Красимир Балъков - треньор на Литекс
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Красимир Балъков - треньор на Литекс
Гришата още ли не го е уволнил...що го бави.Гришата не е като да не разбира от футбол.
Пореден триумф на немския модел, домакинство без положения
След като предната тема беше затрита, незнайно защо, Уреца пуска следваща тема. Надявам се предната тема да е била затрита защото е в грешния раздел - нещо с което Уреца не е съгласен, тъй като не се коментира конкретния отбор, а "немския модел" като цяло.
Но така да бъде, нека в тази тема коментираме поредния триумф на "немския модел", който 90 минути не може да създаде голово положение срещу отбор, събирам преди 1 седмица. Помогнете на Уреца да разгадае този "немски модел", господа съфорумници, тъй като Уреца си признава, че дори доказан капацитет като него остава безмълвен пред величието на "немския модел".
Но така да бъде, нека в тази тема коментираме поредния триумф на "немския модел", който 90 минути не може да създаде голово положение срещу отбор, събирам преди 1 седмица. Помогнете на Уреца да разгадае този "немски модел", господа съфорумници, тъй като Уреца си признава, че дори доказан капацитет като него остава безмълвен пред величието на "немския модел".
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
- Черният козел
- Контакти:
Re: Пореден триумф на немския модел, домакинство без положения
Този модел върви при гостувания !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
Опа, първо положение в 87-мата минута. Това е превъзходството на немския модел, Уреца просто е безмълвен пред величието му 

- MagicMoments
- Контакти:
Имахте две положения,ама по-голям лакомник от Асприля не бях виждал.Постоянно играе сам и симулира,голяма звезда го раздава.По-скоро ЦСКА нямаше положение,ама с късмет вкара.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
MagicMoments написа:Имахте две положения,ама по-голям лакомник от Асприля не бях виждал.Постоянно играе сам и симулира,голяма звезда го раздава.По-скоро ЦСКА нямаше положение,ама с късмет вкара.
Положенията на Асприля не се броят, на него и едно палто да му метнеш на вратата да пази, пак не може да вкара. Така че коректно ги е преброил Уреца!
urkoto написа:Опа, първо положение в 87-мата минута. Това е превъзходството на немския модел, Уреца просто е безмълвен пред величието му
Съгласен.Гледах целия мач,напрягах се след това да си припомня къде доминираше Литекс,не успях.Явно е доминирал само в балъковата глава.С тоз тренер толкоз,да отпадат в четвъртък и да си цъкат само тука.

За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

Махай се,Балък некадърен.Ти си най-големия бездарник,ставал треньор на Литекс.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

- paceto
- Контакти:
Красимир Балъков: Двете загуби ме притесняват

Старши треньорът на Литекс Красимир Балъков призна след поражението от Локомотив София, че двете загуби в началото на сезона го притесняват.
„Заслужена победа на Локомотив на фона на това, което показахме. Това не беше лицето, което до този момент съм виждал. Може би на фона на последния мач, на който изиграхме в Унгария, в който хвърлихме много сили и момчетата се раздадоха на терена до последно, съставът не бе във физическо състояние, за да може да се противопостави на Локомотив“, коментира Балъков.
„Това не е оправдание, а реалност. Разбира се, че двете загуби в началото на сезона ме притесняват“, добави треньорът на Литекс.
„Късата подготовка, която направихме също оказва влияние. Не бяхме готови за началото на първенството. Това бе най-слабият ни мач до този момент“, каза още Красимир Балъков.

Старши треньорът на Литекс Красимир Балъков призна след поражението от Локомотив София, че двете загуби в началото на сезона го притесняват.
„Заслужена победа на Локомотив на фона на това, което показахме. Това не беше лицето, което до този момент съм виждал. Може би на фона на последния мач, на който изиграхме в Унгария, в който хвърлихме много сили и момчетата се раздадоха на терена до последно, съставът не бе във физическо състояние, за да може да се противопостави на Локомотив“, коментира Балъков.
„Това не е оправдание, а реалност. Разбира се, че двете загуби в началото на сезона ме притесняват“, добави треньорът на Литекс.
„Късата подготовка, която направихме също оказва влияние. Не бяхме готови за началото на първенството. Това бе най-слабият ни мач до този момент“, каза още Красимир Балъков.
Aбе, хортувам ви аз, вие не ми вярвате.
Хотнишкия балък ( хич не е такъв де) става само за там, където има пари за
взимане и дълъг ( обикновено пет годишен) план
за "постигане на целите". Обикновено "целите" винаги опират до банковата
му сметка...И наистина, ако Балъков беше трЕнер, поне във
Втора бундеслига при Кайзерите щяха да го оставят. За негово
съжаление, хората там го разкриха, а и показаха, че никой не робува на стара футболна слава.
Те много добре знаят, че добрия футболист е нещо много различно от добрия треньор.
ПС: Урец. Балъков практикува немския футболен модел точно толкова, колкото аз - художествената гимнастика.
Тези, които наситина го практикуват стават световни шампиони и притежават купи от ШЛ.
ПС2: Ако Гришата не се хване у ръце - скоро ще загубите безвъзвратно една ценна годинка в лутане и в алтернатива да се борите около
златната среда. Какво чака ??? Та вие имахте най-балансирания ( според мен ) отбор. Почти си запазихте състава и
до момента, в който научих, че Балъков ще ви бъде тренЕр ви виждах основен конкурент на Лудогорец за титлата...
Не вярвам Гриша-та да не вижда и усеща това...Иначе Балъка - въобще не знае на кой свят е и, ако не бъде изгонен
сам няма да си тръгне. Иначе бъдете сигурни, че ще си търси неустойките до дупка, като преди това ще се кълне, че
оставя сърцето си в Ловеч и претенции финансови в името на клуба няма да има...ама до следващия месец.
Хотнишкия балък ( хич не е такъв де) става само за там, където има пари за
взимане и дълъг ( обикновено пет годишен) план
за "постигане на целите". Обикновено "целите" винаги опират до банковата
му сметка...И наистина, ако Балъков беше трЕнер, поне във
Втора бундеслига при Кайзерите щяха да го оставят. За негово
съжаление, хората там го разкриха, а и показаха, че никой не робува на стара футболна слава.
Те много добре знаят, че добрия футболист е нещо много различно от добрия треньор.
ПС: Урец. Балъков практикува немския футболен модел точно толкова, колкото аз - художествената гимнастика.
Тези, които наситина го практикуват стават световни шампиони и притежават купи от ШЛ.

ПС2: Ако Гришата не се хване у ръце - скоро ще загубите безвъзвратно една ценна годинка в лутане и в алтернатива да се борите около
златната среда. Какво чака ??? Та вие имахте най-балансирания ( според мен ) отбор. Почти си запазихте състава и
до момента, в който научих, че Балъков ще ви бъде тренЕр ви виждах основен конкурент на Лудогорец за титлата...

сам няма да си тръгне. Иначе бъдете сигурни, че ще си търси неустойките до дупка, като преди това ще се кълне, че
оставя сърцето си в Ловеч и претенции финансови в името на клуба няма да има...ама до следващия месец.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.