rhaegar написа:Аз бих праснал двойките на Херез, Нумансия и Селта
Разгледах всички мачове от купата и т'ва дет го говориш има смисъл, но тия мачове по-подходящи за система. Може и да пусна една
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Аз бих праснал двойките на Херез, Нумансия и Селта
Middlesbrough написа:ако го нямаше Касияс , отдавна щяхте да сте в сегунда дивисион
RENAULT написа:Middlesbrough написа:ако го нямаше Касияс , отдавна щяхте да сте в сегунда дивисион
Да както и Рамос,Роналдо,Кака,Алонсо,Марсело тогава можем да отидем в сегунда дивисион![]()
![]()
![]()
Middlesbrough написа:RENAULT написа:Middlesbrough написа:ако го нямаше Касияс , отдавна щяхте да сте в сегунда дивисион
Да както и Рамос,Роналдо,Кака,Алонсо,Марсело тогава можем да отидем в сегунда дивисион![]()
![]()
![]()
виж че са бъзикаме с божку и фена на Атлетико бе , ти пак си недоразбрал![]()
![]()
![]()
Middlesbrough написа:ако го нямаше Касияс , отдавна щяхте да сте в сегунда дивисион
Жозе Моуриньо заяви, че може да се справи с напрежението да бъде треньор на Реал Мадрид, защото е Специалния Хуан.
Моуриньо заяви, че пристигането му е уникално за Реал Мадрид, защото репутацията му означава, че Моуриньо отива в "друг велик клуб".
"Моят профил като треньор е много по-различен от това, което са имали Мадрид досега. Ако нещата потръгнат зле тук и аз трябва да си тръгна, още на следващия ден ще имам нов клуб. Но не Палмейрас или Гава, или клуба на родния ми град. Аз отново ще бъда с някой от най-добрите тимове в света. Тази персонална стабилност, който имам ми позволява да кажа, че съм идеалният човек за Мадрид, защото не ме е страх от нищо. Реал има нужда от стабилност и аз съм тук, за да им я дам. Често Реал са във футболен конфликт - треньор след треньора, този отбор има нужда от стабилност. Ние сме конструкцията, етап от проекта", допълни Специалният Хуан.
bojkyy написа:Ядосаха Жозе, сега и Бог не може да го спре
megan fox написа:bojkyy написа:Ядосаха Жозе, сега и Бог не може да го спре
Бог? Тоз пък кой е, никога не съм го чувал?!![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта