Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот groti » 18 май 2010 20:22

L_Messi написа:Трябва ни нов треньор, който да проведе добра подготовка. Мисля, че последният, който направи добра подготовка на Левски, беше Вили Вуцов, но той пък се издъни в други елементи от треньорството ;)

Е къде се издъни Вуцан? Загуби един мач :)
Иначе относно Димовци и прочие,ако ще правим трансфери да са на футболисти с качества.Иначе юношите,пък аз ЛЕ така и така съм я отписал. По-добре да правим отбор,отколкото да събираме ненужните на отборите по-назад от нас в класирането
110 години любов!

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 18 май 2010 20:52

На Левски му трябва качество а не 8-9 нови от тук споменаваните нито един освен камбуров да се е доказал че става за нещо
нито Димо,Цветанов,Дембеле и тн.Трябват ни по един нов във всяка линия и сме готови,пример Старокин става играе бек,и халф две години високо ниво,Даксон играе навсякъде в халфовата линия и Камбуров отпред.На критиците ще кажа че той е на 29 и миналата година Интер купиха Милито които е на 31 за 30 милиона не ги сръвнявам но казвам,в Камбура има хляб и не е възрастен на перфектни години е.Примирен състав-включван Бандата защото е свободен агент и е наша юноша

Петков
Бандаловски Бензукан Милиев Старокин
Гаджев Тасевски
Даксон Жо

Камбуров Йовов
п.с Резерви Юноши-Станчев,Генев,Балджийски,Бардон,Иса,Киров,Табаков

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 18 май 2010 21:09

Само свободни агенти ще се вземат.Не свикнахте ли вече? Батков няма да даде пари за качествени футболисти.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 18 май 2010 21:23

Ще помоля за повече спам в тази тема.Винаги около 73-тата страница батков прави ТрансферЪ,а вече не издържам на напрежението :lol:
110 години любов!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 18 май 2010 21:42

LaRgO написа:Само свободни агенти ще се вземат.Не свикнахте ли вече? Батков няма да даде пари за качествени футболисти.

Да. И Баждеков го каза - ще се търсят предимно играчи с изтекли договори. Аз лично нямам проблем с това, стига спортно-техническото ръководство да си върши по-добре работата с наличните играчи и тези, които ще дойдат със свободен трансфер.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 18 май 2010 21:51

L_Messi написа:
LaRgO написа:Само свободни агенти ще се вземат.Не свикнахте ли вече? Батков няма да даде пари за качествени футболисти.

Да. И Баждеков го каза - ще се търсят предимно играчи с изтекли договори. Аз лично нямам проблем с това, стига спортно-техническото ръководство да си върши по-добре работата с наличните играчи и тези, които ще дойдат със свободен трансфер.

Поне да вземат добър треньор

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 18 май 2010 21:52

Подготвям страхотни трансферни удари за Левски. Феновете да са спокойни, ще видят един силен Левски в Лига Европа", заяви Тодор Батков.
„До представянето на отбора на 9-и юни спирам с всякакви изявления. Ще се съсредоточа върху това да създам още по-добра организация в клуба и да привлечем страхотни футболисти, които да направят публиката на Левски щастлива", каза още Тодор Батков.
Собственикът на Левски е сериозен оптимист за представянето на Левски в евротурнирите тази година.
„Доволен съм от класирането за Лига Европа. Този път ще оставим сериозна диря в този турнир", завърши Батков.

Тези думи на Батков трябва да се поставят в рамка. И в края на годината, ако нищо от това не се е изпълнило, да му се търси сериозна сметка, а ако успее, да му се отдаде заслуженото уважение. Защото на думи всичко е лесно, и много пъти вече феновете останаха излъгани, но е крайно време и той, най-накрая да вземе да свърши нещо като хората.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 18 май 2010 21:55

THE G.A.M.E написа:Нито един от двамата не е добре !
Имаме си талантливи юноши .....на които трябва да се даде шанс !

Имах предвид това, че Момчил е по-добър от Димо.
А иначе съм съгласна относно юношите.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 18 май 2010 22:03

Я да взема да се направя на екстрасенс. Виждам как Левски ще продаде още 2-3 играчи (най-вероятно Жо и Тасевски). Виждам, че трансферните удари, за които Батков говори ще са Камбуров и Иво Иванов. Това виждам за сега. А това което всеки знае вече е, че това са поредните глупости, които Батков разправя. Докато тоя се води собственик на Левски ще е така. Ще се продава всичко живо за което има някаква оферта, ще се вземат играчи, които са за пенсия вече или някакви играчи за мижави пари. Лошото е, че все по аматьорски почна да се работи в Левски.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Spasov_bg
Контакти:

Гара Дембеле в Левски

Мнениеот Spasov_bg » 18 май 2010 22:18

Аз съм ЗА.

Върни се в “Архив”