Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот v.r.s. » 23 фев 2013 21:46

sin4ec написа:
Tommi написа:Те ще се явяват на изборите ли?!? Нали вече се отказаха от управлението на държавата. :roll: Странна работа... :)

Ти само гледай как служебното правителство ще пооправи нещата и ... може да си остане за постоянно при пат. Холандия, май, две години ги управляваха служебно! И като гледам, са умрели от глад!

Само, че служебното правителство няма да има никаква възможнаст да промени каквото и да е, тъй като за да стане това би трябвало да има законодателна власт, т.е. Парламент който да създава и променя закони, а изпълнителната власт да ги прилага. Единственото което е в правомощията на служебното правителство е да подготви и проведе изборите, да продължи работа и контролира институциите, които са подвластни на всяко министерство отделно. Нищо повече от това не може да направи и промени генерално.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 фев 2013 21:50

sin4ec написа:А инфраструктура е следното: днес на контролата само от трибуната гледаха, ний на мрежите се взирахме. Трябва всички, прочее, да гледаме! Кенеф няма, а трябва да има! Обаче имаше и положително нещо-в прожектора на В сектор има будка-сандвичи, кебапчета, чай, кафе, вода и други. Логистична подкрепа, сиреч! Когато имаме всичко накуп, ще имаме инфраструктура! Тъй де!

Ей че хубав и духовит пример, поздравления! Точно това мисля и аз, когато всичкото директор помисли за всички, и според ситуацията посочи с работлива ръка накъде да плава кораба, ей тогава ще има за всички! Ей това не успяха да направят тези преди Бойко, техните мръсни ръчички посочваха кой удобен делом и духом баджанак ще управлява нещо си, докато "оня лошия" тръгна да се разхожда из народа и да види какво ще народа. И за да не се изложа пред хубавия ти пример, ще отворя скоба за Газпром: отзад, зад помощното, багери извозват земната маса, понеже някой се сети че като има пари отвън не трябва само да се слагат в джоба, а да се помисли малко и за народа.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 фев 2013 21:54

Red_Neck написа:Хората да си протестират още година ако искат - ако служебното правителство си върши работата и после следващото ... не виждам каква е връзката.
А и той капиталовия пазар в Бг един пазар ..... нямам думи. Много ни е рано по неговите показатели да съдим за икономическата ситуация. :)
Да си вярва момичето в шамани, щом и харесва .... :)

Колега, гледате прекалено оптимистично на евентуалното служебно правителство. Ако това "ако си свърши работата" е за сметка на бъдещето на България, за сметка на разсипана финансова дисциплина, но доволни викачи пред Парламента ... нищо добро не ни чака в следващите 5-10 години.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 фев 2013 21:55

Red_Neck написа:
W84me написа:Резултатите от анкетата ще се повторят на изборите, само че резултата на ГЕРБ ще бъде разделен на 3, а този на БСП умножен по 3. Дори с оглед предстоящите за ББ събития ме съмнява да събере и 15% подкрепа.

Аз веднага ще ти предложа да се обзаложиш с някой от антуража на ББ за тези 15 %!
Аз съм убеден, че ще вземе над 20%, даже мисля, че ще удари и любиматати болшивишка организация .....

Предполагам ще се намерят кандидати ...

Аз,откога му предлагам бас,ама той нещо ми бяга..

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 23 фев 2013 21:56

TristaNNN написа:Разбира се, аз далеч не искам да твърдя обратното, просто дорогите на този етап са на дневен ред. Виж например новата отсечка от АМ Тракия-там тепърва ще има нови бензионастанции и нови работни места в тях. Някой почиващ ще се сети че полето е идеално за преработвателно цехче или заводче заради близоста си до Бургас и пристанището, друг пък ще види плодородните земи и ще се усмихне на субсидиите...но за тази цел трябва да се тръгне отнякъде. Оттам-насетне и другите неща, ВиК мрежи (пари от Европа), авиобази (пари от някое учение на наша територия), пристанища (след като се изчисти до крак всичкото дебел директор-номенклатурчик),и т.н.

