Ясен Петров/Георги Иванов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- deepblue1963
Re: Трябва ли да се смени Ясен Петров ??
Значи,според някои фенове,сега "сменяме Ясен",след няколко мача сменяме и другия треньор,белким до края на сезона,след 3-4 смени "набараме"някой.Правилно ли съм разбрал?Припомням,че през първия сезон на Стоилов в Левски,завършихме втори,а за УЕФА отпаднахме от Беверен.По тази логика трябваше да го изхвърлим още тогава от отбора,нали?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
deepblue1963 написа:Значи,според някои фенове,сега "сменяме Ясен",след няколко мача сменяме и другия треньор,белким до края на сезона,след 3-4 смени "набараме"някой.Правилно ли съм разбрал?Припомням,че през първия сезон на Стоилов в Левски,завършихме втори,а за УЕФА отпаднахме от Беверен.По тази логика трябваше да го изхвърлим още тогава от отбора,нали?
Що да сменяме другия треньор?? Няма нужда да "набарваме". Има си треньори които са се доказали с работата си и постоянството си. Стоилов просто беше сполучливо попадение, но май и той се изчерпа. Един стар но можещ треньор е Георги Василев. Но понеже той действа авторитарно, не е по вкуса на Гонзо. Друг млад и перспективен треньор е Илиан Илиев, който след като каза че Левски върви по инерция още от времето на Стоилов също беше пренебрегнат, защото засегна Гонзо на чест. Май някои ще се окажат прави че и Гонзо има вина за сегашното положение , което не е никак розово. А Ясен като навърти още 3-4 загуби до края на сезона си е пътник. Така, че е добре още от сега да се мисли за смяната. И то с качествен , доказал се треньор. А не такъв с визитката на Ратко или Ясен. И още повече с грамотен треньор и с тези играчи на пролет никой не може да ни спре. Сега ни бие Локо Пд на Герена след 25 години пауза. Ако правилно смятам тогава сме били "Витоша", не Левски. Срамно е, но ще има още срам да берем.
- deepblue1963
vvessel написа:deepblue1963 написа:Значи,според някои фенове,сега "сменяме Ясен",след няколко мача сменяме и другия треньор,белким до края на сезона,след 3-4 смени "набараме"някой.Правилно ли съм разбрал?Припомням,че през първия сезон на Стоилов в Левски,завършихме втори,а за УЕФА отпаднахме от Беверен.По тази логика трябваше да го изхвърлим още тогава от отбора,нали?
Що да сменяме другия треньор?? Няма нужда да "набарваме". Има си треньори които са се доказали с работата си и постоянството си. Стоилов просто беше сполучливо попадение, но май и той се изчерпа. Един стар но можещ треньор е Георги Василев. Но понеже той действа авторитарно, не е по вкуса на Гонзо. Друг млад и перспективен треньор е Илиан Илиев, който след като каза че Левски върви по инерция още от времето на Стоилов също беше пренебрегнат, защото засегна Гонзо на чест. Май някои ще се окажат прави че и Гонзо има вина за сегашното положение , което не е никак розово. А Ясен като навърти още 3-4 загуби до края на сезона си е пътник. Така, че е добре още от сега да се мисли за смяната. И то с качествен , доказал се треньор. А не такъв с визитката на Ратко или Ясен. И още повече с грамотен треньор и с тези играчи на пролет никой не може да ни спре. Сега ни бие Локо Пд на Герена след 25 години пауза. Ако правилно смятам тогава сме били "Витоша", не Левски. Срамно е, но ще има още срам да берем.
И докъде я докара "можещия" Г.Василев в Несебър и Нафтекс?И в Левски през 2003/4?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Естествено,че НЕ!Що за тема,що за глупости?...Подкрепяйте отбора и не се занимавайте с малоумщини!
deepblue1963 написа:И докъде я докара "можещия" Г.Василев в Несебър и Нафтекс?И в Левски през 2003/4?
