XXXIV кръг: ЦСКА - Черно море (плейофи) 2:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: XXXIV кръг: ЦСКА - Черно море (плейофи)

Мнениеот memnto » 27 апр 2014 21:13

Е и вас няма да ви има в Европа, ама па кво ни боли х*я за вас. 8-)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 27 апр 2014 21:24

Добре,че Гонзето от малък си е чорбарче,та ни даде мача! :mrgreen:

П.П.Подуенци могат да се подготвят следващата година за сблъсък в средна Азия и да не берат гайлето на големите,които сме в Европа. ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 апр 2014 21:24

Голям рев от моряците :lol: !Ако не бяха съдийските грешки,нямаше и да имате победа над нас!Да не забравяме,че освен всички други глупости във Варна,ни отмениха и гол за 2:2!Освен това,при вас дузпите са много нисък процент-гол!
Мача си го взехме като пичове и ревлата гонзалина в края на мача ми напълни душата :mrgreen: !Очаквах поне 3 гола,но и тия стигат!
Тия приказки за ЕКТ и мури,всички може да си ги наврете там,където не изгрява слънце ;) !

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 27 апр 2014 21:28

И във Варна рефера свири точно,,,,хахахахахахаха....двуличници....
Бургаски , ти верно си най-наглото фенче, за 6 мача колко гола имате, или пак все заради съдията
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 27 апр 2014 21:29

South_Park написа:Цесекар съм , но дузпата беше 100% , дори и за самото селско подаване на М'боли трябваше да бъде отсъдена дузпа,но както и да е, напред съм с 40 лв от този мач 8-)
А причината , по която го гледах е че нямаше нещо интересно , което да правя 8-)

Дузпа имаше само в болната ти глава. А ти баш си минал и покрай Цесекарите, смешка.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 27 апр 2014 21:35

HEATSEEKER написа:И във Варна рефера свири точно,,,,хахахахахахаха....двуличници....

Ти надмина и подуенци в дебелокожието и тъпотата си!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 27 апр 2014 21:37

South_Park написа:
Venko123 написа:
South_Park написа:Цесекар съм , но дузпата беше 100% , дори и за самото селско подаване на М'боли трябваше да бъде отсъдена дузпа,но както и да е, напред съм с 40 лв от този мач 8-)
А причината , по която го гледах е че нямаше нещо интересно , което да правя 8-)

Дузпа имаше само в болната ти глава. А ти баш си минал и покрай Цесекарите, смешка.

Лягай да спиш хомо-сектант 8-)

Ходи се гръмни някъде пудел.
Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 апр 2014 21:37

HEATSEEKER написа:И във Варна рефера свири точно,,,,хахахахахахаха....двуличници....
Бургаски , ти верно си най-наглото фенче, за 6 мача колко гола имате, или пак все заради съдията

Ми кви голове бе? :lol: Първия мач във Варна 2:1 с отменен ГОЛ на Апостол Попов!Фаловете срещу сидибе,"дузпата" и "пряк свободния"!?!
Втория мач 0:0 за реализаторските ви умения от дузпа споменах :lol: !
Кое точно ми е наглото?
!Бъди силен,приеми загубата,тази е поредната и ще има още много такива!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 27 апр 2014 21:38

Браво пич.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 27 апр 2014 21:39

icko65 написа:

Браво пич.

Гледах мача без звук и бях убеден на 1000% че ще отсъди дузпа и щях да треперя до края на мача , тъй като бях заложил доста лв 8-)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Върни се в “Архив”