Обединение,сега,веднага!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Обединение,сега,веднага!

Мнениеот GOLEADOR » 25 юли 2016 16:30

HekakaB написа:
GOLEADOR написа:
miro_rz написа:Писах повече от нужното и спирам да спамя излишно . Демократична държава сме и всеки да прави каквото си иска .
Ще се видим на терена и там ще си мерим работите . Живи и здрави и дано всичко с ЦСКА се нареди .

Така си и мислех.Отговор няма да получа.Защото няма как да се подиграваш на отбор създаден от фенове.А обедини ли се този отбор с ЦСКА на ГГ падат закачките към ЦСКА.Както и да е,жив и здрав да си.

Абре ти май и днеска си забрайл да пиинеш аповете? Как от два отбора нямащи нищо общо с ЦСКА, ще стане ЦСКА?Осъзнаваш ли какви глупости пишеш?

За сега нямат.До края на Август ще стане ясно решението на съда за ОП на ГГ.За мен бе интересно да разбера защо фен на Лудите се притеснява от отбор създаден от фенове.Ако плана се приеме всичко е ясно,оздравява се ЦСКА и се обединява с това на ГГ.Ако през това време и ЦСКА на феновете се е събрал с това на ГГ всички отново ще бъдем заедно на Армията.Като си спестим тези обиди от видеото.Щото не виждам ако това продължава как ще се погледнем в очите като пак се съберем на Армията!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 25 юли 2016 16:34

ГГ да дава пари на държавата?Ти май си пропуснал хапчетата няколко дена подред. :lol: :lol: :lol:
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 25 юли 2016 16:38

HekakaB написа:ГГ да дава пари на държавата?Ти май си пропуснал хапчетата няколко дена подред. :lol: :lol: :lol:

Разбирам,че за теб човек който вярва до последно в оздравяването на армейците е луд,но аз съм фен на ЦСКА и"тази безгранична лудост" е в кръвта ми.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 25 юли 2016 16:42

GOLEADOR написа:
HekakaB написа:ГГ да дава пари на държавата?Ти май си пропуснал хапчетата няколко дена подред. :lol: :lol: :lol:

Разбирам,че за теб човек който вярва до последно в оздравяването на армейците е луд,но аз съм фен на ЦСКА и"тази безгранична лудост" е в кръвта ми.

Знаеш ли докога е бил последния срок за поправки в плана на Ганчев? На Божков изтече в петък.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 25 юли 2016 16:45

Red Warrior написа:
GOLEADOR написа:

Знаеш ли докога е бил последния срок за поправки в плана на Ганчев? На Божков изтече в петък.

По Канак3 обявиха,че до края на август съда ще каже дали ОП на ГГ е приет.В други медии се твърди,че срока е средата на август.Кое ще излезе вярно скоро ще разберем.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 25 юли 2016 16:47

GOLEADOR написа:
Red Warrior написа:
GOLEADOR написа:

По Канак3 обявиха,че до края на август съда ще каже дали ОП на ГГ е приет.В други медии се твърди,че срока е средата на август.Кое ще излезе вярно скоро ще разберем.

Ама той внесъл ли е поправки в плана както поиска съда, защото аз не съм чул подобно нещо?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 25 юли 2016 16:50

Айде мисли логично малко бре.Знам че ти е трудно, ама се запитай, щеше ли ГГ да мести Литекс в София, ако мисли да плаща нещо?
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 25 юли 2016 16:50

