Трансфери през зимната пауза в Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Играл в Португалия, Англия и Стяуа идва на проби в Левски
За трагичното финансово състояние в което е изпаднал Батков,а с него и Левски,само свободни агенти ще взимаме,който и откъдето го изгонят,ще е наша трансферна цел.Този може и да става за нашето първенство,но ако искаме отбор за Европа,ще трябва да почакаме докато заповядат на Батков да продава Левски.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
- comandosa1
- Контакти:
Хаха "добро попълнение", свободен агент от Стяуа...
Мигел Анджело Карим Simões Fazenda (роден на 13-ти Октомври 1980 в Бейра, Мозамбик), по-известен като Tininho, е в Мозамбик португалски защитник футбол.
През сезон 2006-07 той играе както титуляр в Бейра Мар . През юли 2007 г., той подписва с английския Уест Бромич Албиън две-годишен договор, срещу такса от £ 230000 . Tininho прави своя дебют в поражението 2/1 в гостуването на Бърнли в деня на откриването на сезон 2007-08. Въпреки това, той не играе друг мач през 2007 г. и през януари 2008 г. е преотстъпен на Барнзли за един месец, за да се приучи към английския футбол.
На 11 август 2008 г., Tininho бе освободен от договора му, с оглед на присъединяването му португалски Leixões клуб, със свободен трансфер.
През януари 2009 г. той подписа с Белененсеш.На 23-ти юли 2009 година Стяуа Букурещ подписва с 28-годишният роден в Мозамбик-португалски ляв бек и бивш CF Белененсеш играч със свободен трансфер и до юни 2010. Той подписа едногодишен договор с възможност за удължаване за две години.
Tininho играе само четири минути в един официален мач за Стяуа Букурещ (3-0 с ФК Атлетик Св. Патрик, Предварителни Европа лига), а във вторият отбор четири мача в Лига II. Той не успя да впечатли и скоро ще бъде освободен от клуба, заедно с Rafał Grzelak и Крум Бибишков.
На 6 октомври е прекратил договора със Стяуа Букурещ.
През сезон 2006-07 той играе както титуляр в Бейра Мар . През юли 2007 г., той подписва с английския Уест Бромич Албиън две-годишен договор, срещу такса от £ 230000 . Tininho прави своя дебют в поражението 2/1 в гостуването на Бърнли в деня на откриването на сезон 2007-08. Въпреки това, той не играе друг мач през 2007 г. и през януари 2008 г. е преотстъпен на Барнзли за един месец, за да се приучи към английския футбол.
На 11 август 2008 г., Tininho бе освободен от договора му, с оглед на присъединяването му португалски Leixões клуб, със свободен трансфер.
През януари 2009 г. той подписа с Белененсеш.На 23-ти юли 2009 година Стяуа Букурещ подписва с 28-годишният роден в Мозамбик-португалски ляв бек и бивш CF Белененсеш играч със свободен трансфер и до юни 2010. Той подписа едногодишен договор с възможност за удължаване за две години.
Tininho играе само четири минути в един официален мач за Стяуа Букурещ (3-0 с ФК Атлетик Св. Патрик, Предварителни Европа лига), а във вторият отбор четири мача в Лига II. Той не успя да впечатли и скоро ще бъде освободен от клуба, заедно с Rafał Grzelak и Крум Бибишков.
На 6 октомври е прекратил договора със Стяуа Букурещ.
Последна промяна от suni на 10 фев 2010 12:50, променено общо 1 път.
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

-
Re: Трансфери през зимната пауза в Левски
Тоя Тининьо.......определено ще е попадение, ако го вземем !
Мисля, че е и левичар......което ще е идеално за позицията на Веско.
Мисля, че е и левичар......което ще е идеално за позицията на Веско.
затвори сега google translate и го кажи на български ако обичаш
Той че е играл, играел е, но се пита какво ? Ганкиното ли ? Аз като чета биографията му излиза че отвсякъде е подритван и не е успявал да се докаже, ама нали знаеш поговорката: на хубава жена и малка сметка всеки се натиска. В случая малката сметка = евтин трансфер
Не ме интересува визитката му. Все пак се очаква да е резерва на Веско Минев. Ако пък покаже по-добра игра от Веско, още по-добре, конкуренцията за поста ще е по-силна.
по-дорбе някой като тоя, дето е стъпвал по терените на държави, в които се играе истински футбол, отколкото някой дето още не е минавал през Кулата и Калотина ...
все пак тоя е стъпвал на терена на У.Б.А и Барнзли, вместо да ги е гледал на снимка в гугъла , както повечето български "звездички"

все пак тоя е стъпвал на терена на У.Б.А и Барнзли, вместо да ги е гледал на снимка в гугъла , както повечето български "звездички"

Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
- alexveselinov
- Контакти:
angelov написа:Не ме интересува визитката му. Все пак се очаква да е резерва на Веско Минев. Ако пък покаже по-добра игра от Веско, още по-добре, конкуренцията за поста ще е по-силна.
не идва ли на мястото на Живко?
"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/
/генерал Христо Луков/
"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/
/Виктор Орбан/
Yoda написа:по-дорбе някой като тоя, дето е стъпвал по терените на държави, в които се играе истински футбол, отколкото някой дето още не е минавал през Кулата и Калотина ...![]()
И аз съм стъпвал на други терени и съм минавал през кулата и калотина ама не съм футболист.