Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- maximalniq
- Контакти:
Re: Мач на Левски записан под №1 в историята на УЕФА
А бе фенове на ЦСКА ,вие тъпи ли сте да с е хвалите с победи над грандове от преди 20 години x_X ?Единственият отбро в България който се е класирал за ШЛ и е достигнал 1/4 финал за купата на УЕФА е Левски!Даже сме и с по-добър коефициент в Европа,ако ние сме Евроидиоти вие сте Евромалоумници...
Последна промяна от maximalniq на 21 май 2009 16:48, променено общо 3 пъти.

durex написа:collector ти ли говориш за купени мачове.То се видя серщу Левски и Черно море кой копува мачове,и стига си ми изреждал победи на които даже не си бил замислян да се раждаш когато това е ставало.
Последната голяма победа на ЦСКА е срещу Ливърпул насред Анфилд роуд?А вашите победи къде са над голям отбор или действащ шампион?Аз лично не знам за такива.Хубаво ,че се изправихте срещу тези отбори ,но наистина ли се радваш ,че сте завършили с голова разлика 1:17?Ако е така си за съжаление...
mitaca написа:Мача с Беверен не е падение, въпреки загубата, докато "победата" над Кула си е падение.
Сигурно говориш за Антверпен, с Беверен си беше падение и по твоите критерии.

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
maximalniq написа:А бе фенове на ЦСКА ,вие тъпи ли сте да с е хвалите с победи над грандове от преди 20 години x_X ?Единственият отбро в България който се е класирал за ШЛ и е достигнал 1/4 финал за купата на УЕФА е Левски!Даже сме и с по-добър куефицент в Европа,ако ние сме Евроидиоти вие сте Евромалоумници...
Какво е това кУефицент ,че не съм чувал такава дума до сега?
Последна промяна от collector на 21 май 2009 16:46, променено общо 1 път.
- maximalniq
- Контакти:
Така никой левскар не каза колко победи като гост има в евротурнирите............................... защо ли

Я ми кажи ти на кое място е цска в Европа и на кое е Левски?
защо написа:mitaca написа:Мача с Беверен не е падение, въпреки загубата, докато "победата" над Кула си е падение.
Сигурно говориш за Антверпен, с Беверен си беше падение и по твоите критерии.Аз помня мача, Левски не игра лошо, но какво от това. Мен винаги леко ме дразнят отбори като Барселона на Кройф или Арсенал на Венгер, които не се сещат, че целта на футбола е да вкараш гол, а не да разцъкваш безидейно 5 минути. Повече ми харесват отборите на Капело или Фъргюсън, които търсят победата. А и на статистиката и харесват повече. Иначе се подписвам под това, което казваш за Кула - ЦСКА, идеята ми е, че отбор като Левски, който допуска такъв обрат в турнирен мач не може да няма проблеми, независимо как е играл. И вие май се провалихте отвсякъде тая година - ако не бъркам ЦСКА стана шампион, Сливен взе купата.
Груба грешка от моя страна

R4nd написа:Я ми кажи ти на кое място е цска в Европа и на кое е Левски?
Ей по гръб не падат бе кво общо има ЦСКА с победите на лежски като гост в европа мисля че първата в 95 годишната история беше срещу дюделанж

- bigbonusprize
- Контакти:
collector написа:durex написа:ivailon1 написа:За пореден път левски доказа кой е ;евробоеца ;(евроидиота)на България и прослави нашата родина в цяла европа сега вече никой не се пита защо като се заговори за български фудбол всички се сещат за левски а не за за някакви измислени фудболисти играли в ЦСКА(стоичков,бербатови т.н и т.н.)да ви е честито
Първо "Фудбол" се пише футбол,и второ Левски е имал много повече успехи в Европа от колкото Цска, така че сами си правете изводите кой е издънката на България.
Ти може би си най-глупавия човек в България!!!2 полуфинала на КЕШ , победи над Ливърпул ,Нотингам ,Байерн ,Аякс ,Ювентус малко успехи ли са бе?Аре кажи какво правите вие???БАТЕ,Жилина,Тампере,Олимпия какво повече искаш?Ето и тези белгиици и те са се подиграли с нас.Еми така е ,като купуваш мачове в България после като излезеш в Европа и не ти е мястото там става тежко.Айде нямам търпение да ви гледам и тази година за УЕФА или Европейската лига кой ще бъде следващия късметлия който ще се изправи срещу вас!
Освен, че си пълен дебил, а и казваш на черното бяло... Искаш да ти изброя вашите резили ли? На голям пич ли се правиш? Питаш ние какво правим? Това реторичен въпрос ли е или искаш да ти дам отговор? Даже и името на любимият си отбора не можеш правилно да напишеш...
Последна промяна от bigbonusprize на 21 май 2009 16:59, променено общо 1 път.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!