Драги авторе на темата, драги негови съидейници - съчувствам ви. Наистина. Няма полезен ход.
Любимият ви клуб за малко да бъде наречен "Лупи", сложиха му борец за шеф, изритаха го от дома му, гавриха се с него, изнасилваха го, убиха го, а имането му бе разграбено от убийците.
Те искат сега и душите ви. Ако няма друг начин, друг морал - дайте им ги. Щом сте склонни да ги прежалите.
Те ще ви подарят купата, ще ви докарат Удинезе, ще ви пуснат за без пари, ще ви купят с далавера емблема и тенекета от музея.
Ако това ви върши работа - влизайте им в схемата, това е положението. Но да се правите, че всичко изведнъж става ОК, щото имаме четири букви, Армията и ще се обединим с още 5-6 ЦСКА-та - амиииии..... НЕ СТАВА. Няма кого да излъжете, даже и себе си не можете. Надявам се! Като останете насаме в кенефа няма как да си кажете, че Стойкас Стоилас, Чавдар Етрополе на Ротманса, Литекс (с прословутото 8-0), ограбените 30 милиона от хора, които са си ги заработили, плюс държавната намеса на правителството за да има първенство със ЦСКА, са "непорочното зачатие" или пък "чудесното възкресение".
Единственото успокоение е: времето минава, и както никой днес не помни истината за 1948, така след 60 години никой няма да помни истината за 2016. Ако този проект просъществува, всички ще му викат ЦСКА и децата и внуците ви ще спорят на тема история и справедливост, ще вадят вестници и закони, за да защитават една или друга позиция и да броят титли и победи в дербитата.
Обаче всички останали, докато сме на света, сме натоварени с трагичната мисия да ЗНАЕМ. Да, ние всички ЗНАЕМ какво се случи. Времето ще го изтрие, ще дойде новият Г. Атанасов да измисля и обръща наопаки. Обаче ние ЗНАЕМ. Знаем отговора на всеки един въпрос, дето ще може да се извърта, когато минат още 2-3 поколения. Няма как да се избяга от това знание на истината. Освен с лъжа спрямо себе си.

Потребителски аватар
7 е добро число

Мнениеот 7 е добро число » 25 юли 2016 17:03

е той нали Гришата обедини два отбора в трети , още ли сливания да стават ?

Нямата умора ей :mrgreen:
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

Изображение[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 25 юли 2016 17:05

phd написа:Драги авторе на темата, драги негови съидейници - съчувствам ви. Наистина. Няма полезен ход.
Любимият ви клуб за малко да бъде наречен "Лупи", сложиха му борец за шеф, изритаха го от дома му, гавриха се с него, изнасилваха го, убиха го, а имането му бе разграбено от убийците.
Те искат сега и душите ви. Ако няма друг начин, друг морал - дайте им ги. Щом сте склонни да ги прежалите.
Те ще ви подарят купата, ще ви докарат Удинезе, ще ви пуснат за без пари, ще ви купят с далавера емблема и тенекета от музея.
Ако това ви върши работа - влизайте им в схемата, това е положението. Но да се правите, че всичко изведнъж става ОК, щото имаме четири букви, Армията и ще се обединим с още 5-6 ЦСКА-та - амиииии..... НЕ СТАВА. Няма кого да излъжете, даже и себе си не можете. Надявам се! Като останете насаме в кенефа няма как да си кажете, че Стойкас Стоилас, Чавдар Етрополе на Ротманса, Литекс (с прословутото 8-0), ограбените 30 милиона от хора, които са си ги заработили, плюс държавната намеса на правителството за да има първенство със ЦСКА, са "непорочното зачатие" или пък "чудесното възкресение".
Единственото успокоение е: времето минава, и както никой днес не помни истината за 1948, така след 60 години никой няма да помни истината за 2016. Ако този проект просъществува, всички ще му викат ЦСКА и децата и внуците ви ще спорят на тема история и справедливост, ще вадят вестници и закони, за да защитават една или друга позиция и да броят титли и победи в дербитата.
Обаче всички останали, докато сме на света, сме натоварени с трагичната мисия да ЗНАЕМ. Да, ние всички ЗНАЕМ какво се случи. Времето ще го изтрие, ще дойде новият Г. Атанасов да измисля и обръща наопаки. Обаче ние ЗНАЕМ. Знаем отговора на всеки един въпрос, дето ще може да се извърта, когато минат още 2-3 поколения. Няма как да се избяга от това знание на истината. Освен с лъжа спрямо себе си.

1.Още има шанс ЦСКА да се оздрави
2.Приемаме,че съда отхвърли плана на ГГ и ЦСКА фалира,отговорност на феновете е да възродим клуба!Това историята ще го помни и колкото и да се мъчиш да намериш някакъв упрек към ЦСКА винаги ще знаеш,че това е правилно и заслужава похвала.Както се знае и помни историята от 1948 така ще се помни и 2016.
3.Дали възродения ЦСКА ще се обедини с друг клуб е избор и решение на самите фенове.Каквото и да решат ще е честно,почтено и достойно.Знам,че и този проект ще окаляте, но няма как да избягате от истината,освен с лъжа спрямо себе си.

Върни се в “Архив”