2004 Левски с Г.Васлилев игра през пролетта с Ливърпул за УЕФА, нещо което последните 10-12 години май не беше постигано от български отбор и го махнаха защото Левски падна от Родопа, а същия мач Гонзо си изкара червен картон. В разни отбори от "Б" група без пари не може да се постигне кой знае какво. Той да не е магьосник. Но да ти припомня че е ставал щампион с Етър, Левски и цска и с отбор от трета немска дивизия игра финал за купата на Германия , после за купата на УЕФА и го вкара във втора дивизия.
Ако си слабо информиран или със слаба памет, недей да спориш заради идеята
- deepblue1963
vvessel написа:deepblue1963 написа:И докъде я докара "можещия" Г.Василев в Несебър и Нафтекс?И в Левски през 2003/4?
2004 Левски с Г.Васлилев игра през пролетта с Ливърпул за УЕФА, нещо което последните 10-12 години май не беше постигано от български отбор и го махнаха защото Левски падна от Родопа, а същия мач Гонзо си изкара червен картон. В разни отбори от "Б" група без пари не може да се постигне кой знае какво. Той да не е магьосник. Но да ти припомня че е ставал щампион с Етър, Левски и цска и с отбор от трета немска дивизия игра финал за купата на Германия , после за купата на УЕФА и го вкара във втора дивизия.
Ако си слабо информиран или със слаба памет, недей да спориш заради идеята
С пари и аз мога!Да ми купят Роналдо,Меси и Тери и глей кво става,нали?
И да ти опресня паметта:загуби от Локо Пд с 3-0 за Купата.Чак ли си?
А да си чувал,че Гочето върви в комплект с Желязков?Мерси!Нема нужда!
deepblue1963 написа:С пари и аз мога!Да ми купят Роналдо,Меси и Тери и глей кво става,нали?
Това ли са ти аргументите?? Много плоско...направо елементарно. Виж по-горе един колега се е постарал да извади "постиженията" на Ясен и ги сравни с тези на Г.Василев
- deepblue1963
vvessel написа:deepblue1963 написа:С пари и аз мога!Да ми купят Роналдо,Меси и Тери и глей кво става,нали?
Това ли са ти аргументите?? Много плоско...направо елементарно. Виж по-горе един колега се е постарал да извади "постиженията" на Ясен и ги сравни с тези на Г.Василев
Преди Моуриньо да спечели ШЛ с Порто,какви бяха "постиженията" му?Това ли са ти аргументите?Загуба от Родопа-нищо работа,викаш...Ако сега Левски падне от Академик Сф,пак така ли ще мислиш?Не можа да бие Литекс,не можа да бие Ч.море...С Унион стигнал финал за Купата,пък с Несебър нямал пари и-нищо.Не си ли противоречиш малко?Или с Унион е имал бюджет от 100млн.?
deepblue1963 написа:Преди Моуриньо да спечели ШЛ с Порто,какви бяха "постиженията" му?Това ли са ти аргументите?Загуба от Родопа-нищо работа,викаш...Ако сега Левски падне от Академик Сф,пак така ли ще мислиш?Не можа да бие Литекс,не можа да бие Ч.море...С Унион стигнал финал за Купата,пък с Несебър нямал пари и-нищо.Не си ли противоречиш малко?Или с Унион е имал бюджет от 100млн.?
Да не би да се опитваш да сравняваш Ясен с Мауриньо ?!? Я стига глупости.
А относно Г.Василев не ми цитирай някаква загуба от Родопа без да взимаш предвид предишните му успехи. Всички големи треньори имат по някой друг провал но успехите са им много повече от провалите. Да припомня - шампион с 3 различни български отбора (с него Левски записа и най-голямата победа над цска - 7:1), успехи и в чужбина. Ясен до сега има само провали. На път е да се издъни наново. Дано не ставам лош пророк , но при това което виждам, издънването му е неизбежно за съжаление. Не знам, може и късмет да няма, но си личи че му липсват и умения.
