Левски-Лил тема за мача.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Левски-Лил тема за мача.

Мнениеот Cesc Fabregas » 02 ное 2010 21:57

Blue_Lion написа:Абе бате да играят със сърце за ЛЕВСКИ,пък както ще да свършва мача ! Важно е и ние по трибуните да създадем Оникална атмУсфиьера и да се насЕрат ония псета :twisted:

ТИ СИ ЛЮБОВТА...

И аз съм на абсолютно същото мнение!
ТИ СИ ГОРДОСТТА...
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 02 ное 2010 22:01

В НАШИТЕ СЪРЦА...
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 02 ное 2010 22:51

КОЙ НЕ СКАЧА И НЕ ПЕЕ,ТОЙ ЗА ЛЕВСКИ НЕ МИЛЕЕЕ Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Изображение

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 02 ное 2010 22:57

KAKВО Е НЕБЕТО
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
controller
Контакти:

Мнениеот controller » 03 ное 2010 00:24

Четох някъде ,че Акалски ще излезе срещу Лил на вратата...? Щото ако е така ... може да имаме огромни проблеми ...
Изображение

finnan
Контакти:

Загуба от Лил съвсем ще довърши Левски

Мнениеот finnan » 03 ное 2010 00:28

Петър Захариев

Три поредни загуби и отдалечаване от тъй мечтаната титла. Това се случва в Левски, където до скоро всичко бе розово, но вече е в тъмни краски.Проблемите на „Герена" не са никак малко, а идва мач с Лил, който може съвсем да довърши доскорошния лидер в „А" група.Загуба от французите ще бъде фатална както за отбора, който ще загуби напълно вяра във възможностите си, така и за ръководството, което ще бъде доста компроментирано. И за феновете, голяма част от които скоро няма да стъпят на мач на любимия си отбор.Всъщност „сините" заложиха доста отдавна бомбата под себе си и бе само въпрос на време тя да избухне. На първо място за това е виновен треньорът, колкото и да се опитва да го защити неговият пряк началник Георги Иванов-Гонзо.Наставникът Ясен Петров така и не пожела да промени схемата си на игра и превърна Гара Дембеле в незаменима част от състава си. Без него в Левски не знаят какво да правят.И когато французинът не вкарва, а то не може да го прави във всеки мач, защото такива футболисти просто няма, отборът страда. Страда и самият Дембеле, който се чувства комфортно само, когато зад него е Дарко Тасевски.Да, но македонецът често е или контузен или наказан (както е в момента). И на Гара няма кой да му я подаде, защото на „Герена" така и не привлякоха качествен играч на този пост.Вместо това взеха Андвеле Слори, който е напълно ненужен, тъй като отдясно тимът разполага с Даниел Младенов и младока Сашо Киров.Петров така и не видя, че тази двойка централни защитници не става. Иво Иванов и Йордан Милиев може да са чудесни бранители, но заедно правят повече грешки, отколкото първолак на първия си писмен тест по литература. На всичко отгоре от тима, може би с право, бе изгонен Шакиб Бензукан и сега тези двамата нямат алтернатива.Вина има и Георги Иванов, който изпусна контрола от съблекалнята. Самият Гонзо признава, че играчите ги е обхванала звездоманията и си мислят, че са постигнали всичко с Левски.Да, но не са. Биха 2 шведски и 1 белгийски отбор и решиха, че са спечелили Шампионската лига. А после ги мачкат Сливен и Локомотив (Пд), а Литекс ги излъга по най-нелепия начин.Лошото е, че и самият Гонзо вече няма полезен ход. Евентуални глоби или други санкции само ще увеличат напрежението върху отбора, което ще бъде фатално.А идва мач с Лил, който ако бъде спечелен, ще остави шансове на левскарите да се класират напред в Лига Европа. Което с оглед на показваното в последния месец ще бъде напълно незаслужено.Но пък с оглед на това, че предстои пауза от първенството, може нещата да бъдат коригирани. Предстои зимна подготовка с контролни мачове, в които промяната може да бъде извършена безболезнено. Стига да бъдат привлечени поне двама, а защо не и трима качествени футболисти.И двамата ръководители - Георги Иванов и Ясен Петров да си научат урока от тази есен. Която стартираха по възможно най-добрия начин, но са на път да финишират по най-лошия....

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 03 ное 2010 00:34

controller написа:Четох някъде ,че Акалски ще излезе срещу Лил на вратата...? Щото ако е така ... може да имаме огромни проблеми ...

Кво значение има бе...Нашите мачове така или иначе започват при 1:0 за другия отбор,заради защитата ни ама кво да се прави,сглобяваме отбора в движение ! Гонзо обеща по-силен Левски след Нова Година и му вярвам !

Подкрепа 90 мин. по трибуните и на терена 11 лъва в синьо,резултата не е важен,както и точките !

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ :!:
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 ное 2010 10:12

Не знам дали ще бием, ама си мисля, че ще играем добре. Независимо от схема и състав. Много хора объркват мачовете от вътрешния шампионат и Европа. Не съм сигурен, но мисля, че когато Атлетико взеха "Уефа" бяха 15-ти в класирането, така че ... :mrgreen:
Отново си създаваме някакви истерии около клуба, което е тъпо. Дали става Ясен за треньор на този отбор, дали има играчи, които не са за "Герена"... все въпроси, които няма начин да им се отговори твърдо. Всеки си има негово мнение, а истината е някъде там.
Във футбола няма готови рецепти, но правят ли се истерии за щяло и не щяло, колата ще се обърне.
На мен ми хареса играта ни в Лил, за разлика от тази в Португалия и тук срещу Гент. Срещу белгийците играхме отвратително в защита и победихме. Срещу Лил играхме дисциплинирано, правилно и загубихме.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 03 ное 2010 10:27

Отностно дали Ясен става за Левски,това ще го разберем пролетта,не сега ! Както и кои играчи имат бъдеще в клуба и кои не ! Вярвам на Гонзо,а той обеща по-силен ЛЕВСКИ след Нова Година ! Поне според мен е прав,защото миналия сезон много бързо го забравихме ;) Отностно мача утре,ами прави ми впечатление,че преди мачове в Европа все бием в първенството,тръгваме с очаквания и после к*Рец ! Сега никой не очаква победа,паднахме от Локото съвсем заслужено и се надявам това да е добър знак...да не предизвиквам съдбата де,тя си знае най-добре ! Не забравяйте говеда...100 % подкрепа по трибуните,за да видим ЛЪВСКАТА ИГРА НА ОНЕЗИ ДОЛУ В СИНЬО - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ :!:
Изображение

Върни се в “Архив”