонничество, но в същото време ника ти е "Нерон", а на аватара ти има някакъв дето определено не е българин... - това какво е, ако не чуждопоклонничество?! :? :? :? :?

Мда, интересен не чуждопоклонник си! ;)

Хахахаха много жалко сравнение честно.Чудиш се за какво да се хванеш.Едно е да подкрепяш отбор който е НЕМСКИ друго е величаем окупатори и хора които са убивали българи.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Дърво без корен

Мнениеот Дърво без корен » 18 юни 2011 16:19

slavia_forever написа:
Дърво без корен написа:Ботев, Левски, Караджата.... те не са свързани с всяко населено място.

След подобен коментар, всички думи са излишни и безпредметни!

В СОУ "Васил Левски" има паметник на Левски-бюст паметник.В Гимназия "Хр. Ботев" има барелеф на Хр. Ботев.Мисля, че това е достатъчно.
Доста подигравки отнесе паметникът на Левски край Ловеч, с позата си.."Ей тия ме предадоха".
Тук има бюстове на Баба Тонка и Ангел Кънчев...поне ги имаше доскоро.Има и паметник на Любен Каравелов, който стои пред училище, но има и на Съветският воин.Паметниците не се бият помежду си, а са на около 300-400 метра един от друг.
Все още очаквам отговор от софиянец за бул "Мария Луиза" и нейната заслуга да бъде кръстен булевард на нейно име!

Върни се в “Архив”