Аз не си обяснявам защо ботевистите го защитавате тоя престъпник толкова яростно?И вас ви използва и заеба с лека ръка,и хич не му дреме.Вие тука разпалено ни обяснявате колко е добър.С кое точно?Че си направи пиар на гърба на "Ботев" Пловдив и пръвържениците му?Че ходехте и викахте по митинги?Или че оставя една дупка вместо стадион,който изобщо не се знае как ще бъде довършен?
Нали не мислите,че от ЮАР Цецо ще ви праща пари.Всички,и вие,и ние станахме жертва на една огромна манипулация и измама,разберете го.На вас лекичко ви подаде някаква надежда и лапнахте въдицата.Не му дреме на бай ви Цецко за вас,осъзнайте го най-после...
Цветан Василев отговаря
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Цветан Василев отговаря
za nas e toj religiq написа:
Не ти не си слушал , емисията с книжата я забрави , тя е за да осигури ликвидност на банките ! Както казваш БНБ има достъп до външни средства и от там хоп още 3 милиарда на нашия гръбКато ти даде европейската банка пари после няма ли да си ги иска
Ако не е заем това какво е
Държавата има достъп, не БНБ. Уточни какво си чул и какво имаш предвид, защото аз не мога да гадая.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- za nas e toj religiq
- Контакти:
ivkoni_1 написа:Аз не си обяснявам защо ботевистите го защитавате тоя престъпник толкова яростно?И вас ви използва и заеба с лека ръка,и хич не му дреме.Вие тука разпалено ни обяснявате колко е добър.С кое точно?Че си направи пиар на гърба на "Ботев" Пловдив и пръвържениците му?Че ходехте и викахте по митинги?Или че оставя една дупка вместо стадион,който изобщо не се знае как ще бъде довършен?
Нали не мислите,че от ЮАР Цецо ще ви праща пари.Всички,и вие,и ние станахме жертва на една огромна манипулация и измама,разберете го.На вас лекичко ви подаде някаква надежда и лапнахте въдицата.Не му дреме на бай ви Цецко за вас,осъзнайте го най-после...
И как точно разбра че го защитавам

Последна промяна от za nas e toj religiq на 12 юли 2014 01:24, променено общо 1 път.
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Tommi написа:za nas e toj religiq написа:
Не ти не си слушал , емисията с книжата я забрави , тя е за да осигури ликвидност на банките ! Както казваш БНБ има достъп до външни средства и от там хоп още 3 милиарда на нашия гръбКато ти даде европейската банка пари после няма ли да си ги иска
Държавата има достъп, не БНБ. Уточни какво си чул и какво имаш предвид, защото аз не мога да гадая.
ОК погрешно съм разбрал

za nas e toj religiq написа:Tommi написа:za nas e toj religiq написа:
ОК погрешно съм разбралНе била БНБ , а държавата и кво , румънците ли ще ги връщат
Казвам ти, че съм пропуснал този момент или не съм обърнал внимание и не знам за какво става въпрос. А и никъде по медиите не съм видял такова нещо. Така че може да споделиш, ако го пише някъде.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Tommi написа:za nas e toj religiq написа:Tommi написа:za nas e toj religiq написа:
ОК погрешно съм разбралНе била БНБ , а държавата и кво , румънците ли ще ги връщат
Казвам ти, че съм пропуснал този момент или не съм обърнал внимание и не знам за какво става въпрос. А и никъде по медиите не съм видял такова нещо. Така че може да споделиш, ако го пише някъде.
Не съм го чел , гледах го на живо по БНТ ! Казаха че за да гарантират влоговете на хората трябва да се изтегли нов заем , защото фонда имал на разположение малко над милиард ! А разликата до 3,5 няма от къде да се вземе !
za nas e toj religiq написа: Ти па как не разбра че с него си измиват ръцете и се скриват огромните далавери на някои , че даже държавата и правителството стоят зад тях![]()
Ето, пак го изкарвате някаква жертва, едва ли не .... ми не, той е гнусен и шибан престъпник. Същият като Пеевски, просто вече не е нужен на Доган и оня му бие шута. Същото и с Пеевски ще се случи някой ден най-вероятно.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Странджата
- Контакти:
Re: до Томи
ДЦК могат да се емитират само и единствено от Централни банки като особено юридическо лице. …
ДЦК се приемат за условно без рискови ценни книжа, защото са издадени и обезпечени от държавата, а нейната неспособност да покрие задълженията си по облигационния заем (т.е. да изпадне в неплатежоспособност) е теоретично невъзможна. На ДЦК се гледа като на сигурен пристан по време на икономическа буря, защото - макар че лихвата по тях обикновено е ниска, те дават възможност на инвеститорите да съхранят инвестициите си при увеличаваща се инфлация и сътресения на финансовите пазари или поне да минимизират загубите си.
Не съм силен в интерпретациите, затова се обръщам с въпрос – ако този, който дава пари, а получава ценни книжа, е наясно, че лихвеният им процент донякъде тушира загубите му , породени от предизвиканата от самата нужда от ДЦК инфлация, кой ще защити тези, които не могат да елиминират по някакъв начин пораженията от неизбежната - по подразбиране – инфлация, далеч по-висока от тази, която би била без емитираните книги?
П.С. Надявам се сега да съм бил по-кратък.
Последна промяна от Странджата на 12 юли 2014 01:36, променено общо 1 път.
- za nas e toj religiq
- Контакти:
1982 написа:za nas e toj religiq написа: Ти па как не разбра че с него си измиват ръцете и се скриват огромните далавери на някои , че даже държавата и правителството стоят зад тях![]()
Ето, пак го изкарвате някаква жертва, едва ли не .... ми не, той е гнусен и шибан престъпник. Същият като Пеевски, просто вече не е нужен на Доган и оня му бие шута. Същото и с Пеевски ще се случи някой ден най-вероятно.
Или си глупав или се правиш на такъв ! Жертвите сме аз и ти ! С Василев ти отклоняват вниманието за да се покрият бакиите на другите! Той е един , другите не ги знаем колко са

- anihilator
- Контакти:
za nas e toj religiq написа:Tommi написа:za nas e toj religiq написа:Tommi написа:za nas e toj religiq написа:
Не съм го чел , гледах го на живо по БНТ ! Казаха че за да гарантират влоговете на хората трябва да се изтегли нов заем , защото фонда имал на разположение малко над милиард ! А разликата до 3,5 няма от къде да се вземе !
Те влоговете на хората ще ги гарантират като ДЪРЖАВАТА /преди да пишеш прочети и се убеди , че е така/ тегли заем който всички ние ще плащаме