sin4ec написа:v.r.s., аз го помня, оттогава коляното си ми остана с проблеми. Синята агитка, знаеш, тогава беше сред щурмовите групи. Както казах и в друга тема, уважавам мнението ти, но не съм съгласен с някои постулати от него. ГЕРБ все пак се провали, и то тотално. Имаше преференцията на самостоятелно управление, ТК знаеш каква гмеж от умодавци и лапачи беше. ГЕРБ няма шанс да управлява пак така, и по този начин основната ти теза се терминира. Но това са мои размисли, не ги налагам!
Ние си коментираме и всеки си казва мнението в което няма нищо лошо. Аз също не налагам моето, а казвам това което виждам и усещам, анализирайки ситуацията и според мен след последните събития съм сигурен, че ГЕРБ ще управлява още един мандат, само не съм сигурен дали ще е в коалиция със СДС или отново ще е правителство на малцинството. Стратезите от БСП и ДПС подцениха школовката на ББ и допуснаха грешка провокирайки последните събития, говоря за провокаторите, като очакваха, че сблъсаците ще се разрастнат и ГЕРБ, които наистина бяха започнали да губят позиции и подръжката им спадаше, ще се срине. Само, че ББ също е от стара коза яре и ги езненада доста неприятно с оставката на правителството, като с това си действие привлече много хора които га критикуваха до момента включително и мен. И не защото съм му станал голям фен ще гласувам за него, а защото видях как някои опозиционни сили, с техните поставени лица опорочиха един граждаски протест и употребиха хората участвали в него и с това направиха услуга на енергийната мафия. Също така бяха объркани и не знаеха какво искат и говорят, денят преди подаване на оставката всички му я искаха, а когато я подаде го обвиниха, че е избягал от отговорност.
Така, че предпочетам още един мандат на ГЕРБ, които не може да се каже, че са се провалили тотално както казваш ти, пред угрозата от ново управление на БСП-ДПС-Кунева. Какнато коалиция трябва да си сигурен, че няма как да изпълни исканията на протестиращите, тъй като те са главните конструтори на монополите и най-вече енергийният.