Българскити отбори в ЕКТ 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Muscarin

Re: Честито! Европейските мачове по TV+!

Мнениеот Muscarin » 24 юли 2011 20:11

Абе прави ми впечатление,че никой не се е размрънкал що Копа Америка се дава само по двата канала на Булсат :))))))) Интересна работа,не се говори за нелоялна конкуренция или монопол.......

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 юли 2011 20:13

А виж това е решение, ще си смени жилището за да гледа ТВ+, ще му го дам този съвет, пък той да решава.

В момента естествено, че става дума за нелоялна конкуренция, защото едно и също нещо, не се предлага при равни условия, от което страда кой, крайният клиент, но нали у нас сме свикнали на мен да е добре.

В крайна сметка всичкият този рев е за 2-3 мача, защото след това ШЛ и ЛЕ ще си излъчват по каналите по които знаем, то ест в момента, както и всяка година БСК го играят на дребно.

Digi Sport и Digi Sport Plus са програми на румънският DTH оператор Digi TV, но каналите се разпространяват и по всички останали оператори при равни условия, значи в Румъния законодателните органи могат да си свършат работата, а в България не, след това всички плачем по разни други теми, че сме станали държава на абсурдите.
Абе прави ми впечатление,че никой не се е размрънкал що Копа Америка се дава само по двата канала на Булсат :))))))) Интересна работа,не се говори за нелоялна конкуренция или монопол.......

Въпросният турнир не е събитие което може да бъде определено като събитие от национално значение.
Изображение

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 24 юли 2011 20:16

Muscarin написа:Абе прави ми впечатление,че никой не се е размрънкал що Копа Америка се дава само по двата канала на Булсат :))))))) Интересна работа,не се говори за нелоялна конкуренция или монопол.......

Истината е,че ако не бяха БСК никъде нямаше да дават Копа Америка в българския ефир. Примери колкото искаш мога да ти дам. Не помня някога по българските ефирни телевизии да е излъчван Уимбълдън, НХЛ, а за НБА си спомням,че даваха преди 15 години записи по Канал 1. :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 24 юли 2011 20:17

PFC Litex написа:Въпросният турнир не е събитие което може да бъде определено като събитие от национално значение.

А БНТ след като е национална телевизия, от национално значение издържаща се с национални пари защо не прави нищо за събитията от национално значение. :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 24 юли 2011 20:17

Доктор Хаус написа:Информацията не е вярна!
ТВ+ ще излъчва със сигурност само домакинския мач на Левски!За гостуването се водят преговори със словашки телевизии,но няма нищо решено все още!
БНТ ще излъчи домакинския мач на Литекс!
А, това,което е написано за първия мач на ЦСКА е най-грешно.Той жребия не е изтеглен и не се знае първият мач къде ще е!

Ако искаш го напиши този пост и с двуметрови букви, но аз просто цитирам, какво каза коментаторът Бойко Серафимов.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 24 юли 2011 20:19

PFC Litex написа:А виж това е решение, ще си смени жилището за да гледа ТВ+, ще му го дам този съвет, пък той да решава.

В момента естествено, че става дума за нелоялна конкуренция, защото едно и също нещо, не се предлага при равни условия, от което страда кой, крайният клиент, но нали у нас сме свикнали на мен да е добре.

В крайна сметка всичкият този рев е за 2-3 мача, защото след това ШЛ и ЛЕ ще си излъчват по каналите по които знаем, то ест в момента, както и всяка година БСК го играят на дребно.

Digi Sport и Digi Sport Plus са програми на румънският DTH оператор Digi TV, но каналите се разпространяват и по всички останали оператори при равни условия, значи в Румъния законодателните органи могат да си свършат работата, а в България не, след това всички плачем по разни други теми, че сме станали държава на абсурдите.

Въпросният турнир не е събитие което може да бъде определено като събитие от национално значение.

А кое те кара да твърдиш,че пък мачовете на Левски,Литекс и ЦСКА са от национално значение? На мене не ми дреме хич за тях,ако трябва да бъда честен.И кво,не съм Българин ли? Гледайки темата за Копа Америка оставам с впечатление,че доста хора се кефят

Относно нелоялната конкуренция,изобщо не си прав! Булсатком предлагат на операторите си срещу определена сума канала си,едни подписват други не! Това не е нелоялна конкуренция.
Последна промяна от Muscarin на 24 юли 2011 20:20, променено общо 1 път.

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 24 юли 2011 20:19

PFC Litex написа:А виж това е решение, ще си смени жилището за да гледа ТВ+, ще му го дам този съвет, пък той да решава.

Е по кой начин мачовете на Левски, ЦСКА, Литекс и Локо Сф са от национално значение? И ако признака е, ча са български отбори, то тогава защо няма ревове заради Уимбълдън като там имаме двама представителя?

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 24 юли 2011 20:22

Естествено, че са от национално значение. Какво сега се правите на гръмнати, колкото само да се покажете какви сте бунтари.
Феновете на Левски и ЦСКА сигурно представляват 80% от хората, интересуващи се от футбол в България.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 юли 2011 20:24

Madridist написа:
PFC Litex написа:Въпросният турнир не е събитие което може да бъде определено като събитие от национално значение.

А БНТ след като е национална телевизия, от национално значение издържаща се с национални пари защо не прави нищо за събитията от национално значение. :roll:

Всяка една медия разполага с някакъв бюджет и може да наддава до определено ниво за дадено събитие. Предполагам сега ще кажеш видиш ли те имат годишен бюджет от еди колко си милиона, е хубаво да се погледнат и разходите, поддръжка, и т.н.

Изтегли си законът за радио и телевизия, там има всички неща подробно и ще си отговориш на доста въпроси.

Щом ви харесва ние крайният клиент да сме изиграните, няма лошо.

Кое е от национално значение не го определяме аз и ти, това го определят други фактори.

Muscarin написа:Относно нелоялната конкуренция,изобщо не си прав! Булсатком предлагат на операторите си срещу определена сума канала си,едни подписват други не! Това не е нелоялна конкуренция.

Тук си много в грешка, ако го предлагаха, то въпросният щеше да се излъчва от всички, а не само от локални такива, а въпросните локални да искат на крайният клиент пари за този канал допълнително, което е отново е противозаконно.
Изображение

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 24 юли 2011 20:28

ehh написа:Естествено, че са от национално значение. Какво сега се правите на гръмнати, колкото само да се покажете какви сте бунтари.
Феновете на Левски и ЦСКА сигурно представляват 80% от хората, интересуващи се от футбол в България.

Добре :) :) :) :) :) Имах нужда да се поразвеселя

Върни се в “Архив”