Ивайло Митов Аз на 23-24 се чувствах неповторимо като виках Васко Божков педер**т,направо си беше революция тогава.Но млад,зелен Дучев ни подведе покрай друже Йешич и Сръбска скара.Аз откъде да знам Дучев тогава беше институция,най-големия Армеец в републиката.
Like · Reply · 7 mins
Васил Божков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргументи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Да подкрепим Васил Божков
Я виж ти

Червените са като техните родители-искат да им се дава държавна помощ и да не плащат за нищо.
Връщайте се в Красна поляна и си върнете виетнамските общежития. 

шивача написа:Mitko-Levskar написа:шивача написа:и понеже в темата се говори за Подуенци, да си кажа това, което знам, а то е, че Пеевски ги е придобил с над 50% . Ето това е дпс отбора. А Тонев е неговото протеже, или по-скоро на майка муУУУ
И?
и? Това е. Малко Цецо Василев ви обърка някой планове, ама сарая ще ви довърши стадиона, на който очаквам да отвори врати и джамия!
Много си отворен, при положение, че доказан дпсар - инджов е част от ръководителите ви.
run1973 написа:sirius123 написа:На черепа , случайно да не би да е изпила мозъка му , чавка ?
Ти да не си му личен лекар?
Не , ама както сте го подсилили , може да го заведете накрая на тесен специалист.
Последна промяна от sirius123 на 04 юни 2015 21:35, променено общо 1 път.
1palq4o1 написа:И един неудобен въпрос-този не беше ли ГОВДО?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????/
Е как говедо може да е баща на такъв слънчев армеец като Антон.
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
Logical person написа:sin4ec написа:Засрамете се малко, бе, толкова помия по него изляхте, то не бяха плакати, скандирания, наричахте го " говедо ". Продал ви бил титлата, с какви очи се обръщате към него?
Като се махна и дойде Митал-циганина с Лупи, правехте банкети!
Имайте малко достойнство...
Ние ги гоним, ние ги връщамеКакъв е проблема ?
От тази гледна точка наистина няма проблем!
Между впрочем аз съм от малкото сини тук, които не са злорадствали за положението ви и изразих искрено съчувствие и нежелание ЦСКА да спре да съществува. Който е следил-е разбрал.( Столипиновската мастия с пръснатия анус от сачмяни цигански ланги да не се обажда!). Не знам какво ще стане с вас, то и вие не знаете, но вопълът към Черепа беше жалък и гнусен, след като му се изпикахте в лицето и му викахте " говедо ". Така или инак, ако той вземе решение да инвестира, то няма да има нищо общо с този вопъл.
Само да ви припомня, че няколкото схеми с ново АД и тарикатлъци, за които ви предупредих, че няма как да станат, наистина вече няма как да станат.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- Mitko-Levskar
- Контакти:
шивача написа:Mitko-Levskar написа:шивача написа:и понеже в темата се говори за Подуенци, да си кажа това, което знам, а то е, че Пеевски ги е придобил с над 50% . Ето това е дпс отбора. А Тонев е неговото протеже, или по-скоро на майка муУУУ
И?
и? Това е. Малко Цецо Василев ви обърка някой планове, ама сарая ще ви довърши стадиона, на който очаквам да отвори врати и джамия!
Браво,по голяма тъпотия не можа ли да съчиниш?
И?
Че ти нали в джамия се кланяш.

Господин Божков някога на младини е бил левскар - това го знам от негов съученик, сега определено е повече бизнесмен с дебела сметка, отколкото привърженик.
За синът му обаче смело потвърждаваме диагнозата - един от червеното море - армеец.
За синът му обаче смело потвърждаваме диагнозата - един от червеното море - армеец.
run1973 написа:1palq4o1 написа:И един неудобен въпрос-този не беше ли ГОВДО?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????/
Е как говедо може да е баща на такъв слънчев армеец като Антон.
Колко дена го били —
ни дума, ни вопъл, ни стон,
но устата сгрешила,
сама промълвила — Антон…
Своето име им казал,
но седмица после мълчал,
а пък тялото — в язви,
и язвите гнойни текът…
— Где са твойте другари? —
той виждал отряда любим
и очите притварял
и тръпнел, но бил несклоним.