joe написа:Новите в Левски:
Христо Златински
Тодор Христо
Танко Дяков
Даниел Златков - Роналдо
Мбемба
Леле, ужас. Дано не познаеш.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
joe написа:Новите в Левски:
Христо Златински
Тодор Христо
Танко Дяков
Даниел Златков - Роналдо
Мбемба
Levski26 написа:joe написа:Новите в Левски:
Христо Златински
Тодор Христо
Танко Дяков
Даниел Златков - Роналдо
Мбемба
bigbonusprize написа:Levski26 написа:joe написа:Новите в Левски:
Христо Златински
Тодор Христо
Танко Дяков
Даниел Златков - Роналдо
Мбемба
Как ужас бе. Това си е селекция за шл...![]()
![]()
Петима българи в списъка за селекция на Левски
25.05.2011 12:26
Шестото попълнение най-вероятно ще е централен нападател от чужбина
Матондо най-вероятно ще си тръгне от Левски. Снимка: Булфото
Матондо най-вероятно ще си тръгне от Левски. Снимка: Булфото
Напук на твърденията, че Левски стана прекалено чуждоземен, клубът ще вземе петима българи в новата селекция. В общи линии “сините” ще оберат възможно най-доброто на пазара, въпреки че кризата не отминава и “Герена”.
Вече има принципна договорка с нашумелия Тодор Христов от Берое. Лявото крило може да стане първото ново попълнение. Близо е и трансферът на нападателя Иван Цветков от Пирин.
Левски планира да привлече още атакуващ халф, централен защитник и дясно крило плюс деветка от чужбина.
Сините засега отричат за Сержиньо от Локомотив (Пд). Левски ще хвърли най-малко 500 хиляди евро за селекция, като в зависимост от продажбите сумата е възможно да достигне и милион.
До няколко дни може да бъде обявен трансфер на Гара Дембеле на Изток. Има добри оферти и за Дарко Тасевски. Ще се разговаря за оставането на Дъстли Мюлдер и Сержиньо Грийн, което не е сигурно.
По всичко личи, че лявото крило на Левски Жанвион Матондо не влиза в плановете на спортния директор Георги Иванов за следващия сезон.
"Не мога да кажа дали ще остана в Левски, все още няма яснота. В момента не знам какво става, защото никой от ръководството не говори с мен по този въпрос. След последния мач ще има среща между собственика и директора, след което ще ми бъде даден отговор".
"Няма да се сърдя, ако шефовете преценят, че не съм им нужен повече. Те са хората, които решават. Нямам нищо против да продължа да играя в Левски. В България ми харесва, футболистите и ръководителите на отбора се държат добре с мен, няма от какво да се оплаквам", каза белгиецът.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Нека изчакаме още 4 дни да видим, с какво Гонзо ще ни изненада.
Да признаем, че селекцията миналото лято си беше добра.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта