Копа Америка 2015 (Чили)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Копа Америка 2015 (Чили)
Съгласен съм с някои мнения, че днешната група е най-интересна. Бразилия и Колумбия на хартия са фаворити, но другите 2 тима са корави. И до момента това се доказва, тъй като Венесуела определено стоят повече от прилично срещу Колумбия.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Интересно, Венесуела повеждат. 
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Копа Америка 2015 (Чили)
Колумбия не съм очаквал да дънят.. Много добър фиш ми цакат..

[/center]- Udoji90
- Контакти:
Мда, Венесуела имаха някои приятни проблясъци в последните години и сега пак напомниха за себе си. Не смятам, че победата им е незаслужена, тъй като в големи периоди от мача бяха отборът, който направи по-интересните неща в атака. Комбинацията за гола също беше много добра.
Последна промяна от Udoji90 на 15 юни 2015 00:03, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Ами, нормално. Доволен съм от моите хора. Все пак Венесуела е полуфиналист, а и има 3 победи в последните 5 мача срещу Колумбия. Лос Кафетерос в последните години имат много силен състав и постигат добри резултати, но не е особено изненадващо да загубят от отбор с много опитни играчи, преминали(или в момента играещи) в прилични европейски и някои от най-силните южноамерикански отбори. Всъщност разликите в класите на този турнир са такива, че единствената изненада би била ако Боливия победи Аржентина. Всичко друго си е в реда на нещата, макар и няколко отбора да се отличават с малко по-голямо постоянство в добрите резултати.
Дано сега и Перу спечели. Фарфан, Писаро, Гереро, Лобатон, Самбрано... и там си имам доста любимци
п.п. Аранго и на 35 си е класа. Вече по-статичен, не пипа топката толкова често ама го прави със завидно спокойствие, техника и класа. Съжалявам ако му се възхищавам твърде много ама...
Дано сега и Перу спечели. Фарфан, Писаро, Гереро, Лобатон, Самбрано... и там си имам доста любимци
п.п. Аранго и на 35 си е класа. Вече по-статичен, не пипа топката толкова често ама го прави със завидно спокойствие, техника и класа. Съжалявам ако му се възхищавам твърде много ама...

Идеално! Вместо да гледаме мачовете сме като преди 15-20 години.
Ще чакаме репортажче. Не ми се гледа мач от компютър.
Абе какво пречи на Копата да включва държавите и от Северна Америка. По примера на европейските финали- 16 финалисти в четири групи. Как само би изглеждало въображаеми групи: 
Бразилия
Парагвай
Коста Рика
Ямайка
Аржентина
САЩ
Венецуела
Боливия
Уругвай
Мексико
Еквадор
Хондурас
Колумбия
Чили
Перу
Панама
С нищо няма да отстъпва на евро финалити.
Бразилия
Парагвай
Коста Рика
Ямайка
Аржентина
САЩ
Венецуела
Боливия
Уругвай
Мексико
Еквадор
Хондурас
Колумбия
Чили
Перу
Панама
С нищо няма да отстъпва на евро финалити.
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Страхотно полувреме, дано продължат така. Хуан Мануел Варгас бек е доста интересно решение и сякаш издиша срещу Дани Алвес. Иначе на всички други позиции битката е много здрава.

Ееее как се измъкнаха... Неймар сам ги влачи на гърба си.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
nghcvth написа:Ееее как се измъкнаха... Неймар сам ги влачи на гърба си.
Така е, заедно с Алвес. Но в крайна сметка си заслужиха победата, макар че и Перу направиха не лош мач. Следващите мачове в групата ще са на живот и смърт.