Шампионска Лига - 2014/15

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Капацитет
Контакти:

Re: Два отбора от А група в ШЛ, постижимо заради Лудогорец

Мнениеот Капацитет » 02 сеп 2014 21:21

bastuna2003 написа:
Капацитет написа:
messi7 написа:Дам, а там може да срещнем Арсенал, Билбао и тн. И не виждам кой ще е вторият наш отбор, който ще има сили и възможности да се пребори. ;)

Литекс, аз виждам два хегемона в близките 10 години в А група и това са Литекс и Лудогорец, Ботев щяха да са и те там, но кризата с КТБ ги удари лошо. Дано се намерят пари не само при пловдвсиките, а и при бургаските отбори, за да имаме шанс за голям футбол като този при Лудогорец.

Дано се намерят пари и за русенските, старозагорските, благоевградските, овчакупелските отбори. Явно е, че всички други отбори не стават :mrgreen:

Не всеки е тарикат като Лупи да проси пари, за да продължава да краде :mrgreen:

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 02 сеп 2014 21:21

Надеждата за повече точки бе в Ботев, но за жалост...
Иначе, скоро идват мега слабите години (относно коеф.), тогава със силен Лудогорец
ще може да трупаме доволно.
Гигантите Левски и ЦСКА със солидна управа също рано или късно ще се върнат.
Но първо трябва нов стадион в София.

iliyan

Мнениеот iliyan » 02 сеп 2014 21:27

Капацитет написа:
messi7 написа:Дам, а там може да срещнем Арсенал, Билбао и тн. И не виждам кой ще е вторият наш отбор, който ще има сили и възможности да се пребори. ;)

Литекс, аз виждам два хегемона в близките 10 години в А група и това са Литекс и Лудогорец, Ботев щяха да са и те там, но кризата с КТБ ги удари лошо. Дано се намерят пари не само при пловдвсиките, а и при бургаските отбори, за да имаме шанс за голям футбол като този при Лудогорец.

За съжаление в БГ има само един ПБМФ и вече нарязан ! Забрави да може да стане по метода на Киро Велосипеда/Платнохода/Парахода/Порта !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 02 сеп 2014 21:30

Капацитет написа:
bastuna2003 написа:
Капацитет написа:

Дано се намерят пари и за русенските, старозагорските, благоевградските, овчакупелските отбори. Явно е, че всички други отбори не стават :mrgreen:

Не всеки е тарикат като Лупи да проси пари, за да продължава да краде :mrgreen:

А така де! Що не го написа това в самото начало на темата, ами ми се правиш на загрижен за футбола в Бъглария!?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 02 сеп 2014 21:32

Два отбора в ШЛ и три в ЛЕ ..... а стадиони ? Левски , ЦСКА , Лудогорец , Ботев и Литекс това ще са петте участника .

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 02 сеп 2014 21:33

То е очевадно, че тоя е някакъв клонинг на глорихънтърчетата във форума. Те отбора си сменят, пък един акаунт нов ли няма да си направят :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Капацитет
Контакти:

Мнениеот Капацитет » 02 сеп 2014 21:35

-1914- написа:Гигантите Левски и ЦСКА със солидна управа също рано или късно ще се върнат.

Точно при тези два отбора никога няма да има солидна управа, причините са много, така че не се надявайте на подобно нещо, шансът е някой луд голям инвеститор с много пари, да се навие да си изпере парите в Левски или ЦСКА, иначе в близките 10 години, аз не виждам тези два отбора да дръпнат кой знае колко много, общо взето ще се лутат както сега, единия ще е горе-долу добре, другия ще е по-зле и обратно.

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 02 сеп 2014 21:37

Капацитет написа:
-1914- написа:Гигантите Левски и ЦСКА със солидна управа също рано или късно ще се върнат.

Точно при тези два отбора никога няма да има солидна управа, причините са много, така че не се надявайте на подобно нещо, шансът е някой луд голям инвеститор с много пари, да се навие да си изпере парите в Левски или ЦСКА, иначе в близките 10 години, аз не виждам тези два отбора да дръпнат кой знае колко много, общо взето ще се лутат както сега, единия ще е горе-долу добре, другия ще е по-зле и обратно.

Викаш всички отбори ще вървят нагоре без Левски и ЦСКА. Според мен ти си "неутралния". Той имаше такива теории :idea:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Капацитет
Контакти:

Мнениеот Капацитет » 02 сеп 2014 21:38

bastuna2003 написа:То е очевадно, че тоя е някакъв клонинг на глорихънтърчетата във форума. Те отбора си сменят, пък един акаунт нов ли няма да си направят :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Аз отбора не съм си сменял, нито съм фен на Лудогорец, но не съм хейтър като теб с най-активна тема ''Лудогорец - Стяуа'' :mrgreen:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 02 сеп 2014 21:40

Капацитет написа:
bastuna2003 написа:То е очевадно, че тоя е някакъв клонинг на глорихънтърчетата във форума. Те отбора си сменят, пък един акаунт нов ли няма да си направят :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Аз отбора не съм си сменял, нито съм фен на Лудогорец, но не съм хейтър като теб с най-активна тема ''Лудогорец - Стяуа'' :mrgreen:

Не се и съмняваме в искреността ти! :mrgreen:

Върни се в “Архив”