Какво се случва във форум Ботев????

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Muscarin

Re: Какво се случва във форум Ботев????

Мнениеот Muscarin » 14 юли 2012 21:46

vaskonti написа:До сега защо не си ги извадил? Нали има тема за модераторска помощ?
Дай да ги видим, стига да са в тоя подфорум!

И ако ен са в този подфорум кво? Няма да го накажеш ли? Мен що ме банват за обиди в други подфоруми? И защо трябва аз да сигнализирам? Нали зелените са за това? За този двоен аршин ти говоря!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 14 юли 2012 21:47

vaskonti написа:Честно, нещо по-конкретно да кажеш, освен общите приказки?

Самият факт, че питаш "какъв е проблема" показва, че си тотално незапознат с "действителността" тук, че чак и се учудваш защо се стигна до тази тема, в която десетки потребители негодуват. Повече "общи приказки"?
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 юли 2012 21:47

Muscarin написа:
vaskonti написа:До сега защо не си ги извадил? Нали има тема за модераторска помощ?

И ако ен са в този подфорум кво? Няма да го накажеш ли? Мен що ме банват за обиди в други подфоруми?И защо трябва аз да сигнализирам? Нали зелените са за това? За този двоен аршин ти говоря!

Ми елементарно - не навсякъде имам права.
Ти трябва да сигнализираш. Въпросната тема е направена не модераторите да пускат сигнали в нея, а потребителите да го правят. Работата на модераторите е да четат темата и да взимат нужните мерки.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Stealth
Контакти:

Мнениеот Stealth » 14 юли 2012 21:52

vaskonti , кой реши , че в нашия подфорум има проблем ?
(потребителите на еди-кой си подфорум например )
И можеш ли да изложиш тук пред всички в какво се състои проблема ?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 юли 2012 21:52

Шврнц Тпрунков написа:
vaskonti написа:Честно, нещо по-конкретно да кажеш, освен общите приказки?

Самият факт, че питаш "какъв е проблема" показва, че си тотално незапознат с "действителността" тук, че чак и се учудваш защо се стигна до тази тема, в която десетки потребители негодуват. Повече "общи приказки"?

Достатъчно ми е да съм запознат с правилата на форума. Досегашната действителност не ме вълнува, защото е минало. Но, ако на вас ви е харесвала, кажете - ще ходатайствам да върнем старото положение?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
B-1912
Контакти:

Мнениеот B-1912 » 14 юли 2012 21:54

vaskonti - един много прост въпрос, как да се сигнализира в темата, ако си баннат нерегламентирано и нямаш достъп до нея, не можеш да влезеш във форума и пишеш на мейла, там е гробница, никога няма отговор, за да сигнализираш се регваш пак пишеш, примерно на този ник бана му е еднолично решен и не по правилата, може ли да прегледате и пак директно бан- за заобикаляне на бан :) гонг е малко като сверна корея, ако имаш различно или собствено мнение ти секат главата

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 14 юли 2012 21:54

Muscarin написа:

И ако ен са в този подфорум кво? Няма да го накажеш ли? Мен що ме банват за обиди в други подфоруми? И защо трябва аз да сигнализирам? Нали зелените са за това? За този двоен аршин ти говоря!

предполагам защото си си го заслужил .''в другия подфорум'' и аз получих бан от наш модератор заради теб ,че съм те обидил .Така ,че рева ви е неоснователен , нашите модератори слагат банове на всички .
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 14 юли 2012 21:55

sky1 написа:Каспър ->http://prikachi.com/images/46/5015046N.jpg.
Питай го лично,ако е мъж ще си каже.Или направо да каже пред всички.

Ти вярваш ли? Аз лично, не!
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
greenandwhite
Контакти:

Мнениеот greenandwhite » 14 юли 2012 21:55

Пичове понеже виждам тука коментирате работата на модовете да питам. Къде мога да дам оплакване за лична обида от модедатора катарго?
САМО С БОЯ НЕ СТАВА! БУРГАС Е ЗЕЛЕН!

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 14 юли 2012 21:56

White Snake написа:Е,щом казваш :lol: Абе може ли да сте толкова елементарни ?! От всички било признато.Дайте нещо бе,покажете нещо,без значение какво.Снимка,документ,някакво доказателство.Даже във вашия сайт това липсва,няма никаква информация.Кой е Иван Пухтев,кога е роден,как изглежда през 1912 ? Кога сте играли първия си официален мач,срещу кого,как е свършил,кои са били в отбора ? Кой може да отговори на тези въпроси ? Не става с "Всички знаят ".Какво знаят ? Вие самите нищо не знаете.Вашите пишман историци Румен Минков и Антон Петров се молиха на нашите хора,да им дадат нещичко,за да могат да спастрят жалките си брошурки.

Тихичък съм.Чакам отговор на някой от въпросите.Ако не получа отговори,значи си или много тъп,или много неосведомен.Най-вероятно си и двете в едно

...Ако не получа отговори,значи си или много тъп,или много неосведомен.Най-вероятно си и двете в едно

Папагал класик.Нямало за какво да ми дава отговори.Защо бе ? Защото отговори няма.Ето ги пак въпросите.
.Кой е Иван Пухтев,кога е роден,как изглежда през 1912 ? Кога сте играли първия си официален мач,срещу кого,как е свършил,кои са били в отбора ? С какви цветове сте играли до 1917 г?

Коя е тая "цяла България" бе ? Цяла България не е широката Родопска яка.Освен Сдружение за права и свободи,станахте и Сдружение за разпространение на слухове.
Последна промяна от Muscarin на 14 юли 2012 21:56, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”