kingofpop написа:
не виждам как скоро ще сте пак на финал на ШЛ. Според мен имахте огромен късмет тая година, но не ми се спориВъв Вл не знам, но налегнат ли ви контузии приключвате. Нямате скамейка, а едва ли втора поредна година ще ви върже да изкарате без контузии. ФА Къп и Карлинг са ясни, там Клоп пада нарочно още първите мачове
П.П. Суперкупите не ги броя разбира се, аз даже не се радвам вече като вземем тъпата суперкупа на Испания
Кажи ми един мач на елиминациите, в който сме били по-слаби от съперника. Аз се сещам само за един - гостуването на Порто, когато първото полувреме бяхме супер неадекватни и добре, че вкарахме случайния гол на Мане, че да заиграем по-спокойно. Единствените мачове в ШЛ този сезон, в които бяхме тотално надиграни, са в Неапол и Белград, но там има и доста сериозна доза подценяване, не мога да си го обясня по друг начин. При положение, че ви надиграхме и в двата мача, надиграхме и Байерн, класите с Порто изобщо няма смисъл да ги сравнявам - къде виждаш късмет в случая? По-скоро с късмет спечелихме през 2005-та, Юнайтед с късмет спечели през 99-та, Челси и Интер като станаха европейски шампиони и т.н. Специално последните 2 отбора помниш какви мачове направиха срещу вас, ритахте, блъскахте, греди целихте, но не иска да влиза и това е.
Дори бих казал, че миналия сезон имахме повече късмет по пътя към финала. Първо отмениха редовен гол за Сити за 2-0 на реванша още първото полувреме и не се знаеше дали няма да ни отстранят още евроидиотите на Пеп. После на реванша с Рома ако имаше още 5 минути не се знае дали нямаше да вкарат мача и в продължения както ни подпукаха в последните 10 минути, а ние бяхме тотално неадекватни и спечени. Няма как да стигнеш 2 поредни финала в Шампионската лига, разчитайки само на късмет. Клоп 3 поредни сезона в ЕКТ с Ливърпул не е отпадал на елиминациите. Това са 10 поредни победи на елиминациите (11 ако броим плейофа с Хофенхайм от миналия сезон) и включват мачове с Манчестър Юнайтед, Борусия Дортмунд, Манчестър Сити, Байерн Мюнхен, Барселона, че дори и онази Рома, която помниш какво ви причини. Не те знам какво виждаш, ама явно не виждаш много добре, щом "не виждаш как скоро ще стигнем пак финал".

ПП. Суперкупите са ясни, мисля, че само в Италия я броят за официален трофей. Единствената Суперкупа, която има значение, е тази на Европа.