Ще извадят ли ЦСКА, заради нахлуването на феновете в Мездра?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

difeza
Контакти:

Re: браво на европубликата !!!

Мнениеот difeza » 21 мар 2010 17:14

hlucho написа:
maximalniq написа:
hlucho написа:сините да мълчат!

Ще нахлуеете и в дома ми ли? :lol:

Ходи си пий хапчетата бре! Това е ненормален стадион или кат си седиш в къщи не ги разбираш много тези неща! А домакините защо не са подсигуриле адекватна полиция или говеждото отроче Бачев пак пести пари!

Не могат да ги пипнат за охраната ЛОКОТО.Щом съдията е разрешил мача да започне,значи е отговаряла на условията за провеждане на футболни срещи.Друг е въпроса,че частни охранителни фирми не трябва да охраняват футболни срещи.

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 21 мар 2010 17:14

ivaka написа:Не разбирам защо, като ви стане напечено все пишете за Батков.
Той си е наша грижа, Вие гледайте Вашите ТИТАНИ...
А за болката ми става ясно, като ти гледам размера на поста.
Дълго си събирал мъка и омраза...

сори ,пич ,мислех те за интелигентен... не ми пиши повече,сбърках ,че ти отговорих :roll:

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 21 мар 2010 17:15

За съжаление докато има такива фенове по стадионите нормалните хора няма да стъпят на мач!Вярно че нивото е такова че трябва да си дрогиран за да ги гледаш тия смешници но такива случки ще разкарат от трибуните и обикновените мазохисти!Днес дрогираните в червено опозориха клуба си ,утре могат да го направят дрогираните в синьо!Докато не започнат да се взимат адекватни мерки срещу тези мърши и .... не знам как да ги нарека още, нищо не може да ме накара да отида на стадиона !

Cukyens
Контакти:

Мнениеот Cukyens » 21 мар 2010 17:15

Ако извадят Цска от групата , което е доста съмнително => не трябва да започнат в " Б " , а от "В" гр. !

Потребителски аватар
pinkopinkito
Контакти:

Мнениеот pinkopinkito » 21 мар 2010 17:16

groti написа:
antonio написа:Oт ЦСКА съм... Отборът ни днес игра ужасяващо.... Това не са феновете на ЦСКА !!! Това са наркоманите на Дучето !!!! Искам възможно най-тежките санкции за нашия клуб !!! Защото така става пречистването.... Отвратително

Евала за мнението. Аз лично съм много разочарован от маймунските звуци с които дразнеха вратаря на Славия вчера. Просто трябва да има жестоки наказания за всички,не само за малките

+1 и за двата коментара!!!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 21 мар 2010 17:16

difeza написа:Не могат да ги пипнат за охраната ЛОКОТО.Щом съдията е разрешил мача да започне,значи е отговаряла на условията за провеждане на футболни срещи.Друг е въпроса,че частни охранителни фирми не трябва да охраняват футболни срещи.

Защо ? Защото БГ феновете са Червените кхмери? Трябва да ги пази S.W.A.T. ? Дето викаше един хубосник "Викайте танковете". Искаме да няма полиция по стадионите,после защо има полиция по стадионите...
110 години любов!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 21 мар 2010 17:18

hlucho написа:
Blue_Lion написа:Сега ще ми хареса,да изкарат Локо (Мз) виновни за всичко,ЦСКА ще ги накажат за два-три мача и няква финансова санкция и така... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ми кой е виновен, домакините!

Да...именно домакините нахлуха на терена започнаха да се бият с "майките с колички" ! Айде моля ти се,свали червените очила ;)
Изображение

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 21 мар 2010 17:18

Разликата между АНглия и БЪЛГАРИЯ ЛИ ИСКАТЕ?!!? ЗАКОНИТЕ! Е ТОВА! Я ги вижте като дойдат простаците по Бг черноморието какво правят... ПРОСТОТИИ, но като няма закони АНархия!

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 21 мар 2010 17:19

TheClub написа:Разликата между АНглия и БЪЛГАРИЯ ЛИ ИСКАТЕ?!!? ЗАКОНИТЕ! Е ТОВА! Я ги вижте като дойдат простаците по Бг черноморието какво правят... ПРОСТОТИИ, но като няма закони АНархия!

+++10000

Cukyens
Контакти:

Мнениеот Cukyens » 21 мар 2010 17:20

В Англия са същите , даже и по-зле треперят да правят простотии , но не става , защото помнят наказанията след " Хейзел " ! За да не се стига до такива трагедии , наказанията трябва да се налагат от по-рано !!!

Върни се в “Архив”