Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Re: Наглост:Левски поиска Станимир Стоилов за треньор!

Мнениеот Foreigner » 13 юли 2013 14:58

vaskonti написа:
NO MERCY написа:Много ще ми е интересно, ако другата седмица Жрински Мостар ви тупнат,дали още ще държите на Мъри :mrgreen:

Още по-интересно е ако другата седмица Жрински Мостар ги тупне, дали Левски ще продължат да го искат.

Или Ботев с треньор Стоилов падне от Левски или Левски с треньор Стоилов падне от Ботев...
Най-добре и за двата отбора ще е да си остане в Ботев.
...

Потребителски аватар
FILIP1912
Контакти:

Мнениеот FILIP1912 » 13 юли 2013 14:58

sokoban написа:Сираков,по добре не стъпвай на Колежа!!!Ще ти се види тесен града!

Лично аз с удоволствие, ще го посрещна на централната трибуна с НС ти си знаеш, ти си знаеш.
Изображение

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 13 юли 2013 15:01

nik_bg1 написа:
sl321 написа:Ами вие нали му се подигравахте когато дойде,направо мога да си кажа че добре че е много добър и още веднага се видя разликата,иначе още на втория мач с лош резултат и лоша игра,щяхте с камъни да го изгоните.Отделен е въпроса че Стоилов сега няма да дойде в Левски.Това е някаква игра на Сираков.Ще се разбере!

И къде го видя/прочете/ това което твърдиш.

Кое къде съм видял? Това че като се заговори че Мъри ще ви е треньор не се започна с : Олееее,правилния футбол майна.Оставете си Феро бе майна.Оффф майна....Това го видях тук в Пловдив!
А това че мисля че няма да дойде сега в Левски,не съм го видял.Това предстои да го видим.
Последна промяна от sl321 на 13 юли 2013 15:03, променено общо 1 път.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
FILIP1912
Контакти:

Мнениеот FILIP1912 » 13 юли 2013 15:03

tinko написа:
Eminem написа:Какво стане бе, канари ? Нали беше Мърльо, г-н правилен футбол, каун....а сега не искате да го давате..............
:lol: :lol: :lol:

След края на първенството го взимайте/ако той пожелае, разбира се/. Но в момента вие играете пълна "куровачка". Искате го 5 дни преди мача с босненци и 8 дни преди мача с вас. И ако това не е "курвенски" номер здраве му кажи.Трудно ще го навиете, защото в момента води най- добрия български отбор. Вие не можете да му дадете това което получава в Ботев. Първо и най -важно е оставен на спокойствие да работи без никой да му се меси за нищо. 2.Получава всичко което той поиска. 3.Никой не му реди състава.4.Никой няма да го укори ако отпадне от ЛЕ. 5 Никой не му е поставил за цел непременно да стане шампион и носител на купата на България.И най -важното има най- добрите фенове в България. Той трябва да е най- големия глупак на света за да остави Ботев./е,... да не забравяме все пак че е говедо/.Така че,пригответе се на 21.07. за една "петарка" за да ви честитим наближаващия ви 100 годишен юбилей!

И ако мача с тях тръгне добре за нас, то изобщо не трябва да ги жалим, а да ги унижим максимално.
Изображение

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 13 юли 2013 15:05

sl321 написа:
nik_bg1 написа:
sl321 написа:Ами вие нали му се подигравахте когато дойде,направо мога да си кажа че добре че е много добър и още веднага се видя разликата,иначе още на втория мач с лош резултат и лоша игра,щяхте с камъни да го изгоните.Отделен е въпроса че Стоилов сега няма да дойде в Левски.Това е някаква игра на Сираков.Ще се разбере!

И къде го видя/прочете/ това което твърдиш.

Кое къде съм видял? Това че като се заговори че Мъри ще ви е треньор не се започна с : Олееее,правилния футбол майна.Оставете си Феро бе майна.Оффф майна....Това го видях тук в Пловдив!
А това че мисля че няма да дойде сега в Левски,не съм го видял,това предстои да го видим.

Сигурно имаш предвид в подлеза, на главната, на лайката... къде е това в Пловдив? :shock:

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 13 юли 2013 15:06

какво се пените.Кой е казал,че Левски взимат Мъри все едно ви го крадем,Сираков каза,че ще преговарят и ако вашето ръководство е достатъчно умно естествено няма да го пусне в този момент,дори Левски да платят 10 пъти отгоре освобождаващата клауза на Стойлов,която май е 80 хил.лв.Най-нормалното нещо в моента е от Левски да се опитат да си върнат Мъри,все пак при него стигнаха до 1\4 финал в ЛЕ и влязоха в групите на Шампионска лига.До вчера феновете на Ботев го плюехте сега вече гледам онзи ден на мача и името му скандирате,какъв смях.

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 13 юли 2013 15:10

stg333 написа:
sokkoban написа:
NO MERCY написа:Много ще ми е интересно, ако другата седмица Жрински Мостар ви тупнат,дали още ще държите на Мъри :mrgreen:

Според теб дали ще държим?

кой ви знае не мисля че Мърчо ви е първа любов нито ви е клубна легенда за какво ще държите ако отбора не бие не ми е ясно

И никога няма да ти стане ясно.Не се опитвай.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 13 юли 2013 15:10

4akala написа:Ей калдаринки какво се пените.Кой е казал,че Левски взимат Мъри все едно ви го крадем,Сираков каза,че ще преговарят и ако вашето ръководство е достатъчно умно естествено няма да го пусне в този момент,дори Левски да платят 10 пъти отгоре освобождаващата клауза на Стойлов,която май е 80 хил.лв.Най-нормалното нещо в моента е от Левски да се опитат да си върнат Мъри,все пак при него стигнаха до 1\4 финал в ЛЕ и влязоха в групите на Шампионска лига.До вчера феновете на Ботев го плюехте сега вече гледам онзи ден на мача и името му скандирате,какъв смях.

Що не върнете Вуцан старши при него имахте повече успехи?

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 13 юли 2013 15:10

4akala написа:Ей калдаринки какво се пените.Кой е казал,че Левски взимат Мъри все едно ви го крадем,Сираков каза,че ще преговарят и ако вашето ръководство е достатъчно умно естествено няма да го пусне в този момент,дори Левски да платят 10 пъти отгоре освобождаващата клауза на Стойлов,която май е 80 хил.лв.Най-нормалното нещо в моента е от Левски да се опитат да си върнат Мъри,все пак при него стигнаха до 1\4 финал в ЛЕ и влязоха в групите на Шампионска лига.До вчера феновете на Ботев го плюехте сега вече гледам онзи ден на мача и името му скандирате,какъв смях.

Най-нормалното нещо е Левски да си търси треньор без договор с друг отбор,не мислиш ли?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”