Българскити отбори в ЕКТ 2012/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Честито! Европейските мачове по TV+!
Абе прави ми впечатление,че никой не се е размрънкал що Копа Америка се дава само по двата канала на Булсат
)))))) Интересна работа,не се говори за нелоялна конкуренция или монопол.......

А виж това е решение, ще си смени жилището за да гледа ТВ+, ще му го дам този съвет, пък той да решава.
В момента естествено, че става дума за нелоялна конкуренция, защото едно и също нещо, не се предлага при равни условия, от което страда кой, крайният клиент, но нали у нас сме свикнали на мен да е добре.
В крайна сметка всичкият този рев е за 2-3 мача, защото след това ШЛ и ЛЕ ще си излъчват по каналите по които знаем, то ест в момента, както и всяка година БСК го играят на дребно.
Digi Sport и Digi Sport Plus са програми на румънският DTH оператор Digi TV, но каналите се разпространяват и по всички останали оператори при равни условия, значи в Румъния законодателните органи могат да си свършат работата, а в България не, след това всички плачем по разни други теми, че сме станали държава на абсурдите.
Въпросният турнир не е събитие което може да бъде определено като събитие от национално значение.
В момента естествено, че става дума за нелоялна конкуренция, защото едно и също нещо, не се предлага при равни условия, от което страда кой, крайният клиент, но нали у нас сме свикнали на мен да е добре.
В крайна сметка всичкият този рев е за 2-3 мача, защото след това ШЛ и ЛЕ ще си излъчват по каналите по които знаем, то ест в момента, както и всяка година БСК го играят на дребно.
Digi Sport и Digi Sport Plus са програми на румънският DTH оператор Digi TV, но каналите се разпространяват и по всички останали оператори при равни условия, значи в Румъния законодателните органи могат да си свършат работата, а в България не, след това всички плачем по разни други теми, че сме станали държава на абсурдите.
Абе прави ми впечатление,че никой не се е размрънкал що Копа Америка се дава само по двата канала на Булсат)))))) Интересна работа,не се говори за нелоялна конкуренция или монопол.......
Въпросният турнир не е събитие което може да бъде определено като събитие от национално значение.

Muscarin написа:Абе прави ми впечатление,че никой не се е размрънкал що Копа Америка се дава само по двата канала на Булсат)))))) Интересна работа,не се говори за нелоялна конкуренция или монопол.......
Истината е,че ако не бяха БСК никъде нямаше да дават Копа Америка в българския ефир. Примери колкото искаш мога да ти дам. Не помня някога по българските ефирни телевизии да е излъчван Уимбълдън, НХЛ, а за НБА си спомням,че даваха преди 15 години записи по Канал 1.

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
PFC Litex написа:Въпросният турнир не е събитие което може да бъде определено като събитие от национално значение.
А БНТ след като е национална телевизия, от национално значение издържаща се с национални пари защо не прави нищо за събитията от национално значение.

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Доктор Хаус написа:Информацията не е вярна!
ТВ+ ще излъчва със сигурност само домакинския мач на Левски!За гостуването се водят преговори със словашки телевизии,но няма нищо решено все още!
БНТ ще излъчи домакинския мач на Литекс!
А, това,което е написано за първия мач на ЦСКА е най-грешно.Той жребия не е изтеглен и не се знае първият мач къде ще е!
Ако искаш го напиши този пост и с двуметрови букви, но аз просто цитирам, какво каза коментаторът Бойко Серафимов.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
PFC Litex написа:А виж това е решение, ще си смени жилището за да гледа ТВ+, ще му го дам този съвет, пък той да решава.
Digi Sport и Digi Sport Plus са програми на румънският DTH оператор Digi TV, но каналите се разпространяват и по всички останали оператори при равни условия, значи в Румъния законодателните органи могат да си свършат работата, а в България не, след това всички плачем по разни други теми, че сме станали държава на абсурдите.Абе прави ми впечатление,че никой не се е размрънкал що Копа Америка се дава само по двата канала на Булсат)))))) Интересна работа,не се говори за нелоялна конкуренция или монопол.......
А кое те кара да твърдиш,че пък мачовете на Левски,Литекс и ЦСКА са от национално значение? На мене не ми дреме хич за тях,ако трябва да бъда честен.И кво,не съм Българин ли? Гледайки темата за Копа Америка оставам с впечатление,че доста хора се кефят
Относно нелоялната конкуренция,изобщо не си прав! Булсатком предлагат на операторите си срещу определена сума канала си,едни подписват други не! Това не е нелоялна конкуренция.
Последна промяна от Muscarin на 24 юли 2011 20:20, променено общо 1 път.
PFC Litex написа:А виж това е решение, ще си смени жилището за да гледа ТВ+, ще му го дам този съвет, пък той да решава.
Digi Sport и Digi Sport Plus са програми на румънският DTH оператор Digi TV, но каналите се разпространяват и по всички останали оператори при равни условия, значи в Румъния законодателните органи могат да си свършат работата, а в България не, след това всички плачем по разни други теми, че сме станали държава на абсурдите.Абе прави ми впечатление,че никой не се е размрънкал що Копа Америка се дава само по двата канала на Булсат)))))) Интересна работа,не се говори за нелоялна конкуренция или монопол.......
Е по кой начин мачовете на Левски, ЦСКА, Литекс и Локо Сф са от национално значение? И ако признака е, ча са български отбори, то тогава защо няма ревове заради Уимбълдън като там имаме двама представителя?
Естествено, че са от национално значение. Какво сега се правите на гръмнати, колкото само да се покажете какви сте бунтари.
Феновете на Левски и ЦСКА сигурно представляват 80% от хората, интересуващи се от футбол в България.
Феновете на Левски и ЦСКА сигурно представляват 80% от хората, интересуващи се от футбол в България.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Madridist написа:PFC Litex написа:Въпросният турнир не е събитие което може да бъде определено като събитие от национално значение.
А БНТ след като е национална телевизия, от национално значение издържаща се с национални пари защо не прави нищо за събитията от национално значение.
Всяка една медия разполага с някакъв бюджет и може да наддава до определено ниво за дадено събитие. Предполагам сега ще кажеш видиш ли те имат годишен бюджет от еди колко си милиона, е хубаво да се погледнат и разходите, поддръжка, и т.н.
Изтегли си законът за радио и телевизия, там има всички неща подробно и ще си отговориш на доста въпроси.
Щом ви харесва ние крайният клиент да сме изиграните, няма лошо.
Кое е от национално значение не го определяме аз и ти, това го определят други фактори.
Muscarin написа:Относно нелоялната конкуренция,изобщо не си прав! Булсатком предлагат на операторите си срещу определена сума канала си,едни подписват други не! Това не е нелоялна конкуренция.
Тук си много в грешка, ако го предлагаха, то въпросният щеше да се излъчва от всички, а не само от локални такива, а въпросните локални да искат на крайният клиент пари за този канал допълнително, което е отново е противозаконно.

ehh написа:Естествено, че са от национално значение. Какво сега се правите на гръмнати, колкото само да се покажете какви сте бунтари.
Добре