shotgun blues написа:естественнно че съм GNRforever ,подписа ми е рокаджийски,ника ми е песен на GNR,и какво ми е на логиката,нямам впредвид да го вземат само за да не отиде в БАРСЕЛОНА давам ги като пример просто защото са големият враг в това число влизат и всички останали грандове,след като е такъв талант(аз не съм го гледал)естественнно РЕАЛ щом го иска ,го иска за да изпревари другите отбори като БАРСЕЛОНА например,след като са изпуснали таланти като МЕСИ и други и само купуват за толкова пари а резултата е титли за каталунците ,естественно че сега го взимат за да не го вземат другите ТОЛКОВА Е ПРОСТО както стана с РОБИНЬО новия ПЕЛЕ и всички го изкаха но РЕАЛ го взе ,същото е и с НЕЙМАР след като е толкова голям талант РЕАЛ какво си мислите ще го остави да го вземат другите отбори
ПРИМЕР да кажем стане този голям играч какъвто казват че ще стане и отиде в БАРСЕЛОНА и стане нещо като МЕСИ и РЕАЛ пак си е втори и БАРСА си печели и КАКВО ПРАВИМ РЕАЛ пак са изпуснали най-големият талант и той радва феновете на големият съперник или пък отиде в ЧЕЛСИ и стане голям играч който РЕАЛ много иска обаче Абрамович му сложи цена 100-200 милиона и КАКВО ПРАВИМ пак някакъв безумен трансфер ако стане е защо РЕАЛ сега да не го вземе докато все още е талант,а не да се чуди как да го вземе като стане голям футболист в друг отбор
само не ми казвайте че в РЕАЛ МАДРИД нямат едно на ум да го вземат само за да не го вземат БАРСА,МИЛАН Челси,Юнайтед,ако мислите така сте многооооооооооооо заблудени,изпуснаха МЕСИ,изпуснаха КАКА и го взеха вече като голям играч за много пари и нищо не стана,изпуснаха РОНАЛДО и платиха 100 милиона е ако НЕЙМАР е следващият голям футболист си мислите че ще го оставят да отиде другаде и да изпуснат поредният талант,всички искаме юноши да играят в РЕАЛ е да ама с ГРАНЕРО,Арбелоа няма да стане ,след като БАРСА успяха с МЕСИ ,РЕАЛ може би ще пробват да успеят с НЕЙМАР
до преди 2/3 дни докато не видях темата "РЕАЛ МАДРИД договори НЕЙМАР" въобще не съм си мислил за него като ново попълнение и не ме е интересувал,защото в защита ни трябват попълнения като КОЕНТРАО и един централен защитник,но след като го искат този и е такъв талант защо не
сега прочетох че МОУРИНЬО искал ДЗЕКО LOL
хубав ден хора
И всичко това в едно изречение.