[18.11.09г.] Малта - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Re: [18.11.09г.] Малта - България
Честита победа на всички 

bambam написа:YoTheReal написа:Щяхме. Е и какво от това ? По-добре да губим и мижавите контроли, да не се заблуждаваме, че Малта (които между другото имат страхотен стадион!) е критерии. Просто Бербатов в националния е абсолютна скръб. Тия 48 гола просто не знам от къде ги извадиха, няма нито един срещу сериозен противник.
20 гола ги изкара от приятески срещиГолемия голмайстор
И баба знае така
Щом баба ти знае как се вкарват голове Мъри да я вика. И сме се класирали на Евро 2012
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Рос,само че Бербо ги е вкарал,а не се класираме никъде и то далеч преди Мъри 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:Рос,само че Бербо ги е вкарал,а не се класираме никъде и то далеч преди Мъри
Не че се заяждам, но не бе толкова далеч... в сравнение с това което ни чака
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
ros написа:acmilan написа:Рос,само че Бербо ги е вкарал,а не се класираме никъде и то далеч преди Мъри
Не че се заяждам, но не бе толкова далеч... в сравнение с това което ни чака
И аз не се заяждам,но 5-0 и два пъти по 3-0 от Швеция,3-1 от Хърватска,6-0 от Чехия,0-2 от Дания,1-1 с Малта,0-0 и 1-1 с Албания,2-2 с Черна гора,0-0 с Грузия,нито една победа над стойностен отбор,тези факти май тежат доста в подкрепа на моето мнение,че съвсем не е в Мъри проблемът.И уверявам те,имаме сериозен шанс с този треньор да се класираме.Може и смешно да ти изглежда това твърдение,но...както и да е,дълга е темата.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Да наистина. Нощта е дълга и мнооого смях ме чака. И сега сериозно...Ще съм първия, който ще се извини на Мъри ако ни класира за нещо ОБЕЩАВАМ, но много по-реално ми изглежда да си спестя извиненията. И с нищо той няма да ме компенсира като ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТТА
ros написа:Да наистина. Нощта е дълга и мнооого смях ме чака. И сега сериозно...Ще съм първия, който ще се извини на Мъри ако ни класира за нещо ОБЕЩАВАМ, но много по-реално ми изглежда да си спестя извиненията. И с нищо той няма да ме компенсира като ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТТА
Ако искаш се смей,все ми е тая.Истината е,че си против него поради клубна принадлежност,което е доста тъпо.Дано наистина си спазиш обещанието...
Щом съм обещал ще го изпълня... А относно клубната принадлежност - не си прав. Мъри игра и за ЦСКА и даже вкара на Левски. Но си е простоват, за да не кажа прост и е по - голям балон от този, който от време на време надуват пред НДК
ros написа:Щом съм обещал ще го изпълня... А относно клубната принадлежност - не си прав. Мъри игра и за ЦСКА и даже вкара на Левски. Но си е простоват, за да не кажа прост и е по - голям балон от този, който от време на време надуват пред НДК
Дано наистина не е заради клубната принадлежност.Аз не деля националите и тренера им по цветове,дано и другите не го правят.А за балона,ще видим какво ще стане.Смятам,че всеки българин иска да се класираме.
И кво сега - с Албания и Кипър сме равностойни, ама още сме по-добри от Малта, макар, че и с тях вече има драма в мачовете? И от десетина години в България не се е появил нито един поне средно качествен млад футболист, ако не броим Божинов, който ни дойде от Италия. Та това превъзходство и то май няма да е още задълго.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.