Това е от едната страна. А от другата имаме затваряне на болници в малките населени места, недостатъчен брой детски градини в столицата, прекалено голям брой ВУЗ-ове в страната (което е един от факторите за ниското ниво на висшето образование у нас), тромаво административно обслужване и т.н и т.н.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 23 фев 2013 21:56

Като всеки интелигентен човек ще гласувам за ДСБ и Единство.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 23 фев 2013 22:04

Laetitia написа:Като всеки интелигентен човек ще гласувам за ДСБ и Единство.

Това е наистина интелигентен избор, но не всички интелигентни човеци ще го направят, по ред причини!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 фев 2013 22:05

TristaNNN написа:
Red_Neck написа:Хората да си протестират още година ако искат - ако служебното правителство си върши работата и после следващото ... не виждам каква е връзката.
А и той капиталовия пазар в Бг един пазар ..... нямам думи. Много ни е рано по неговите показатели да съдим за икономическата ситуация. :)
Да си вярва момичето в шамани, щом и харесва .... :)

Колега, гледате прекалено оптимистично на евентуалното служебно правителство. Ако това "ако си свърши работата" е за сметка на бъдещето на България, за сметка на разсипана финансова дисциплина, но доволни викачи пред Парламента ... нищо добро не ни чака в следващите 5-10 години.

Нещо да ми кажеш за Ст. Софиянски?
Чел съм за него - незнам колко е вярно, че в началото на всеки работен е разговарял по телефона с всички управители на банки един по един да държат курса на лева :)
Стефчо свърши перфвктна работа - не виждам защо и сега да не стане така.
Не подценявайте Рос "дъ билдър" Плевнелиев - човека е немски възпитаник и железен практик. Според мен няма да прецакаме финансовата политика ....ако не е вече прецакана де.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 фев 2013 22:05

sin4ec написа:
Laetitia написа:Като всеки интелигентен човек ще гласувам за ДСБ и Единство.

Това е наистина интелигентен избор, но не всички интелигентни човеци ще го направят, по ред причини!

А тия,които гласуваме за ГЕРБ какви сме ? Питам,съвсем сериозно,без да се заяждам,интересно ми е каква квалификация би ми лепнал ;)

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 23 фев 2013 22:09

sin4ec написа:v.r.s., аз го помня, оттогава коляното си ми остана с проблеми. Синята агитка, знаеш, тогава беше сред щурмовите групи. Както казах и в друга тема, уважавам мнението ти, но не съм съгласен с някои постулати от него. ГЕРБ все пак се провали, и то тотално. Имаше преференцията на самостоятелно управление, ТК знаеш каква гмеж от умодавци и лапачи беше. ГЕРБ няма шанс да управлява пак така, и по този начин основната ти теза се терминира. Но това са мои размисли, не ги налагам!

Ние си коментираме и всеки си казва мнението в което няма нищо лошо. Аз също не налагам моето, а казвам това което виждам и усещам, анализирайки ситуацията и според мен след последните събития съм сигурен, че ГЕРБ ще управлява още един мандат, само не съм сигурен дали ще е в коалиция със СДС или отново ще е правителство на малцинството. Стратезите от БСП и ДПС подцениха школовката на ББ и допуснаха грешка провокирайки последните събития, говоря за провокаторите, като очакваха, че сблъсаците ще се разрастнат и ГЕРБ, които наистина бяха започнали да губят позиции и подръжката им спадаше, ще се срине. Само, че ББ също е от стара коза яре и ги езненада доста неприятно с оставката на правителството, като с това си действие привлече много хора които га критикуваха до момента включително и мен. И не защото съм му станал голям фен ще гласувам за него, а защото видях как някои опозиционни сили, с техните поставени лица опорочиха един граждаски протест и употребиха хората участвали в него и с това направиха услуга на енергийната мафия. Също така бяха объркани и не знаеха какво искат и говорят, денят преди подаване на оставката всички му я искаха, а когато я подаде го обвиниха, че е избягал от отговорност.
Така, че предпочетам още един мандат на ГЕРБ, които не може да се каже, че са се провалили тотално както казваш ти, пред угрозата от ново управление на БСП-ДПС-Кунева. Какнато коалиция трябва да си сигурен, че няма как да изпълни исканията на протестиращите, тъй като те са главните конструтори на монополите и най-вече енергийният.

Върни се в “Архив”