Славия - Левски - 2:1 (КС)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Славия-Левски контрола

Мнениеот zlatan » 25 мар 2011 17:54

в момента ,който и да дойде играта ни няма да се промени по две много прости причини.Играчите не вярват на Гонзо и не го уважават,защото просто Гонзо не може нито да ги респектира,нито да ги мотивира,нито пък те са способни да му вярват,защото с очите си видяли как се е държал с Базил когато го е гонил от Гърция.След това Ясен човечецът иска да промени схемата на игра обаче гвардееца Гонзо не дава,Гарра не знае къде се намира върнал се е две години назад и си мисли че е във Втора лига на Гърция,Батков няма пари и му е през оная работа само някой да му предложи някви парички от черно тото и мустака се навива.
Абе нека се махнат всички вече нямам сили да издържам тези две влечуги-Батков и Гонзо.Кой да дойде-ами който и да е-ето до там го докарах че да искам който и да е само не тези влечуги.

Чухте ли го след мача-искал да види младите-абе манекен Кривия го държиш 90 мин за какви млади ми говориш.Имало време до Видима една седмица щели да работят :) :) :) .Ами на 02.04.2011 кво ша правиш в Ловеч играч-там ще ни яздят яко и виновника ще си ТИ.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 25 мар 2011 17:58

И кое беше експерименталното в състава на Левски :roll:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=193405

Обаче последният абзац цепи мрака
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 25 мар 2011 17:59

Thsmith има доста истина в нещата, който казваш. Гонзо може и да дава мило и драго за Левски, но е леко глуповат и май доста лошо му въздейства контакта с агент Тара. За последните 4 дербита с "червенушките", такава увереност имаше в него, че едва ли не бяхме спечелили мача, още преди дори да е започнал. Не мога да кажа със сигурност, че реди състава и Ясен е просто пионка. Дано не е така! За трансферната политика си много прав, та на нас почти всички трансфери са ни свободни агенти! Продаваме играчи, на който нямаме адекватни заместници, не искам да обиждам Гонзо, но рано или късно той ще го отнесе. Гонзо ни обеща нов Левски през пролетта, е нов е, ама не е по-силен, напротив доста по-слаб. Тук обаче не бива така бързо да бледнее представянето ни в ЛЕ, там пак начело бяха Гонзо и Ясен. За мен проблема на Левски е един, но много голям! АГЕНТ ТАРА! Всичко друго са подпроблеми на огромният проблем.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ivanpg
Контакти:

Мнениеот ivanpg » 25 мар 2011 18:03

Кокала е 7 пъти по-добър от Ясенчо, Ил.Илиев е 17 пъти, Г.Василев е 22 пъти.
А от техн.директор Гонзо, всички изпълнчващи тази длъжност са по-добри :mrgreen:

А на оня наркоман където ме репликира ще кажа, аз приятелю от младите изброих ТРИМА които не са в отбора, а не 13. Но ти си друсай брато и мир да е :mrgreen: Ще ме разбереш когато чичо Венци продаде Виктор Генев :lol:
Айде сега чао, и обичайте ЛЕВСКИ а не Гонзо :geek:
Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 25 мар 2011 18:05

А бе нали го виждаме Кокала в Славия. Направи ни шампиони, ама играехме ганкиното и при него. Там по-скоро извадихме късмет, че и другите отбори бяха безобразно слаби.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 25 мар 2011 18:10

:lol: :lol: :lol: :lol: Без коментар съм :lol: В. ГЕНЕВ ВКАРА ГОЛ :lol: :lol:
Славия София

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 25 мар 2011 18:13

Rivaldo10 написа:А бе нали го виждаме Кокала в Славия. Направи ни шампиони, ама играехме ганкиното и при него. Там по-скоро извадихме късмет, че и другите отбори бяха безобразно слаби.

Щото Кокала разполагаше с много добри футболисти нали?
Не е лесно да вкараш в игрова криза футболисти които се раздаваха на терена до последно, за това се искат много умения, но явно двойката Иванов/Петров ги имат.

Дембеле отказал да играе за Мали заради приятелката си, е честно няма такъв смях и това било професионален футболист, тоя те първо ще се срива надолу. :shock:
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 25 мар 2011 18:16

venci_1913 написа::lol: :lol: :lol: :lol: Без коментар съм :lol: В. ГЕНЕВ ВКАРА ГОЛ :lol: :lol:

Виктор Генев не струва нищо на Славия,а накрая ще го продадете за някаква сума,докато заместника на Виктор Генев в Левски-голмайстора Иво Иванов, го закупихме за немалка сума и накрая ще го освободим без финансови претенции.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
ivanpg
Контакти:

Мнениеот ivanpg » 25 мар 2011 18:16

Rivaldo10 написа:А бе нали го виждаме Кокала в Славия. Направи ни шампиони, ама играехме ганкиното и при него. Там по-скоро извадихме късмет, че и другите отбори бяха безобразно слаби.

Пич не е просто за спора, ама в Славия чичо Венци ако НЕ продава/залага нещата ще стоят по-много различен начин.Както и да е важното е ,че нашият за нищо не става.
Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 25 мар 2011 18:17

727150 написа:
venci_1913 написа::lol: :lol: :lol: :lol: Без коментар съм :lol: В. ГЕНЕВ ВКАРА ГОЛ :lol: :lol:

Виктор Генев не струва нищо на Славия,а накрая ще го продадете за някаква сума,докато заместника на Виктор Генев в Левски-голмайстора Иво Иванов, го закупихме за немалка сума и накрая ще го освободим без финансови претенции.

Дебелия ги урежда тея работи :lol: Той беше дал голямата сума от 100 000 за играч :lol: Това май му е единствения трансфер ,за който е дал толкова кинти
Славия София

Върни се в “Архив”