- Keanu^Reeves
- Контакти:
Аве незнам как може да спорите за Гочето как дали е имали пари или е нямал пари и ако е имал пари какво ли щях да постигне. Аве оставете го Гочето, ами вижте какво става тук при нас в Левски, че много ме е яд. Ясен Петров и Гонзо разполагат с много пари в момента и са на път да вкарат Левски в необратима пропаст.
Спомням си преди 6 години, когато Треньор беше младия и неопитен Мъри Стоилов и Директора му Наско Сираков. Тогава в Левски години наред не се извади пукнат лев за селекция, минаха 2-3 лета и никакви пари Мустака не вадеше за Селекции, а на Наско и Мъри ни убеждаваха как така без пари щели да постигнат някакви резултати....и уви на пук на приказките и убежденията, в които ние не вярвахме и искахме и тогава тоз "Мустак" да вземе да си отвърже най-после кесията и да купи малко футболисти, та тогава изведнъж от нищото без пукната пара, Наско и Мъри вземаха, че изградиха уникален ДРИЙМ ТИМ, който постигна огромни Успехи в УЕФА и за 1 път влезна в Шампионската Лига, където, ако Мустака най-накрая се бе сетил да си отвърже Кесиата поне за участието в Шампионската Лига, имахме дори шанс да прескочим и Групите на ШЛ и да играем напролет в УЕФА измествайки Вердер-Бремен.
Докато сега много ме е яд и то няма как да не ме яд, че след толкова дълги години, в които Мустака се криеше, най-накрая Гонзо и Ясен са го юрнали да отвърже кесията това Лято на 2010 година и се накупиха един куп класни Футболисти! Това се случва за пръв път от много години насам! Мустака да си отвърже най-накрая Кесиата и за голямо съжаление сега сме на път да си опропостим и провалим хубавата селекция, и много хвърлени пари това лято. И ако това наистина вземе, че се случи тогава имайте в предвид, че Мустака така ще завърже кесията си, че за много дълги години напред няма да видим повече Пари в Левски!
Така, че сега Ясен Петров и Гонзо получиха уникалния Шанс да разполагат с Парите на Мустака, така както Наско и Мъри не са се къпали в толкова много пари за 4-те им години начело на Левски!
Спомням си преди 6 години, когато Треньор беше младия и неопитен Мъри Стоилов и Директора му Наско Сираков. Тогава в Левски години наред не се извади пукнат лев за селекция, минаха 2-3 лета и никакви пари Мустака не вадеше за Селекции, а на Наско и Мъри ни убеждаваха как така без пари щели да постигнат някакви резултати....и уви на пук на приказките и убежденията, в които ние не вярвахме и искахме и тогава тоз "Мустак" да вземе да си отвърже най-после кесията и да купи малко футболисти, та тогава изведнъж от нищото без пукната пара, Наско и Мъри вземаха, че изградиха уникален ДРИЙМ ТИМ, който постигна огромни Успехи в УЕФА и за 1 път влезна в Шампионската Лига, където, ако Мустака най-накрая се бе сетил да си отвърже Кесиата поне за участието в Шампионската Лига, имахме дори шанс да прескочим и Групите на ШЛ и да играем напролет в УЕФА измествайки Вердер-Бремен.
Докато сега много ме е яд и то няма как да не ме яд, че след толкова дълги години, в които Мустака се криеше, най-накрая Гонзо и Ясен са го юрнали да отвърже кесията това Лято на 2010 година и се накупиха един куп класни Футболисти! Това се случва за пръв път от много години насам! Мустака да си отвърже най-накрая Кесиата и за голямо съжаление сега сме на път да си опропостим и провалим хубавата селекция, и много хвърлени пари това лято. И ако това наистина вземе, че се случи тогава имайте в предвид, че Мустака така ще завърже кесията си, че за много дълги години напред няма да видим повече Пари в Левски!
Така, че сега Ясен Петров и Гонзо получиха уникалния Шанс да разполагат с Парите на Мустака, така както Наско и Мъри не са се къпали в толкова много пари за 4-те им години начело на Левски!