Фен тема за Луис Суарес (Ливърпул)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Re: Фен тема за Луис Суарес

Мнениеот venomcho » 15 ное 2011 00:10

явно Суарез и той чете Б.Б. - сега се е депресирал и няма да играе срещу италианците и да ги наказва, само за да угоди на идеите на тлъстака :|

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 15 ное 2011 00:15

venomcho написа:явно Суарез и той чете Б.Б. - сега се е депресирал и няма да играе срещу италианците и да ги наказва, само за да угоди на идеите на тлъстака :|

кой каза ,че няма да играе ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 15 ное 2011 00:32

suareshampion написа:
venomcho написа:явно Суарез и той чете Б.Б. - сега се е депресирал и няма да играе срещу италианците и да ги наказва, само за да угоди на идеите на тлъстака :|

кой каза ,че няма да играе ?

Аз :!:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 15 ное 2011 13:11

"Суарес не е типичния голаджия "-б.б........ Добре де няма ли кой да му забрани на тоя футболен шут борислав борисов да коментира Ливърпул и играчите на Ливърпул ? Суарес вкарва почти всеки мач за националния и клубния си отбор ! Суарес има 100 гола зад гърба си в Аякс ! На световното първенство беше в основата на 4 място и ако беше участвал в полуфинала можеше и шампиони да ги направи ! След това ги направи шампиони на Копа Америка ! За Ливърпул до момента вкара не малко голове и ако има с кой да играе до себе си ще вкара много повече и ще ни направи и нас шампиони ! Имам чуството ,че тук масово хората нямат собствено мнение и копират и попиват от уникалните глупости на този футболен шут ,който никога не е играл футбол ! Мога да дам сумати примери за неадекватните му и смешни коментари и анализи а капака на всичко е ,че си позволява да вкарва някакви нови думи и термини във футбола и съответно му се смеем всички хора ,които се занимаваме с футбол в БГ !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 15 ное 2011 14:05

suareshampion написа:"Суарес не е типичния голаджия "-б.б........ Добре де няма ли кой да му забрани на тоя футболен шут борислав борисов да коментира Ливърпул и играчите на Ливърпул ? Суарес вкарва почти всеки мач за националния и клубния си отбор ! Суарес има 100 гола зад гърба си в Аякс ! На световното първенство беше в основата на 4 място и ако беше участвал в полуфинала можеше и шампиони да ги направи ! След това ги направи шампиони на Копа Америка ! За Ливърпул до момента вкара не малко голове и ако има с кой да играе до себе си ще вкара много повече и ще ни направи и нас шампиони ! Имам чуството ,че тук масово хората нямат собствено мнение и копират и попиват от уникалните глупости на този футболен шут ,който никога не е играл футбол ! Мога да дам сумати примери за неадекватните му и смешни коментари и анализи а капака на всичко е ,че си позволява да вкарва някакви нови думи и термини във футбола и съответно му се смеем всички хора ,които се занимаваме с футбол в БГ !

ти правиш ли разлика между защитниците на Чили и на слабаците в Холандия и защитниците в ПШ като Тери,Фърдинанд,Видич и т.н.?
този футболен шут ,който никога не е играл футбол !

то и Гафа Минетес не е играл никога футбол ,ама тук повечето хора казват че е по добър треньор от Кени.
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 15 ное 2011 14:21

liverpool96 написа:Разликата е, че Бенитес получаваше много малко пари за трансфери и разбира се това повлия на трансферната политика на клуба. Кинга още в началото на първия си сезон хвърли безбожно много пари за футболисти, от които реално сега няма никаква полза.

Бенитес получаваше най-много пари за трансфери от всички треньори в топ4 250 млн+наследството на Улие-това малко ли е?Казваш че от играчите на Кени нямало полза, а каква полза има от играчи като воронин,нгог,ел жар,гулаши,деген,кийн,акуилани,досенна,риера,пенънт,йованович,мориентес и т.н. освен да взимат по 100 хилки на седмица и още нещо:Защо от една година никой не е проявил интерес към него?може би собствениците са будали и не разбират от футбол кой да го вземе за треньор?
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 15 ное 2011 14:44

suareshampion написа:"Суарес не е типичния голаджия "-б.б........ Добре де няма ли кой да му забрани на тоя футболен шут борислав борисов да коментира Ливърпул и играчите на Ливърпул ? Суарес вкарва почти всеки мач за националния и клубния си отбор ! Суарес има 100 гола зад гърба си в Аякс ! На световното първенство беше в основата на 4 място и ако беше участвал в полуфинала можеше и шампиони да ги направи ! След това ги направи шампиони на Копа Америка ! За Ливърпул до момента вкара не малко голове и ако има с кой да играе до себе си ще вкара много повече и ще ни направи и нас шампиони ! Имам чуството ,че тук масово хората нямат собствено мнение и копират и попиват от уникалните глупости на този футболен шут ,който никога не е играл футбол ! Мога да дам сумати примери за неадекватните му и смешни коментари и анализи а капака на всичко е ,че си позволява да вкарва някакви нови думи и термини във футбола и съответно му се смеем всички хора ,които се занимаваме с футбол в БГ !

