storm написа:Отидете у приятел или у някой Еврофутбол/Кръчма/Пъб/Заведение .
А бе мен ми писна всеки мач да се моля като циганче за баничка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
storm написа:Отидете у приятел или у някой Еврофутбол/Кръчма/Пъб/Заведение .
Още е много рано за линкове за мача.100% съм сигурен обаче,че ще се намерятUltraBlue. написа:Искам да ви питам някой има ли някаква представа дали ще има линкове за мача някъде.. от тази ТВ+ едва ли .. но мисля че ще пуснат стрийм от някоя чужда телевизия някой да знае нещо ? И пускам нова тема щото тая старата почти не се преглежда , за това пиша тази
NeRaDzYrA написа:Никито![]()
Манолев![]()
Миланов![]()
Иванов![]()
Стоянов
Петров![]()
Пеев
Петров![]()
Ангелов
Попов![]()
Божинов
gerganaa написа:NeRaDzYrA написа:Никито![]()
Манолев![]()
Миланов![]()
Иванов![]()
Стоянов
Петров![]()
Пеев
Петров![]()
Ангелов
Попов![]()
Божинов
добре си го измислил обаче не съм съгласна с емоцията за Миланов. Момчето си иляво не е неговият пост но мисля че се справя
А за Никито съм съгласна макар добрите мачове за Твенте
boston celtics написа:Още е много рано за линкове за мача.100% съм сигурен обаче,че ще се намерятUltraBlue. написа:Искам да ви питам някой има ли някаква представа дали ще има линкове за мача някъде.. от тази ТВ+ едва ли .. но мисля че ще пуснат стрийм от някоя чужда телевизия някой да знае нещо ? И пускам нова тема щото тая старата почти не се преглежда , за това пиша тазиА и един от коментаторите на ТВ + каза,че телевизията може да се гледа и от сайта в интернет
Незнам дали е вярно,така и не проверих,защото имам Булсат
Ама незнам,може и да може
Караджов написа:емчи как става така? мача кат не се е играл? се едно си измисляш
NeRaDzYrA написа:Караджов написа:емчи как става така? мача кат не се е играл? се едно си измисляш
не си измислям аз съм маг Светлина![]()
Нали тва е смисалът, да се посмеем на техен гръб, да използваме въображението си..не зимай всичко насериозно
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта