ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 19.08.12 - ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/
Лично аз не очаквам голяма промяна в играта ни в сравнение с вчерашния мач. При всички положения обаче, развитието на двубоя ще зависи пряко от това колко точки са целта на Ботев при тази им визита. Черноморец дойдоха и играха за точка, ако и пловдичани направят същото, то ще грабнем нови 3 точки с една минимална победа. Ако обаче жълтите решат да доказват желание за нещо по-сериозно този сезон, то мачът става непредсказуем, но пък дано да станем свидетели (тези будалите дето напук на всичко ходим на мачове
) на по-динамична и завързана игра.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Дано има трева по терена 

kanar4o написа:, за да припомни на всички, че Пловдив е футболната столица на България, а романтичният и красив футбол отново ще царува във футболната ни "А" група с истинското си име - БОТЕВ!

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

blue avalanche написа:Не бяхте ли вие,дето си гоните и псувате футболистите,щото пели песните на "другия" отбор?Или греша?
И насред Пловдив щяха да пребият новопривлечения Мечечиев пред жена му и детенцето

[offtopic]
[/offtopic]

- slash1912
- Контакти:
blue avalanche написа:Tи нас не ни мисли!Не ние си бием футболистите и псуваме треньора след поредното срамно отпадане от анонимен отбор!
Не бяхте ли вие,дето си гоните и псувате футболистите,щото пели песните на "другия" отбор?Или греша?

По принцип си прав,но не съвсем.
Първо-не са футболисти,а е само 1.
Второ-не сме го гонили-той сам си тръгна.
Трето-не е пял песните на другия отбор,а песен против нашия.
Няма как да оставим някакъв ритнитопковец да ни се подиграва,а после да яде хляб от нашия отбор!Разбра ли сега?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- blue avalanche
- Контакти:
slash1912 написа:blue avalanche написа:Tи нас не ни мисли!Не ние си бием футболистите и псуваме треньора след поредното срамно отпадане от анонимен отбор!
Не бяхте ли вие,дето си гоните и псувате футболистите,щото пели песните на "другия" отбор?Или греша?
Няма как да оставим някакъв ритнитопковец да ни се подиграва,а после да яде хляб от нашия отбор!Разбра ли сега?[/quote]
Ние стоим над тези неща.Справка-Карвальо.Кой е по-цивилизован сега?

- slash1912
- Контакти:
blue avalanche написа:slash1912 написа:blue avalanche написа:Tи нас не ни мисли!Не ние си бием футболистите и псуваме треньора след поредното срамно отпадане от анонимен отбор!
Няма как да оставим някакъв ритнитопковец да ни се подиграва,а после да яде хляб от нашия отбор!Разбра ли сега?
Ние стоим над тези неща.Справка-Карвальо.Кой е по-цивилизован сега?

Явно не ме разбра,затова ще ти го обясня по друг начин:все едно да вземете сега Христо Янев- джудето.И без това няма къде да играе...

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- blue avalanche
- Контакти:
slash1912 написа:Явно не ме разбра,затова ще ти го обясня по друг начин:все едно да вземете сега Христо Янев- джудето.И без това няма къде да играе...Според теб няма ли да му се случи нещо подобно?
Знаеш ли колко футболисти на ЦСКА са играли в Левски?
А знаеш ли,че Искренов игра в ЦСКА?
Да не сме ги били случайно?
Първо искам да изразя задоволство , че се възобновява най-стойностното ДЕРБИ в БГ - Левски-Ботев , по-възрастните левскари , мисля са съгласни с това. Второ - БОТЕВ в момента като отбор няма нищо общо с представата за закъсалия отбор от последните 10-15 години , ерата на Митьо Селския. БОТЕВ дори няма нищо общо в игрови облик о това , което беше до преди 3 месеца. БОТЕВ има изиграни вече 9 мача в новия си състав , от които 8 контроли и един официален. 9 мача са достатъчни за едни начални впечатления - какво представлява отбора , и какво може да се очаква от него. БОТЕВ в момента е класен тим от прилично европейско ниво , който без никакъв проблем ще влезе в четворката на крайното класиране у нас 2012/2013 и ще излезе на ЕКТ. Като стойност е нещо сходно с Лудогорец , като подкрепа и публика - по десет. Повечето фенове на отбори в БГ засега нямат никаква представа за това и хвърлят изказвания и прогнози на базата на някакви стереотипи , или бегли информации от последните години... Толкова по-добре за нас
Конкретно за мача. И като класа , и като фенска подкрепа - БОТЕВ в момента е едно ниво над Левски . Аргументите на Левски са познати - домакинските стени /информационното затъмнение/ и съдийската бригада. В българските условия това изравнява силите ... и все пак ,и все пак... Аз залагам на футболната логика . А тя казва
1-3 за БОТЕВ . 

- slash1912
- Контакти:
blue avalanche написа:slash1912 написа:Явно не ме разбра,затова ще ти го обясня по друг начин:все едно да вземете сега Христо Янев- джудето.И без това няма къде да играе...Според теб няма ли да му се случи нещо подобно?
Знаеш ли колко футболисти на ЦСКА са играли в Левски?
А знаеш ли,че Искренов игра в ЦСКА?
Да не сме ги били случайно?
Пиша за последен път по този въпрос,защото ти явно не четеш.Знаеш ли,че Коцето Видолов го взехме от Локото,че Аян Садъков също игра при нас,а Чико им беше треньор?Тук става въпрос за човек,пеещ нещо от рода на "к** за Ботев" и други такива песнички и повтарям,че никой не го е бил,той сам си тръгна!
Вие само си понаритахте Пелето,а той даже си е ваш...псувните бяха отделно