Абе мани тоя ББ е пълен идиот. Само веднъж се прекарах да му пиша в рубриката и се заклевам повече няма да го сторя.
Питам го: Какво мислите за новите попълнения на Ливърпул(това беше преди 1 месец некъде) особено за Даунинг
и той ми отгорваря така : Попълненията на Ливърпул са страхотни,а Даунинг е играч от световна класа :) :)
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 15 ное 2011 15:46

smart написа:ти правиш ли разлика между защитниците на Чили и на слабаците в Холандия и защитниците в ПШ като Тери,Фърдинанд,Видич и т.н.?

Напълно прав си.Суарес е смешник, той няма качествата на голям нападател и изобщо не знам защо го взехме.Освен това няма шанс срещу нито една защита в ПШ.Към думите си привеждам доказателство - http://www.youtube.com/watch?v=gfrgJe34 ... re=related ;)
P.S. А поредната порция помия, която изля върху Рафа от нищото няма дори да я коментирам.Подозирам, че имаш лична вражда с тоя човек :lol:
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 15 ное 2011 16:03

JalkiSte написа:
smart написа:ти правиш ли разлика между защитниците на Чили и на слабаците в Холандия и защитниците в ПШ като Тери,Фърдинанд,Видич и т.н.?

Напълно прав си.Суарес е смешник, той няма качествата на голям нападател и изобщо не знам защо го взехме.Освен това няма шанс срещу нито една защита в ПШ.Към думите си привеждам доказателство - http://www.youtube.com/watch?v=gfrgJe34 ... re=related ;)
P.S. А поредната порция помия, която изля върху Рафа от нищото няма дори да я коментирам.Подозирам, че имаш лична вражда с тоя човек :lol:

къде съм казал че е смешник че не видях?Имам впредвид че не е от типа нападатели който да го изведеш и да вкара а е по скоро човек с фантазия който от нищото да създаде положение и да вкарва трудни голове но да изтървава лесните.Клипа който си показал доказва именно това от нищото минава няколко човека и създава положение и се стига до гол.След като е типичен голаджия защо процента на вкарани положения от него са едва 9 при положение че Джеко е 34,РВП е 30.Именно те са играчите които да са на върха на атаката за да консумират положенията и да вкарват головете.Относно бенитес нямам никва лична вражда ами просто поправям хора които казват грешни неща че нямал пари за трансфери и подобни глупости :mrgreen: .А да казваш че ей така от нищото че говоря за Бенитес означава че или неможеш да четеш или не четеш цялото ми мнение.

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 15 ное 2011 16:22

smart написа:
JalkiSte написа:

къде съм казал че е смешник че не видях?Имам впредвид че не е от типа нападатели който да го изведеш и да вкара а е по скоро човек с фантазия който от нищото да създаде положение и да вкарва трудни голове но да изтървава лесните.Клипа който си показал доказва именно това от нищото минава няколко човека и създава положение и се стига до гол.След като е типичен голаджия защо процента на вкарани положения от него са едва 9 при положение че Джеко е 34,РВП е 30.Именно те са играчите които да са на върха на атаката за да консумират положенията и да вкарват головете.Относно бенитес нямам никва лична вражда ами просто поправям хора които казват грешни неща че нямал пари за трансфери и подобни глупости :mrgreen: .А да казваш че ей така от нищото че говоря за Бенитес означава че или неможеш да четеш или не четеш цялото ми мнение.

Мога да чета, споко ;) Просто не виждам смисъл в това, което си написал за защитниците на Чили и тези и Премиършип, тъй като той и едните, и другите си ги подминава като малки гари.Проблемът му в повечето случаи е, когато остане един на един с вратаря и тогава няма особено значение дали на 2 метра зад него ще е изостанал Видич или Костадин Стоянов :) Според мен се нуждае и от малко повече късмет, не може футболист от неговата класа да има толкова некадърен завършващ удар, че от 5 положения едва да вкарва едно, по-скоро късметът твърде често му изневерява.Както пък му е помогнал срещу Чили, колкото и да си добър няма начин да не ти е помогнала и Фортуна, за да вкараш 4 гола в един мач.
А за Бенитес - просто исках да кажа, че отговори на пост от преди 10 мнения, не пропускаш възможност да се заядеш с любимия си Рафа :P
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Върни се в “Архив”