Левски-Славия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- per4i_vd
- Контакти:
Re: Левски-Славия
утре съм на стадиона , пък каквото стане, ако ще да ни бият , разберете , че трябва да сме там и да подкрепяме отбора, сега само това е важно.Титла няма да има, нека поне застанеме зад отбора и да го подкрепиме, за да се види, че не сме левскари не само когато отбора печели титли и побеждава, трудните времена предстоят , повярвайте ми, така че моля ви , нека повече хора да идем на стадиона и да покажем , че сме истински привърженици на нашия отбор, и истински Левскари, пък ако ще да завършиме на 10-то място...... 
Днес заложих 3 000 лева в Еврофутбол за победа на Левски. Коефициента / 1.25 / е много нисък , но пак ще изкарам някой лев. Преди малко заложих на четири места в интернет по 250 евро = 1 000 евро при среден коефициент 1.50 и утре ще изкарам хей така от нищото около 1 800 лева чиста печалба. Е така се правят пари от БГ първенството. А вие тук си рекламирайте идеите и да не ви пука ... Колкото по дълго агент Батков е на власт , толкова повече пари ще влизат в джоба ми. Аз лично съм много доволен от неговата работа през годините в ПФК Левски. Да иляди там ... 
viroglav написа:Днес заложих 3 000 лева в Еврофутбол за победа на Левски. Коефициента / 1.25 / е много нисък , но пак ще изкарам някой лев. Преди малко заложих на четири места в интернет по 250 евро = 1 000 евро при среден коефициент 1.50 и утре ще изкарам хей така от нищото около 1 800 лева чиста печалба. Е така се правят пари от БГ първенството. А вие тук си рекламирайте идеите и да не ви пука ... Колкото по дълго агент Батков е на власт , толкова повече пари ще влизат в джоба ми. Аз лично съм много доволен от неговата работа през годините в ПФК Левски. Да иляди там ...
Браво бе и какво искаш да ни кажеш, че си заложил и все едно знаеш, че Левски ще победят Славия като домакин... ами няма нищо по-резонно от това да стане 1-ца, ама дано да стане някой X да видим после как ще се криеш по форумите...
Да не говорим, че в Еврофутбол има ограничение от 3 мача и няма как да заложиш само на Левски-Славия, да не говорим, че нямаш толкова пари 5000 лв общо да залагаш, да не говорим, че си някой опикан пубертет на 16-17 години...
someone,ами значи,че е прекалено голям оптимист или има проблем как да си харчи парите.
То няма лошо да заложиш малко пари на Левски,ама толкова... си е безумие. 
Само Черно море.
Никой ли няма да се сети да пусне инфо с историята на този сблъсък ?? Дори и емблемите липсват ??? Много слабо изготвена тема за такъв интересен мач ....
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
- slavia_forever
- Контакти:
Siegfried написа:Никой ли няма да се сети да пусне инфо с историята на този сблъсък ?? Дори и емблемите липсват ??? Много слабо изготвена тема за такъв интересен мач ....
В исторически план сините са безмилостни на Герена срещу белите. Балансът там е 11 играни мача, 9 победи за Левски, едно равенство, една победа за Славия и голова разлика 9:2 за Левски. Причините двата отбора да играят толкова малко мачове на клубния стадион на сините са две. Първата е, че Левски играе на Герена от пролетта на 1963 г., а втората е, че по време на комунизма, имаше решение на Българската футболна федерация мачовете между софийските отбори да се играят на Националния стадион.
През последните десет години по една или друга причина, Левски тотално доминират срещу Славия, независимо къде се играят двубоите. От 22 мача те имат 16 победи, 5 срещи са завършили наравно, а Славия е взела само една победа. Головата разлика е 45:12 за Левски. Единствената победа за белите за последните 10 години е на 8 март 2003 г. с 2:1. Тогава треньор на Славия е Миодраг Йешич, като загубата предизвика уволнението на Славолюб Муслин от Левски. Предишният успех е на 9 декември 1998 г. с 3:0 на стадион "Овча купел" в мач за Купата на България.
Най-голямата победа на Левски е 5:0 на 28.10.2005 г. на стадион "Георги Аспарухов". Треньор на сините бе Станимир Стоилов, на два пъти вкараха Боримиров и Домонвчийски и един Телкийски. Още три пъти сините са били с 4:0. Това става на 13.10.1971 г., стадион "Васил Левски" (Панов, Кирилов - 3), 04.04.1982 г., стадион "Васил Левски" (Курдов, Барзов, Вълчев, Пл. Цветков), 29.05.1983 г., стадион "Васил Левски" (Емил Велев - 2, Гочев - 2).
Славия бие с 4:1 сините на 26.10.1958 г. на стадион "Васил Левски" с попадения на Гугалов, Ал. Василев, Ташков - 2, попадението на сините бележи Соколов.
Силно се надявам днешният мач, да не подкрепи общия негативен баланс от мачовете на ст. "Георги Аспарухов" и УСПЕХ НА БЕЛИТЕ!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Пичове,който ще ходи да вика и за мен ! Много се бях наточил за тоя мач,ама се оказа че няма да мога да отида

100 % САМО ЛЕВСКИ
100 % АНТИ-баткOFF !
100 % САМО ЛЕВСКИ

- modor
- Контакти:
Blue_Lion написа:Пичове,който ще ходи да вика и за мен ! Много се бях наточил за тоя мач,ама се оказа че няма да мога да отида![]()
100 % САМО ЛЕВСКИ100 % АНТИ-баткOFF !
Aз ще викам и за тебе
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
modor написа:Blue_Lion написа:Пичове,който ще ходи да вика и за мен ! Много се бях наточил за тоя мач,ама се оказа че няма да мога да отида![]()
100 % САМО ЛЕВСКИ100 % АНТИ-баткOFF !
Aз ще викам и за тебе
Благодарско ! САМО ЛЕВСКИ
П.П. AC\DC,а ?

Левски-Славия
Интересен сблъсък на най старото столично дерби, погледнато от позицията на класиране и състояние на отборите. За мен този мач е 1Х2. Просто нямам фаворит.
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!