До Томислав Русев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
neco1960
Контакти:

до Томислав Русев

Мнениеот neco1960 » 11 апр 2011 17:56

Защо забраняваш теми които са интересни!Нас ни интересува всичко за Българските спортисти в чужбина!Вас не ви ли интересува? Как може да коментирате Бербатов - Мъри - и др. а вдигането на тежести в Азербайджан и Сесил в Казахстан НЕ! Ти не можеш да ни лишиш от тази информация -ако не е гонг има други но язък много ви харесвах !!!

Потребителски аватар
neco1960
Контакти:

Re: До Томислав Русев

Мнениеот neco1960 » 11 апр 2011 18:25

Защо забраняваш теми които са интересни!Нас ни интересува всичко за Българските спортисти в чужбина!Вас не ви ли интересува? Как може да коментирате Бербатов - Мъри - и др. а вдигането на тежести в Азербайджан и Сесил в Казахстан НЕ! Ти не можеш да ни лишиш от тази информация -ако не е гонг има други но язък много ви харесвах !!!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 11 апр 2011 19:38

Гонг не е това което беше :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 12 апр 2011 01:00

Тази простотия с щангите наистина не бива да се коментира. Абсурди, скандали, 100 федерации, бягащи състезатели в други държави, потънали пари за финансиране и т.н., и т.н.
В случая подкрепям Томислав Русев.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ico88
Контакти:

Мнениеот ico88 » 12 апр 2011 23:12

предлагам вече да наричате шампионската лига-СЪДИЙСКА ЛИГА.твърде много станаха вече безочията.ще бъда доволен да го коментирате.
„Жестокостта и омразата ще бъдат най-ценните ни добродетели, защото болшевизмът не е пансион за благородни девици. Децата трябва да присъстват на екзекуциите и да се радват на смъртта на неприятелите на пролетариата.“ – Ленин

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 13 апр 2011 13:24

Изображение
коментирайте това,нали винаги търсите Истината и сте най-справедливите :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
ico88
Контакти:

Мнениеот ico88 » 13 апр 2011 22:45

г-н Русев както писах и вчера СЪДИЙСКАТА ЛИГА продължава и днес.въпреки че съм голям привърженик на реал м. съдията не даде поне една дузпа а можеше и 2.само че как великата УЕФА ще развали ел класико и ще пропусне да се налапа.вчера пак поредното безочие в ущърб на челси.дано този път намерите за необходимо да го коментарите това.
„Жестокостта и омразата ще бъдат най-ценните ни добродетели, защото болшевизмът не е пансион за благородни девици. Децата трябва да присъстват на екзекуциите и да се радват на смъртта на неприятелите на пролетариата.“ – Ленин

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 14 апр 2011 01:26

ico88 написа:г-н Русев както писах и вчера СЪДИЙСКАТА ЛИГА продължава и днес.въпреки че съм голям привърженик на реал м. съдията не даде поне една дузпа а можеше и 2.само че как великата УЕФА ще развали ел класико и ще пропусне да се налапа.вчера пак поредното безочие в ущърб на челси.дано този път намерите за необходимо да го коментарите това.

Ицо, налагаш лично мнение, а аз например не мисля като тебе! Сигурно си бил силно под еуфорията на мача, но аз пък гледах с други "очила" и не мисля като теб! Въобще замисля ли си се, че може да има хора, които да не мислят като тебе?!... След като си привърженик на "Реал" - Мадрид би трябвало да очакваш, че те са най-силните и заслужилият отбор! Какво те притеснява тогава?! Че ще се падне "Манчестър-Юнайтед" ли? И аз като страничен фен, можех да пиша, че не дадоха три дузпи за "Тотнъм", но не ги решаваме тези неща ние с тебе! Аз мога само с едно да се съглася с тебе! Ако "Шалке" стане носител на купата, всички ще се сетим какво лого носят на фланелките си! Аз почти 20 години работя с руснаци и знам за какво става въпрос!... По-скоро, да беше питал г-н Русев и екипа му, какво мисли за последните минути на Шалке-Валенсия, и как се вкарват такива голове?!...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 апр 2011 19:47

Т.Русев,пожелавайки на Радуканов успехи и титли в днешното издание на "Гонг",всъщност пожелава на Левски безтитлие.Правилно ли съм разбрал?Освен,ако не ме "светне" с вариант,при който хем Радуканов печели титли,хем Левски...Как си представяте журналист от "Ел Мундо Депортиво" да пожелае успехи и титли на Моуриньо с Реал?Или журналисти от "Ас" или "Марка" да пожелаят успехи на Гуардиола с неговата Барса?Това не може да се случи,ако ще и земята да се продъни!Щом веднъж един журналист се е "афиширал" като "афисионадо" на един футболен клуб-няма "заигравания" с Миленчо,Неделчо,Гоче и т.н.Мое мнение,разбира се.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 14 апр 2011 20:07

А няма ли го варианта и ЦСКА от време на време да взима титли? Нали се сещаш, че колкото и на мен, и на всички фенове на Левски да им се иска, Левски няма начин всяка година да става шампион?
Така че, това си остава едно хем компромисно, хем приятелско пожелание. Каквото и аз бих отправил към мой приятел цесекар.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Архив”